IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    !?... Трябва да има печалба от печалбата ли?!... Това е прекалено сложно съждение за мен. Аз като спечеля парите ги харча и не смятам, че като ги изхарча не съм спечелил!
    През 2008 е имал да кажем 20 000 , сега има горе долу същите пари - не виждам печалба.

Ако ги е вкарал на борсата щяха да са по-малко - т.е. ще има загуба.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Печалби ще започне да има чак като почне да печели от тези пари.
      !?... Трябва да има печалба от печалбата ли?!... Това е прекалено сложно съждение за мен. Аз като спечеля парите ги харча и не смятам, че като ги изхарча не съм спечелил!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Хайде на Оптимизма!
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Я пак... Вземи си отвори графиките и не говори глупости! Всеки продал през 2008 г. на която и дата да го е направил от Януари до Декември е на голяма печалба, защото сегашното ниво е доста по-ниско!!!
          Никаква печалба няма, просто няма и загуба. Печалби ще започне да има чак като почне да печели от тези пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Не знам защо трябва да коментирам фактически неточности в поста ти , но продалите през 2008 г са най големите шаранови риби ако не с влезнали през зимата на 2009 г....
            Я пак... Вземи си отвори графиките и не говори глупости! Всеки продал през 2008 г. на която и дата да го е направил от Януари до Декември е на голяма печалба, защото сегашното ниво е доста по-ниско!!!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Здравейте оптимисти....
              Днес ще метнем ли по един чип на масата.???( пишат за обеднели мажовци..трябва да ги подкрепим.....)

Коментар

Идеята не ти е ясна... Идеята е продалите 2008 са царете през изминалите 4 години и ще са царе поне още 2х4!
                Не знам защо трябва да коментирам фактически неточности в поста ти , но продалите през 2008 г са най големите шаранови риби ако не с влезнали през зимата на 2009 г....

Въпросчето е ти дали знаеш с колко падна Софикс през тази 2008 г. и каква загуба са направили продалите ....Защото аз зная и съм продавал на три пъти.....

Коментар

• Много ъпове днеска бе. Софка към 300 ли сте подкарали.
                  Тука става голям майтап. Аз си вземам пуканките и ще гледам мача.
                  Шоуто тепърва предстои.

Коментар

• Forex "master"

и в тази ли тема почваш да се излагаш.

Я кажи ти дето купи Сребро на 47 $ и очакваше да стане 300 $ . Изигра си парите!

И сега дето изтегли кредит и купи Злато.

За теб да си възстановиш парите ще ти трябват 3x40 .

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Идеята не ти е ясна... Идеята е продалите 2008 са царете през изминалите 4 години и ще са царе поне още 2х4!
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Идеята е ясна купилите февруари 2009 г. бяха царете за следващите две години...

Коментар

• преди няколко дни вербално подкрепих Софарма ,защото спада мина необходимите граници там ....
                        нищо не действа така заразяващо , както Капитолация на борсата и Разпродажби от 50 % поради затваряне в търговията .. ...

Винаги ще се намери кой да купи по еФтино ......

Идеята е ясна купилите февруари 2009 г. бяха царете за следващите две години...
                        Сега на много хора се мяркат мерцедеси и БМВ....
                        Пазете си акциите ....тези месеци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Portfolio Manager Разгледай мнение
                          Здравейте на Всички,

Имам един въпрос, за който ще отворя нова тема, моля следете
                          Ахахахаха Големи сте класици ей.
                          Айде до скоро, ще пия по един коктейл и за вас.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Здравейте на Всички,

Имам един въпрос, за който ще отворя нова тема, моля следете

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                              Привет Вътрещарю !
                              (И за всеки случай - привет на Соколовски и Кашпировски ! )
                              Не унивай ! Дръж се, душице наранена

Виждам тук още е весело.
                              Поздрави момчета, не губете кураж, га сме най-зле така да сме!
                              Custodite sortem vestram

Коментар

Пак сте се размечтали... Колко дена трябва всеки ден да е така за да си избиеш загубите?
                                Като пресметна от 2008 до сега с купуваните и продаваните на доста добра печалба, та дори и за час, два съм на сметка даже с дивидентите на 2-3% плус, а сега чакам да почнат да влизат повечко дребни инвеститори, за да изляза на 20-30 %.

Коментар

Working...
                                X