IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=LANDLORD 31;1059326388][QUOTE=dessi_georgieva;1059326381]
    Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Ами правилно се ориентираш, предпочитам бизнес в интерес на 90% от населението, отколкото на останалите десет.
    Да, интересът е за тези 90% и винаги е бил, другото е виш пилотаж да пробуташ нещо на човек с пари

Коментар

• [QUOTE=dessi_georgieva;1059326381][QUOTE=LANDLORD 31;1059326373]
      Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение

Апартаментите вече не са на мода, до няколко годинки в тях ще живеят социално слабите.
      Ами правилно се ориентираш, предпочитам бизнес в интерес на 90% от населението, отколкото на останалите десет.

Коментар

• [QUOTE=dessi_georgieva;1059326370][QUOTE=VINS;1059326366]
        Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение

Мммм да аааа някой пусна темата за пенсионното, не, че не ми отдържат ДЗПО и аз лично не си внасям ДПФ, но разумната инвестиция в акции и то на дружества с производства си е идеалната форма за пенсионно.

Тези с ДПФ ти взимат 3,5% на входа за да ти губят парите. Ефекта е -намалява ти се облагаемата сума. Имаше ефект когато ДДФЛ беше над 20%. Диверсификацията с една застраховка живот ми се вижда по-разумна. Но,както се казва не препоръчвам нищо, само разсъждавам на глас.

Коментар

• [QUOTE=dessi_georgieva;1059326381][QUOTE=LANDLORD 31;1059326373]

Апартаментите вече не са на мода, до няколко годинки в тях ще живеят социално слабите.
          Ми те са около 90% от населението, независимо че половината имат други претенции, та си прав

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/video/2012/10/...kosmosa_beshe/

Коментар

• [QUOTE=LANDLORD 31;1059326373][QUOTE=VINS;1059326366]
              Ти няма ли с какво да си почешеш хемор-------е бе?Сигурно другите се стремят към 0 лева/евро, а?Още един мечтател!

Коментар

• [QUOTE=VINS;1059326366][QUOTE=dessi_georgieva;1059326349]

Почнах преди няколко години с 200 лв. ей така малко на шега, но не 2007г., а малко по късничко, но сега мога да се похваля с 100 пъти повечко кинти.[/QUOT

Само мога да си пожелая да превличаме повече и повече инвеститори на БФБ с портфейли от по 20 К, ако може и с по 200К ще е още по-добре.

Ами може, ама ако е довнесъл към 19 000лева след първоначалните 200 Не че нещо, ама Пича се опитва да ни убеди, че предвид първоначалния му капитал, е участвал в около 50% от броя сделки на БФБ в продължение на месеци и то ако все са били печеливши.

Коментар

Почнах преди няколко години с 200 лв. ей така малко на шега, но не 2007г., а малко по късничко, но сега мога да се похваля с 100 пъти повечко кинти.[/QUOT

Само мога да си пожелая да превличаме повече и повече инвеститори на БФБ с портфейли от по 20 К, ако може и с по 200К ще е още по-добре. Следващата стъпка да бъде къси а след това и пазар на деривати. Простотии от сорта аз съм и АЗ СЪМ ИНВИСТИТУР с иляду лева портфейл и ландлорд с 3-4 апартаментчета не си пожелавам, да ходят такива в Албания и там да си избиват комплексите. Познай към какъв портфейл се стремя-200 лева, 2000лв., 20000 лв. 200 000лв или дай боже мувсеки 2 000 000лв.? Другото са общи приказки
                  Ти няма ли с какво да си почешеш хемор-------е бе?Сигурно другите се стремят към 0 лева/евро, а?Още един мечтател!

Коментар

Само мога да си пожелая да превличаме повече и повече инвеститори на БФБ с портфейли от по 20 К, ако може и с по 200К ще е още по-добре. Следващата стъпка да бъде къси а след това и пазар на деривати. Простотии от сорта аз съм и АЗ СЪМ ИНВИСТИТУР с иляду лева портфейл и ландлорд с 3-4 апартаментчета не си пожелавам, да ходят такива в Албания и там да си избиват комплексите. Познай към какъв портфейл се стремя-200 лева, 2000лв., 20000 лв. 200 000лв или дай боже мувсеки 2 000 000лв.? Другото са общи приказки
                    Мммм да аааа някой пусна темата за пенсионното, не, че не ми отдържат ДЗПО и аз лично не си внасям ДПФ, но разумната инвестиция в акции и то на дружества с производства си е идеалната форма за пенсионно.

Коментар

• [QUOTE=dessi_georgieva;1059326349][QUOTE=VINS;1059326303]

Коментар

• [QUOTE=radon222a;1059326360]

Като започнеш от дъното на софикс е по-лесно. Добре, че не си започнала от върха, за да разбереш как се оцелява.
                        И ако е с кредит- направо ти съчувствам.

Коментар

• [QUOTE=dessi_georgieva;1059326349]

Почнах преди няколко години с 200 лв. ей така малко на шега, но не 2007г., а малко по късничко, но сега мога да се похваля с 100 пъти повечко кинти.
                          Като започнеш от дъното на софикс е по-лесно. Добре, че не си започнала от върха, за да разбереш как се оцелява.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                            Оооо балоните са ми естествено големи.
                            бррррррррр.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                              Внимавай само да не се набалончиш съвсем ...
                              Оооо балоните са ми естествено големи.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                                Аз лично не виждам в близките месеци цената на Енергото да се върне и затова не се набутах, иначе посредника дори ме приканваше да участвам, но аз реших да се въздържа този път и не сгреших. Цената ще е надолу.
                                Държа на мнението си че едни цени на Енерго Про Мрежи и Продажби под средните на първият търг ще опорочат приватизацията на ЧЕД Разпределение България...
                                А то е до месец ,така че ако няма със здрави нерви да изчака още малко и да излиза на цени купуване......
                                Ако няма търгово до НГ цените ще са надолу....но първо ще минем през качване ако има нормални хора на борсата...

Коментар

Working...
                                X