При цените и посоката от година насам едно е сигурно, продавачите с излизат със загуби, покрай тях ще губим и ние - кой пари, кой време в чакане..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеХайде мършите, фонд "менидъри" или някакви други нещастници - разпродайте се, да изпием чашата на жалката ви мисъл и да започнем по малко да растем !
Не е препоръкаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеГърчолята като теглят по милиард на ден къде го дяват?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеГърчолята като теглят по милиард на ден къде го дяват?
Коментар
-
Коментар
-
Я дефинирай какво означава стабилна цена на акция ?!?!
И намали гледането на "Уолстрийт" под 5 пъти на ден - нещо много зле ти се отразява.
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеЛевът е най-стабилната валута в европа - повтарям стабилна
Чудя се защо цените на акциите на БФБ не са стабилни след като се деноминирани в лева?
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеЛевът е най-стабилната валута в европа - повтарям стабилна
Чудя се защо цените на акциите на БФБ не са стабилни след като се деноминирани в лева?Лева е стабилен, защото е вързан за еврото, повтарям вързан за еврото. Лева никак не е стабилен ако го гледаш към австралийския долар например
Или да не се повтарям, към мексиканското песо.
Коментар
-
Чудя се защо цените на акциите на БФБ не са стабилни след като се деноминирани в лева?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАз също съм много песимистично настроен в краткосрочен план.
Поради това от няколко дни си прекроявам портфейла, на 95% съм готов.
Сега съм самос 15 акции, половината в символични количества, колкото да ги мониторирам как вървят. Дела на Адсиците ми нарасно значително до 63%, главно благодарение на Брефа, дето го почти утроих днес и вече е половината ми портфейл. Голям кеф - цял ден си пазарувам безгрижно брефчета без да се надига цената. Мнооого подценено, ма за мене беше добре. Достигнах дивидентна доходност 15 %, чисто
Софикс 250 вече може да идва, нема страшно. Ще гледаме отстрани сеира.
Затова и пиша в темата за оптимизма:
Мрачните ми предчувствия все повече се оправдават.
Ей на, не че Гърците са се оправили, ма сега е ред на Испания...
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...zarite,134547/
Да е само тая...лошите новини продължават да валят една след друга.
Имам чувството че мечките ще тропат хоро цяло лято. И то не само при нас.
В такова време да си на пазара и да се опитваш да хванеш някой от множеството падащи ножове си е чисто самоубийство.
Направих грешка преди месец влизайки на СТД и ТЕО на НИСЕ. Поне я поправих предния Петък кеширайки изцяло със само 1% загуба. Днес щях да съм на - 8.5 %
Същото сторих и на БФБ. Верно, 1 лев не съм излязъл, ама съм на 52% Бреф и само с 10 акции сега. Надявам се това да ми помогне да преживея лятото без брутални загуби, наесен - ще го мислим.
ПС Тоя ми пост май трябваше да е при Симов в темата за песимизма...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕй Геко, най умното нещо чуто от тебе напоследък.
И аз мисля така. 50/50 най добре.
А който му е писнало тука - не е да няма алтернативи.
Кеф ти НИСЕ, кеф ти Турция. При последните ( новия Китай на Европата) ръста няма да се скърши скоро, сътветно и акциите имат доста потенциал за нанагоре.There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеКойто вярва, че някой ден в БГ пак ще има приток на пари - било то от Правителсвото които да ги хвърля, или от инфлация от Европа или САЩ - да купува без да се притеснява
А който вярва, че в БГ финансовото задушаване ще продължава неограничено време - да държи кеш.
Май най-добре е и двете.
И аз мисля така. 50/50 най добре.
А който му е писнало тука - не е да няма алтернативи.
Кеф ти НИСЕ, кеф ти Турция. При последните ( новия Китай на Европата) ръста няма да се скърши скоро, сътветно и акциите имат доста потенциал за нанагоре.
Коментар
-
Който вярва, че някой ден в БГ пак ще има приток на пари - било то от Правителсвото които да ги хвърля, или от инфлация от Европа или САЩ - да купува без да се притеснява
А който вярва, че в БГ финансовото задушаване ще продължава неограничено време - да държи кеш.
Май най-добре е и двете.There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
Коментар