Браво, днес много прилични ръстове на пазара. При това на всички индекси. Явно качествените акции се оценяват от инвеститорите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеОт Сайта на комисията:
На 04, 05 и 06.07.2012 г. в гр.Битоля, Република Македония, Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси взе участие в семинар на тема „Концепции за интегритет: подходи и нови граници“.
В семинара се включиха представители на институциите с правомощия в областта на борбата с корупцията, декларирането на имущество от лица, заемащи публични длъжности и превенция на конфликт на интереси от 8 държави: Македония, Молдова, Косово, Хърватска, Черна гора, Румъния, Сърбия и България.
Участие взеха и представители на Делегацията на ЕС в Македония и ПРООН /UNDP/ с чиято методическа и финансова помощ и под чието наблюдение са дейностите, свързани с интегритета, борбата с корупцията и конфликта на интереси.
Бах маааа му, мноо съм тъп. Някой може ли да каже за кво точно е ставало въпрос на този семинар
А тя е пределно проста - г...з път да види. Щом има Наивници да плащат данъци без да дирят сметка...
Коментар
-
От Сайта на комисията:
На 04, 05 и 06.07.2012 г. в гр.Битоля, Република Македония, Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси взе участие в семинар на тема „Концепции за интегритет: подходи и нови граници“.
В семинара се включиха представители на институциите с правомощия в областта на борбата с корупцията, декларирането на имущество от лица, заемащи публични длъжности и превенция на конфликт на интереси от 8 държави: Македония, Молдова, Косово, Хърватска, Черна гора, Румъния, Сърбия и България.
Участие взеха и представители на Делегацията на ЕС в Македония и ПРООН /UNDP/ с чиято методическа и финансова помощ и под чието наблюдение са дейностите, свързани с интегритета, борбата с корупцията и конфликта на интереси.
Бах маааа му, мноо съм тъп. Някой може ли да каже за кво точно е ставало въпрос на този семинар
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеПоздрав за сичкото родно тъпанар и специално за оптимистите на бфб
Идиотията в тая държава край няма...и облечена във власт при това
Коментар
-
Мен ми е чудно кой закон нарушава точно? На министерски пост всички доходи освен заплатата ли се забранени щото се считат за конфликт на интереси? Е тук видимо за Каолин и концесията може изфабрикуват нещо от сорта лобизъм, ама иначе си е смешно. Или те са на принципа на закона не правят разлика между 1 и 100к акции - е то хубаво ще е ако е така ама всичко да е под ножа по тази логика, не двойнственост и на слабите го вадим законаМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Поздрав за сичкото родно тъпанар и специално за оптимистите на бфб
.....Dobrodosli drugovi na nasu malu maskaradu
Pozivinice imate, najbolje je tu u gradu
Sampanjac otvorite, otkacimo sve do daske
i da se goli skinemo ostace nam nase maske.....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениесмешно е да се правиш на принципен (имам предвид държавата) и да гониш Трайчо за някакви десетки левове 'далавера', а в същото време някои хора да си купуват банки след мистериозно отказване на конкнурентите или пък през борсата да прелитат анонимно пакети за милиони лв ПКБ-та, които да бъдат използвани за прозрачна и 'ненагласена' предварително приватизация. На фона на това атаката срещу Трайчо е нагла, та чак смешна.
ама това не е за тази тема, че не е оптимистично
поздрави
Абе кви са тези комисии, дето само ни лапат данъцитеПосегнаха на акциите на Трайчо, посегнаха на Ботев и Левски
Чест е за Трайчо, че си има портфейл Български акции. Другите гьонсурати министри, даже и не знаят сигурно че има БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНаказват Трайчо Трайков за 278 акции
http://dnes.dir.bg/news/konflikt-int...-11801307?nt=4
Смях в залата
Ебаси и държавата
Внимавайте с пакетчетата акции, ако смятате да ставате министри.
Ква борса, кви пет лева
ама това не е за тази тема, че не е оптимистично
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНаказват Трайчо Трайков за 278 акции
Смях в залата
Ебаси и държавата
Ква борса, кви пет леваНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Наказват Трайчо Трайков за 278 акции
Смях в залата
Ебаси и държавата
Ква борса, кви пет лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеЯки кинти почват да се правят на БФБ , момци!
Докато някой се ослушват и стискат още депозита има чудесни възможности на БФБ.
Естествено трябват топки, търпение и акъл.
Ето ПКБ за 3 дни носят 60% от дъното на което се спуснаха.
Аз лично направих 40% с добър обем.
Ами Меком... ами табаците...
И на други скоро ще им дойде времето.
Така че бици... смело, но и умно напред
щом не е дИпозит или тенеке не ни го хвали !
браво батятова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Яки кинти почват да се правят на БФБ , момци!
Докато някой се ослушват и стискат още депозита има чудесни възможности на БФБ.
Естествено трябват топки, търпение и акъл.
Ето ПКБ за 3 дни носят 60% от дъното на което се спуснаха.
Аз лично направих 40% с добър обем.
Ами Меком... ами табаците...
И на други скоро ще им дойде времето.
Така че бици... смело, но и умно напредДобрият, стар Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ продължаваме да държим
Днес сме борса номер 1 по света.
Някаква идея да имате що така, какво промени сентимента днес ?
ПС Аз що ли си мисля че е синдрома на Вуте
Единствената новина дето ми направи впечатление заранта е че режат с 1/3 гръцките заплати...
Коментар
Коментар