Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХайде, кога ще идва най-после капитулацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеА какво е SOFIX?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе е забранено, равновесенов. Никой не може да ти забрани да дадеш акции на някой друг за определено време. Оформя се като сделка която няма нищо общо с борсата. Ето защо борсовите правила са без значение.
Защото съм по принцип абсолютно против тъй наречените "голи" къси продажби, защото не може да продаваш нещо което го нямаш! Това се нарича измама във всеки един закон на всяка една държава... Голите къси продажби са една от основните причини за сегашната финансова а от там и икономическа криза.
И аз съм против голите къси продажби. Но съм твърдо за нормалните къси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПречи ми защото е забранено.
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСтранно ми е точно от теб да идва защита на пречките на късите продажби.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеСхема (или Шема)... ти си като Рубини бе. Повтаряш едно и също нещо и рано или късно ще се окажеш прав.вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеСхема (или Шема)... ти си като Рубини бе. Повтаряш едно и също нещо и рано или късно ще се окажеш прав.
Дано..!!!Last edited by 4i40; 30.05.2012, 20:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеДобрите времена пред акциите на БФБ тепърва предстоят!Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИ по какъв начин ти пречи КФН да си ги вземеш назаем и да си ги продадеш?... На крива ракета, космоса и ....
А да тръгва човек да търси някой, който да му ги дава - е това не е борса. Това е селски пазар.
Странно ми е точно от теб да идва защита на пречките на късите продажби. нали постоянно мрънкаш колко ни била скъпа борсата. Ето, ако тази нелепа регулация отпадне ще можеш да си играеш според очакванията. Или теб те кефи да си мрънкаш ей така по принцип.
П.С. Мастъре ти да не бачкаш в комисията че ги защитаваш така. ще е странно с твоите виждания за пазара да са ти дали да го регулирашLast edited by ravnovesie; 30.05.2012, 19:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе е малка компания, лесно е да се намерят акции. Но не мога - защото КФН пречи. И пазара ни става неефективен.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетака е, ама дано да е най-рано на есен! Трябва дивиденти да се реинвестират - нека да са на тези цени!!!
Пу дано Софикс по дълго да е под морско равнище (300). Поне до Октомври най малко.
Да не съм гаден, ама няма да е лошо и Испания и Италия да панират пазарите повечко.
А и византийците не е да няма какво да кажат още
И долара да е на тия нива поне цяло лято.
Добрите харпунджии хубав улов ги чака в такива мътни води.
Коментар
Коментар