IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При цените и посоката от година насам едно е сигурно, продавачите с излизат със загуби, покрай тях ще губим и ние - кой пари, кой време в чакане..

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
      Хайде мършите, фонд "менидъри" или някакви други нещастници - разпродайте се, да изпием чашата на жалката ви мисъл и да започнем по малко да растем !
      Не е препоръка
      Така е, вече само ДФ и заради тях и играта около това продават и трейдърчетата, дето са с по 200-1000 бройки. Заради тяхното малоумие 2007, когато пак те купуваха на върховете, сега пак тях чакаме за да се наиграят и да се напродават, и понеже само да пръднат в Гържия или Испания, и те тук се направо насират
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Вожде, нека кажем - Хайде мършите, фонд "менидъри" или някакви други нещастници - разпродайте се, да изпием чашата на жалката ви мисъл и да започнем по малко да растем !
        Не е препоръка
        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Гърчолята като теглят по милиард на ден къде го дяват?
          БУРКАН БАНК се нарича бенефициента... винаги той печели, когато масата напълни гащите...

Коментар

В Хима и Фармата очевидно

Коментар

Коментар

• Гърчолята като теглят по милиард на ден къде го дяват?

Коментар

• Я дефинирай какво означава стабилна цена на акция ?!?!
                  И намали гледането на "Уолстрийт" под 5 пъти на ден - нещо много зле ти се отразява.

Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                  Левът е най-стабилната валута в европа - повтарям стабилна

Чудя се защо цените на акциите на БФБ не са стабилни след като се деноминирани в лева?

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение

Чудя се защо цените на акциите на БФБ не са стабилни след като се деноминирани в лева?
                    Слушайте внимателно няма да повтарям, повтарям, няма да повтарям. Лева е стабилен, защото е вързан за еврото, повтарям вързан за еврото. Лева никак не е стабилен ако го гледаш към австралийския долар например Или да не се повтарям, към мексиканското песо.

Коментар

абе и ти ползваш думички които не знаеш какво означават ...................... но пък добре ти се получава ................ много ти е high написаното за простата публика тук (в това число и аз)

Коментар

• Левът е най-стабилната валута в европа - повтарям стабилна

There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Аз също съм много песимистично настроен в краткосрочен план.
                          Поради това от няколко дни си прекроявам портфейла, на 95% съм готов.
                          Сега съм само с 15 акции, половината в символични количества, колкото да ги мониторирам как вървят. Дела на Адсиците ми нарасно значително до 63%, главно благодарение на Брефа, дето го почти утроих днес и вече е половината ми портфейл. Голям кеф - цял ден си пазарувам безгрижно брефчета без да се надига цената. Мнооого подценено, ма за мене беше добре. Достигнах дивидентна доходност 15 %, чисто
                          Софикс 250 вече може да идва, нема страшно. Ще гледаме отстрани сеира.
                          Затова и пиша в темата за оптимизма :

Мрачните ми предчувствия все повече се оправдават.
                          Ей на, не че Гърците са се оправили, ма сега е ред на Испания...

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...zarite,134547/

Да е само тая...лошите новини продължават да валят една след друга.
                          Имам чувството че мечките ще тропат хоро цяло лято. И то не само при нас.
                          В такова време да си на пазара и да се опитваш да хванеш някой от множеството падащи ножове си е чисто самоубийство.
                          Направих грешка преди месец влизайки на СТД и ТЕО на НИСЕ. Поне я поправих предния Петък кеширайки изцяло със само 1% загуба. Днес щях да съм на - 8.5 %
                          Същото сторих и на БФБ. Верно, 1 лев не съм излязъл, ама съм на 52% Бреф и само с 10 акции сега. Надявам се това да ми помогне да преживея лятото без брутални загуби, наесен - ще го мислим.

ПС Тоя ми пост май трябваше да е при Симов в темата за песимизма...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Ей Геко, най умното нещо чуто от тебе напоследък.
                            И аз мисля така. 50/50 най добре.

А който му е писнало тука - не е да няма алтернативи.
                            Кеф ти НИСЕ, кеф ти Турция. При последните ( новия Китай на Европата) ръста няма да се скърши скоро, сътветно и акциите имат доста потенциал за нанагоре.
                            Абе, всеки ден като гледам и все повече се изкушавам, а да звънна на броки да вземе нещо

Коментар

Който вярва, че някой ден в БГ пак ще има приток на пари - било то от Правителсвото които да ги хвърля, или от инфлация от Европа или САЩ - да купува без да се притеснява

А който вярва, че в БГ финансовото задушаване ще продължава неограничено време - да държи кеш.

Май най-добре е и двете.
                              Ей Геко, най умното нещо чуто от тебе напоследък.
                              И аз мисля така. 50/50 най добре.

А който му е писнало тука - не е да няма алтернативи.
                              Кеф ти НИСЕ, кеф ти Турция. При последните ( новия Китай на Европата) ръста няма да се скърши скоро, сътветно и акциите имат доста потенциал за нанагоре.

Коментар

• Който вярва, че някой ден в БГ пак ще има приток на пари - било то от Правителсвото които да ги хвърля, или от инфлация от Европа или САЩ - да купува без да се притеснява

А който вярва, че в БГ финансовото задушаване ще продължава неограничено време - да държи кеш.

Май най-добре е и двете.

Коментар

Working...
                                X