Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕстествено, аз винаги имам акции, цялата работа е какъв процент държа. ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ аз не искам да сривам нищо. Не мисля че са дървета, поне не от българския вариант, май само една позиция не ми е от софикс.
Ако правилно съм разбрал инвестирал си в читави компании от Софикс !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПри ръст на долара ни се влошава вноса. При равни други условия. Единствения вариант да не се влоши търговското салдо е ако имаме спад в потреблението.
Петрола е друго нещо. Кое ще надделее по евтиния петрол или 30% по скъп долар е друго нещо. Аз бих заложил че позитивното въздействие от петрола ще е пониско от това на по-скъпия внос. Едно защото петрола е само част от вноса, и друго в еврово изражение петрила всъщност е паднал доста по-малко отколкото в долари.
През януари имаме ръст на износа с около 8,8 процента и лек спад на вноса. Търговското салдо се подобрява с около 440 милиона лева.
http://www.nsi.bg/bg/content/7501/%D...B5%D1%86%D0%B8
Същевременно нямаме спад в потреблението както ти твърдиш а точно обратното.
Според НСИ
През януари 2015 г. оборотът в търговията на дребно, изчислен въз основа на календарно изгладени данни, нараства с 4.3% спрямо същия месец на предходната година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ аз не искам да сривам нищо. Не мисля че са дървета, поне не от българския вариант, май само една позиция не ми е от софикс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеИ тук си прав..... но това в случая е достатъчно и не.... Успех.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеИле портфолиото ти е за десетки милиони или си се набутал в дървета .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА ти въобще качил ли си се някъде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеточно така need for speed, да видим кой ще си има хубава количка, и кой каруца)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз се опитвам да слезя от някои позиции, ама нещо не искат да се качват много хора на това рали
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеРалито е зАПОЧНАло , който се е качил качил
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз се опитвам да слезя от някои позиции, ама нещо не искат да се качват много хора на това рали
Коментар
Коментар