IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Няма как и двете твърдения да са едновременно верни, равновесенов. Няма как този който е купил акции да е загубил 1000 лв. а този който му ги е продал да не е спечелил! Твоето горно съждение е в противоречие с основен закон на термодинамиката - закона за запазване на енергията.
    Интересно, аз пък си мислих че идеално се вписва квантовата физика

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Аз мисля че казах че който е в акции от 2008 е загубил.

Това с което не съм съгласен е че който е продал 2008 е спечелил.
      Няма как и двете твърдения да са едновременно верни, равновесенов. Няма как този който е купил акции да е загубил 1000 лв. а този който му ги е продал да не е спечелил! Твоето горно съждение е в противоречие с основен закон на термодинамиката - закона за запазване на енергията.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Форексов, а ти защо не си мъж и да признаеш, че тлъстите лихви са много по малки от някои дивиденти на БФБ

Коментар

• Колеги,

защо се вързвате на този Болен Мозък - ФМ .
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Аз мисля че казах че който е в акции от 2008 е загубил.

Това с което не съм съгласен е че който е продал 2008 е спечелил.

Коментар

печалба е, но на емоции, а не на пари. а тъй като усещането на емоции е субективно, няма как да се знае каква точно е печалбата. Оше повече че някой може да изпитва положителни емоции и като играе на борсата - дори и на загуба
              Болен мозък си ти, равновесенов. Болен мозък! Върти, сучи, прави, ... Не може да се примири с това че е загубил пари и започва да измисля нови философии само и само да скрие истината от себе си, а най-вероятно и от този, чиито пари е издухал...

Бъди мъж! Като загубиш пари застани пред огледалото и кажи, че си ги загубил! А не като някоя п..ка да се криеш зад смехотворни съждения от сорта - аз загубих пари, но този който ги спечели всъщност вече ги е изхарчил за неща от които е загубил... Това е смешно и жалко да се наблюдава, защото е просто бягство от действителноста на един слаб човек, който не може да понесе истината.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

И ако една печалба е използвана за потребление тя не е печалба, това ли твърдиш? И твърдиш, че това не е странна мисъл?
                печалба е, но на емоции, а не на пари. а тъй като усещането на емоции е субективно, няма как да се знае каква точно е печалбата. Оше повече че някой може да изпитва положителни емоции и като играе на борсата - дори и на загуба

Коментар

така че ако се гледат вероятностите за това какво е станало с тези пари, най-голяма вероятност е да са използвани за потрбление.
                  И ако една печалба е използвана за потребление тя не е печалба, това ли твърдиш? И твърдиш, че това не е странна мисъл?

Коментар

Сранен полет на мисълта и много странни съждения, равновесенов... Добре ли спа снощи?
                    защо да е странно - ръстта на депозитите е съвсем малка част от потреблението. така че ако се гледат вероятностите за това какво е станало с тези пари, най-голяма вероятност е да са използвани за потрбление. От друга страна сумата която съм дал е такава че най-вероятно е да бъде използвана за покупка на стоки за дълготрайна употреба. Които пък за 4 години има вече положително вероятност да са строшени. Все пак на повечето гаранцията им е по-малка

Коментар

Това ако ги е вкарал на депозит, а не ги е изпил например. но е можело например тогава да ги набута кола, която след това да е станала тоталка и в момента да няма нищо.
                      Сранен полет на мисълта и много странни съждения, равновесенов... Добре ли спа снощи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Същото може да се каже за всеки продал 2009 ,2010 ,2011 е по добре от продалите през 2008 г.
                        Не, определено не може да се каже същото! Я си погледни колко е бил софикс през 2008 г. и колко е бил през 2009, 2010 или 2011!

Коментар

Я погледни пак!... Лихвата от депозита върху 20 хил. за тези 4 години, какво е?
                          Това ако ги е вкарал на депозит, а не ги е изпил например. но е можело например тогава да ги набута кола, която след това да е станала тоталка и в момента да няма нищо.

Коментар

• Форексов, а когато инфлацията ти яде парите от намалените лихви- тогава спечелил ли си или си загубил

Коментар

През 2008 е имал да кажем 20 000 , сега има горе долу същите пари - не виждам печалба.
                              Я погледни пак!... Лихвата от депозита върху 20 хил. за тези 4 години, какво е?

Коментар

Я пак... Вземи си отвори графиките и не говори глупости! Всеки продал през 2008 г. на която и дата да го е направил от Януари до Декември е на голяма печалба, защото сегашното ниво е доста по-ниско!!!
                                Караш ме да защищавам една абсурдна идея....
                                Същото може да се каже за всеки продал 2009 ,2010 ,2011 е по добре от продалите през 2008 г.
                                Не знам дали знаеш но Софик го разбутаха 100 пъти и този Софикс няма нищо общо с този от 2008 г......
                                Също никой не купува Софикс а акции...
                                Това че акциите на ТИМ ги смачкаха не значи че другите са балъци.....
                                БТН и ЕЛАРГ и Петрол цепят небесата ....а аз от три години съм заложил на тези три акции за основни..
                                Ама ти си знаеш тези неща....

Коментар

Working...
                                X