IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Хахах, те са скучаещи бре, не са откачени

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Днес NYSE няма да работи заради урагана!
      Мале гледай сега скучаещите инвеститори като се нашибат на БФБ
      Хахах, те са скучаещи бре, не са откачени

Коментар

• Днес NYSE няма да работи заради урагана!
        Мале гледай сега скучаещите инвеститори като се нашибат на БФБ

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/finansi...rsovata_lodka/

Коментар

• Само БФБ - наздраве!!!!1111
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
              То това си е въпрос за нова тема, ... що не е започнем.

Аз съм решил да се пенсионирам на 40, сега съм на 37, но някой може да иска да се пенсионира и по-късно, примерно на 64 ... кои ли ще са компаниите които ще просъществуват и то с успех до тогава?
              Хе хе , никак не си амбициозен бе !
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Ми то си има отделна тема за това.
                Моя портфейл ..нещо подобно беше.
                То в моя портфейл, днес имам 5 лева, утре си ги похарчвам и в други ден нямам нищо. При спекулантите така трябва да е, но при пенсионери - друго трябва да е ... не знам, това е мое мнение.
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение

Аз съм решил да се пенсионирам на 40, сега съм на 37, но някой може да иска да се пенсионира и по-късно, примерно на 64 ... кои ли ще са компаниите които ще просъществуват и то с успех до тогава?
                  Ми то си има отделна тема за това.
                  Моя портфейл ..нещо подобно беше.

Коментар

е нека обменим опит де, що си толкова рязък?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Кво те интересува.
                      Он си знае, каквото и да е важното е че е на прав път човека
                      е нека обменим опит де, що си толкова рязък?

Коментар

и какво купуваш за пенсия?
                        Кво те интересува.
                        Он си знае, каквото и да е важното е че е на прав път човека

Коментар

• Баси, щом кеворк е гювендия, пак, ни работят на ниво прасета..

Тегаво, ама с малко оптимизъм, все ще се оправим

Коментар

Ами щом сме в тази тема, купува човека нещо оптимистично, за пенсия винаги трябва да се купува нещо оптимистично или поне да се купува с оптимизъм.
                            I. за да си сигурен, че като се пенсионираш ... компанията ще съществува
                            II. тя компанията може да съществува но ... дали ние ще съществуваме!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
                              Здравейте,

Аз съм дребосък на борсата и това ми е пенсионния фонд
                              Достатъчно съм дал и давам на държавата си, и не очаквам случаят да се погрижи за мен... Това което очаквам от държавата/ борсата в дадения случай/, като такава е, добри правила и строгото им надзираване! Не в моя или нечия друга полза....
                              ,

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                                Приятелю, принос за развитието на тази квартална бакалия носим изцяло НИЕ!!!! Всеки плюе по нещо си- мажоритари, Бойко, Станишев, Комунизма, Скапана държава, САЩ, СССР, Цигани, Путин, Политици, КФН и т.н., НО НИКОЙ ОТ НАС НЕ СИ ЗАДАВА ВЪПРОСА КАКВО АЗ НАПРАВИХ ЗА РАЗВИТИЕТО НА БАКАЛНИЦАТА? Нека всички които се пишем ИНВИСТИТОРИ да погледнем къде и как инвестираме, защото и хората които продават пуканки(аз лично ги уважавам защото се борят много повече от някои от нас), но аз съм работил рамо до рамо с наследник на империя за милиарди и въпреки всичко ако го видиш на пръв поглед с нищо не се различава от търговеца на пуканки в морската, на практика и двамата се занимават с търговия, както и ландлорда има 10 имота(някой от които наследствени) така и по света има ландлордове но с по-няколко хиляди имота. Ти от кои търговци искаш да си???? И какво правиш като дейстия, а не само думи??? Познай аз към кой тип търговци искам да бъда??? Да вярно е че в БГ сигурно един живот няма да ми стигне даже и една десета да постигна от това към което съм се насочил, НО АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ГО НАПРАВЯ
                                Това ми хареса , определено !
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X