IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=VINS;1059326303]
    Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Хубавото е ,че докато SOFIX държи ниво около 320, имам дни с по 500 лв. увеличаване на портфейла.[/QUнOTE]

Така нека да помислим малко как ще имаш увеличение на портфейла с 500лв. ако портфейла ти е например 300 лева та това са близо 170% печалба за един ден?????
    Почнах преди няколко години с 200 лв. ей така малко на шега, но не 2007г., а малко по късничко, но сега мога да се похваля с 100 пъти повечко кинти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      E някой купуваха Енерго ПРО Мрежи и Продажби а продаваха табаци за да покриват а аз като видях че покриващите станаха много почнах да купувам табаци на 61 ,62 ........
      Сага табаците гонят 70 лева но да видим нали Енергото ще се върне на 160 и кусур ,че и там имам една трета .......
      Аз лично не виждам в близките месеци цената на Енергото да се върне и затова не се набутах, иначе посредника дори ме приканваше да участвам, но аз реших да се въздържа този път и не сгреших. Цената ще е надолу.

Коментар

• [QUOTE=VINS;1059326303]
        Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
        Хубавото е ,че докато SOFIX държи ниво около 320, имам дни с по 500 лв. увеличаване на портфейла.[/QUнOTE]

Така нека да помислим малко как ще имаш увеличение на портфейла с 500лв. ако портфейла ти е например 300 лева та това са близо 170% печалба за един ден?????

А сега си представи тези, на които портфейла им се отклонява с -5000лв., какви нерви и на какви хапчета ги удържат. Да не правим искренно и лично, а да се порадваме на жената на успеха и нека всеки да съумее да го постига по-често!

Коментар

• [QUOTE=dessi_georgieva;1059326234]Хубавото е ,че докато SOFIX държи ниво около 320, имам дни с по 500 лв. увеличаване на портфейла.[/QUнOTE]

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
            ООоо не само със SEVTO, а ми с табаците, а и други хартийки, които се покачват вече почти всеки ден.
            E някой купуваха Енерго ПРО Мрежи и Продажби а продаваха табаци за да покриват а аз като видях че покриващите станаха много почнах да купувам табаци на 61 ,62 ........
            Сага табаците гонят 70 лева но да видим нали Енергото ще се върне на 160 и кусур ,че и там имам една трета .......
            Last edited by Монти; 09.10.2012, 18:22.

Коментар

ООоо не само със SEVTO, а ми с табаците, а и други хартийки, които се покачват вече почти всеки ден.
              Внимавай само да не се набалончиш съвсем ...

Коментар

• Хубавото е ,че докато SOFIX държи ниво около 320, имам дни с по 500 лв. увеличаване на портфейла.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                  къде това, във севтото ли ? )))

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                    а стига ве, не е за вярване
                    е па гледай само какви яки обороти има,

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
                      ами късаме се от търговия и няма време за писане
                      а стига ве, не е за вярване

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                        Какво става, в този форум съвсем се спря да се пише ? Защо така? Никакъв оптимизъм ли вече не е останал ?
                        ами късаме се от търговия и няма време за писане

Коментар

• Какво става, в този форум съвсем се спря да се пише ? Защо така? Никакъв оптимизъм ли вече не е останал ?

Коментар

MMMM daaaa, току виж сме станали милионери по Коледа.
                            къде това, във севтото ли ? )))
                            Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              В тези времена на отчаяние има и добри дни...
                              Не си гледал пазара 3-4 дни...Отваряш и гледаш + 18 %, + 9 %........
                              Не е зле....
                              MMMM daaaa, току виж сме станали милионери по Коледа.

Коментар

• В тези времена на отчаяние има и добри дни...
                                Не си гледал пазара 3-4 дни...Отваряш и гледаш + 18 %, + 9 %........
                                Не е зле....

Коментар

Working...
                                X