If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма как и двете твърдения да са едновременно верни, равновесенов. Няма как този който е купил акции да е загубил 1000 лв. а този който му ги е продал да не е спечелил! Твоето горно съждение е в противоречие с основен закон на термодинамиката - закона за запазване на енергията.
Интересно, аз пък си мислих че идеално се вписва квантовата физика
Аз мисля че казах че който е в акции от 2008 е загубил.
Това с което не съм съгласен е че който е продал 2008 е спечелил.
Няма как и двете твърдения да са едновременно верни, равновесенов. Няма как този който е купил акции да е загубил 1000 лв. а този който му ги е продал да не е спечелил! Твоето горно съждение е в противоречие с основен закон на термодинамиката - закона за запазване на енергията.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
печалба е, но на емоции, а не на пари. а тъй като усещането на емоции е субективно, няма как да се знае каква точно е печалбата. Оше повече че някой може да изпитва положителни емоции и като играе на борсата - дори и на загуба
Болен мозък си ти, равновесенов. Болен мозък! Върти, сучи, прави, ... Не може да се примири с това че е загубил пари и започва да измисля нови философии само и само да скрие истината от себе си, а най-вероятно и от този, чиито пари е издухал...
Бъди мъж! Като загубиш пари застани пред огледалото и кажи, че си ги загубил! А не като някоя п..ка да се криеш зад смехотворни съждения от сорта - аз загубих пари, но този който ги спечели всъщност вече ги е изхарчил за неща от които е загубил... Това е смешно и жалко да се наблюдава, защото е просто бягство от действителноста на един слаб човек, който не може да понесе истината.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
И ако една печалба е използвана за потребление тя не е печалба, това ли твърдиш? И твърдиш, че това не е странна мисъл?
печалба е, но на емоции, а не на пари. а тъй като усещането на емоции е субективно, няма как да се знае каква точно е печалбата. Оше повече че някой може да изпитва положителни емоции и като играе на борсата - дори и на загуба
Сранен полет на мисълта и много странни съждения, равновесенов... Добре ли спа снощи?
защо да е странно - ръстта на депозитите е съвсем малка част от потреблението. така че ако се гледат вероятностите за това какво е станало с тези пари, най-голяма вероятност е да са използвани за потрбление. От друга страна сумата която съм дал е такава че най-вероятно е да бъде използвана за покупка на стоки за дълготрайна употреба. Които пък за 4 години има вече положително вероятност да са строшени. Все пак на повечето гаранцията им е по-малка
Това ако ги е вкарал на депозит, а не ги е изпил например. но е можело например тогава да ги набута кола, която след това да е станала тоталка и в момента да няма нищо.
Сранен полет на мисълта и много странни съждения, равновесенов... Добре ли спа снощи?
Я погледни пак!... Лихвата от депозита върху 20 хил. за тези 4 години, какво е?
Това ако ги е вкарал на депозит, а не ги е изпил например. но е можело например тогава да ги набута кола, която след това да е станала тоталка и в момента да няма нищо.
Я пак... Вземи си отвори графиките и не говори глупости! Всеки продал през 2008 г. на която и дата да го е направил от Януари до Декември е на голяма печалба, защото сегашното ниво е доста по-ниско!!!
Караш ме да защищавам една абсурдна идея....
Същото може да се каже за всеки продал 2009 ,2010 ,2011 е по добре от продалите през 2008 г.
Не знам дали знаеш но Софик го разбутаха 100 пъти и този Софикс няма нищо общо с този от 2008 г......
Също никой не купува Софикс а акции...
Това че акциите на ТИМ ги смачкаха не значи че другите са балъци.....
БТН и ЕЛАРГ и Петрол цепят небесата ....а аз от три години съм заложил на тези три акции за основни..
Ама ти си знаеш тези неща....
Коментар