IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
    по най-основния признак - вариацията "Тука има, тука нема"
    Ко?... Къде има и къде няма койни? Я обясни малко повече? Подозирам, че и ти самия не знаеш, какво искаш да кажеш.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Появата на Форексов в оптимизма на БФБ е едно от любимите ми четива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Мога и в нефт и руски рубли да ти ги сметна. Въобще в каквото си поискаш.
        Ами аз вече поисках, ама си ослушко. Явно смятането в рубли ти се струва по-лесно отколкото смятането в злато... хаха
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          И как реши, че е пирамида когато няма НИТО ЕДИН от признаците на пирамида?... Гроздето е кисело, а?... хаха
          по най-основния признак - вариацията "Тука има, тука нема", (за другите да не говорим)
          Ако искаш го разбирай, ако искаш не, ако искаш смей си се сам на воля,
          а и койните са си твои не пречат на никой, пък и са без значение за каквото и да е в икономиката,

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Шът бре, он е един от важните индикатори за дъно....няма го гониш !

Ма това е нищо, явно не сме на дъно, когато стила му стане тържествуващо ехиден и появите почти ежедневни - те тогава влазяй смело
            Хаха... Знаеш ли колко много такива като теб плямпотиха същото, когато преди години борсичката удари "дъното" от 1200... Тогава имаше един Лукчо, който се заричаше, че ще видим 700 само когато ми цъфнат налъмите... хаха... Де е ся тоя екземпляр? Отдавна се подвизава с други псевдоними! И вие скоро ще се преименувате, а аз ще продължа да си пиша с псевдонима от 2007 година.

Коментар

Освен биткойни в подписа ми има инвестиционно злато и сребро. Колко унции злато струваха химките миналата година и колко сега?
              Мога и в нефт и руски рубли да ти ги сметна. Въобще в каквото си поискаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                Очевидно е, че койнът ти е слабост, а всички знаем, че е пирамида
                И как реши, че е пирамида когато няма НИТО ЕДИН от признаците на пирамида?... Гроздето е кисело, а?... хаха
                Last edited by Forex Master; 10.01.2015, 13:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Миналата година по това време 1000 Хима бяха 1.5 биткойна. Сега са 3 биткойна
                  Освен биткойни в подписа ми има инвестиционно злато и сребро. Колко унции злато струваха химките миналата година и колко сега?

Коментар

От какъв зор? Пирамидите никога не са ми били слабост.

Досега пирамидата наречена бфб се държеше поради принудителната конфискация всеки месец на 5% от осигуровките на българите. Тези 5% се разпределяха между паразитите за да се издържат. След като държавата им ги отнеме, защото тя също има нужда от тези 5%, борсичката е осъдена на имплозия. Паразитите трябва да си намерят нови професии.
                    Ужас,човешката глупост и злоба са безгранични Я марш в дупката бе мишок

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      Абе ти що все като има някакъв катаклизъм на БФБ-то изпълзяваш от дуката си и почваш да пръскаш акъл на ляво и дясно. Някъв душевен оргазъм получаваш, когато нещата на БФБ не вървят, явно в миналото много си загубил. Гледай си честните пари и се моли някой хакер да не ти открадне биткойните щото при рублата глътна вече водица..
                      Шът бре, он е един от важните индикатори за дъно....няма го гониш !

Ма това е нищо, явно не сме на дъно, когато стила му стане тържествуващо ехиден и появите почти ежедневни - те тогава влазяй смело

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        Абе ти що все като има някакъв катаклизъм на БФБ-то изпълзяваш от дуката си и почваш да пръскаш акъл на ляво и дясно. Някъв душевен оргазъм получаваш, когато нещата на БФБ не вървят, явно в миналото много си загубил. Гледай си честните пари и се моли някой хакер да не ти открадне биткойните щото при рублата глътна вече водица..
                        Абе и аз започвам да си мисля, че преди време е претърпял големи загуби на БФБ. То човек не може да мрази нещо без да има причина. Колко парички профука бе, Мастъре?

Коментар

Противоречиш си, Форекс- мастъре. И не казвай никога. - Е верно, че все още не може, да се каже дали койнът надхвърля по капитализация пирамидата на Мадоф, но така или иначе е на път да стане най-голямата пирамида, позната на човека
                          Очевидно е, че койнът ти е слабост, а всички знаем, че е пирамида

Коментар

Досега пирамидата наречена бфб се държеше поради принудителната конфискация всеки месец на 5% от осигуровките на българите. Тези 5% се разпределяха между паразитите за да се издържат. След като държавата им ги отнеме, защото тя също има нужда от тези 5%, борсичката е осъдена на имплозия. Паразитите трябва да си намерят нови професии.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              Ти ще се включиш ли?

Коментар

А ако падне на 99?
                                Е как ще е паднал Софиксо бре?
                                Миналата година по това време 1000 Хима бяха 1.5 биткойна. Сега са 3 биткойна

Коментар

Working...
                                X