IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
    Рефинансирането сега е добре дошло,защото лихвите ще са по-ниски,колкото до дефицита и мен не ме кефи,но не чак толкова голям и няма риск от МВФ,СБ и други.Ако се харчи за инвестиции съм ЗА.Монти това за гробаря,ако имаш впредвид герб си в голяма грешка и ме бъркаш с някой друг.Оня не го понасям въобще,но реформаторите ми пасват,те са му реалната контра сега.
    За 1 година от 8 милиарда дългове правим 40 милиарда.....
    това са лихви и на лихвите ,лихви.......
    Станишев остави 8 милярда резерви......и беше крадец.....
    А сега имаме реформаторски и стабилно правителство.....

Имаме 40 % задлъжнялост ,един форумец щеше да ме бие че съм прогнозирал в края на 2016 ,40 % задлъжнялост а ния я правим още този месец.....
    Хората са уплашени...... едни казват че отиваме на война ,други че следваме Гърция и ни трябват пари ,защото скоро никой няма да ни даде.....заеми...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Важно е да се заредят банковите сметки в чужбина,пък след няколко години потоп.
      Няколко години е много - според мен ще е още тази година потопа

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        С тези 20милиарда нови дългове и с тези черешари е голям риска да ни свалят рейтинга
        Важно е да се заредят банковите сметки в чужбина,пък след няколко години потоп.

Коментар

• С тези 20милиарда нови дългове и с тези черешари е голям риска да ни свалят рейтинга

Коментар

• Моля 4Д да коментира тази новина

Енергийното потребление на ЕС падна на нивото от 1990 г.

11.02.2015
            Енергийната консумация в Европейския съюз продължава да спада и достига до нива, които не са виждани от повече от две десетилетия. Това показаха публикувани в понеделник статистически данни от Евростат.

Данните са до 2013 г., която е последната година на изследването. Драстичният спад в годишната консумация на енергия е с повече от 9% спрямо пиковата 2006 г., съобщи investor.bg. Това отразява продължаващите икономически неволи на съюза, но и усилията на страните членки и бизнеса да намалят употребата на енергия и да увеличат енергийната ефективност.

Тъй като енергийните източници варират драстично между различните държави и в техните райони, Евростат измерва енергийното потребление с мерна единица, която е еквивалентна на милиони тонове нефтен еквивалент (mtoe). През 2013 г. ЕС е консумирал 1,666 mtoe, или 91% от потреблението през 2006 г., с което консумацията се е изравнила с тази от 1990 г.

Данните също така потвърждават силната зависимост на ЕС от енергийния внос. През 2013 г. съюзът е добил едва 47% от изразходената енергия. Имайки предвид цените от тогава, Европа е дала 400 млрд. евро за внос на енергия през 2013 г.

Великобритания е една от най-малко зависимите от вноса страни. Тя е подпомогната от обилните си запаси на нефт и газ от Северно море и само 46% от енергията в страната се внася. На обратния полюс са Германия, която внася 63% от ползваната енергия, и Италия – със 77% внос.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              не не ги подценявам ,три милиарда са за плащане на дИфицита който ще бъде в следващите три години....
              Което значи че ще сме във криза....
              Щом сме в дифицит по прогнози от управляващите още сега...
              Знам те като гробар ама дали си малоумник...не знам....
              Аз не съм...
              Тези да си ходят още сега.....
              Може да са решили да се бутнем най-сетне в Европа. Там всички са задлъжнели до ушите, поне и ние с тях в кюпа
              А за да влезем ни трябват кинти, за да маскираме дефицита и така "с един куршум и двата заяка"
              Ако ги изплющят само за саниране на панелките пред падане ще е малко "простотийка"..
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Рефинансирането сега е добре дошло,защото лихвите ще са по-ниски,колкото до дефицита и мен не ме кефи,но не чак толкова голям и няма риск от МВФ,СБ и други.Ако се харчи за инвестиции съм ЗА.Монти това за гробаря,ако имаш впредвид герб си в голяма грешка и ме бъркаш с някой друг.Оня не го понасям въобще,но реформаторите ми пасват,те са му реалната контра сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                  Колега,много подценяваш четящите тук.Парите не са за да ги харчат,както си искат,а за рефинансиране на стари дългове и за попълване на БЮДЖЕТЕН дефицит до 2017 г. вкл.Или по-просто казано как ще се харчат ще се определи със приемането на съответните бюджети по години.И ще ги теглят само ако има такива дефицити,което разбира се е сигурно.
                  не не ги подценявам ,три милиарда са за плащане на дИфицита който ще бъде в следващите три години....
                  Което значи че ще сме във криза....
                  Щом сме в дифицит по прогнози от управляващите още сега...
                  Знам те като гробар ама дали си малоумник...не знам....
                  Аз не съм...
                  Тези да си ходят още сега.....

Коментар

Скоро ще има бунтове да знаИш......
                    Почнат ли рестрикциите .... и влезе ли МФ и СБ....яка ни душа....
                    Ама друго си е реформаторското правителство да взима дълговете ,по добре ти става на душата ,че твойте ще харчат парите.... за себе си....
                    Колега,много подценяваш четящите тук.Парите не са за да ги харчат,както си искат,а за рефинансиране на стари дългове и за попълване на БЮДЖЕТЕН дефицит до 2017 г. вкл.Или по-просто казано как ще се харчат ще се определи със приемането на съответните бюджети по години.И ще ги теглят само ако има такива дефицити,което разбира се е сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Благодарим за участието.
                      Радвам се.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                        От тия пари 1ст. няма да стигне до народа, това е проблема.
                        споко ще вземем още

Коментар

Скоро ще има бунтове да знаИш......
                          Почнат ли рестрикциите .... и влезе ли МФ и СБ....яка ни душа....
                          Ама друго си е реформаторското правителство да взима дълговете ,по добре ти става на душата ,че твойте ще харчат парите.... за себе си....
                          Не съм от реформаторите, въпреки, че ако бях сигурно, че има партия била тя и реформаторска, която наистина може да ореже раздутата през последните години администрация можеше да гласувам "за".
                          Ами какво да кажем за тези милиарди - не знам, за какво ги искат, не съм гледало и телевизия последно време, да не са решили да правят пак аеца или газопровода - фундаменталните мурафети на бсп ?
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Важното е парите да се връткат
                            Благодарим за участието.

Коментар

• Важното е парите да се връткат

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Гледат хората че гърците са по-добре от нас и може да са решили и ние така, хем да си поживеем като бели хора, хем и да сме по-добре от сега
                                От тия пари 1ст. няма да стигне до народа, това е проблема.

Коментар

Working...
                                X