IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    И каква мечка си тогава
    Че аз не съм мечка, просто не съм и бик

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Естествено, аз винаги имам акции, цялата работа е какъв процент държа. ...
      И каква мечка си тогава

Коментар

• Днес много се кефя!!!! Кефя се защото форумът е активен..... Щом е активен нещо се случва!!!!!!!!!1 Успех на всеки с неговата концепция......

Коментар

Е аз не искам да сривам нищо. Не мисля че са дървета, поне не от българския вариант, май само една позиция не ми е от софикс.
          Уффф , отдъхнах си

Ако правилно съм разбрал инвестирал си в читави компании от Софикс !?

Коментар

При ръст на долара ни се влошава вноса. При равни други условия. Единствения вариант да не се влоши търговското салдо е ако имаме спад в потреблението.

Петрола е друго нещо. Кое ще надделее по евтиния петрол или 30% по скъп долар е друго нещо. Аз бих заложил че позитивното въздействие от петрола ще е пониско от това на по-скъпия внос. Едно защото петрола е само част от вноса, и друго в еврово изражение петрила всъщност е паднал доста по-малко отколкото в долари.
            Цифрите сочат съвсем различни неща.
            През януари имаме ръст на износа с около 8,8 процента и лек спад на вноса. Търговското салдо се подобрява с около 440 милиона лева.
            http://www.nsi.bg/bg/content/7501/%D...B5%D1%86%D0%B8
            Същевременно нямаме спад в потреблението както ти твърдиш а точно обратното.
            Според НСИ
            През януари 2015 г. оборотът в търговията на дребно, изчислен въз основа на календарно изгладени данни, нараства с 4.3% спрямо същия месец на предходната година.
            Схемата ти издиша от всякъде. Едновременно имаме подобрение на търговското салдо и увеличение на потреблението.

Коментар

Е аз не искам да сривам нищо. Не мисля че са дървета, поне не от българския вариант, май само една позиция не ми е от софикс.
              ИХБГ.... ли ти е болката...-

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
                И тук си прав..... но това в случая е достатъчно и не.... Успех.....
                Успех и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                  Иле портфолиото ти е за десетки милиони или си се набутал в дървета .

Коментар

Абе много рязко сменяш посоката
                    Бърз е като заек

Коментар

А ти въобще качил ли си се някъде?
                      Естествено, аз винаги имам акции, цялата работа е какъв процент държа. Като гледам за последните 6 месеца България се представи най-зле от всички пазари на които имам така че определено си заслужаваше и ниския процент инвестирани тук. Сега просто ми се иска да използвам "ралито" че после като му свършат акумулаторите да си върна позициите по евтино. То тренда в Бг си е надолу още, така че гледам да продавам като подскочи нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                        точно така need for speed, да видим кой ще си има хубава количка, и кой каруца)))
                        С това ме готино развесели...., защото съм автоманяк...... Дал господ всеки му!!!!!

Коментар

Аз се опитвам да слезя от някои позиции, ама нещо не искат да се качват много хора на това рали
                          Иле портфолиото ти е за десетки милиони или си се набутал в дървета .

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                            Ралито е зАПОЧНАло , който се е качил качил
                            Абе много рязко сменяш посоката

Коментар

• точно така need for speed, да видим кой ще си има хубава количка, и кой каруца)))

Коментар

Аз се опитвам да слезя от някои позиции, ама нещо не искат да се качват много хора на това рали
                                А ти въобще качил ли си се някъде?

Коментар

Working...
                                X