If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами Спиди е много по добре- Гергов е супер некоректен като Банев е- на държавата не беше платил дивидента , че на минорите ли. Все едно да купиш фабрика на 9,09,1944
Ще му изиграят номер на Гертов ... и големи кюфтета ще прелетят през борсата ни.
Май сериозно са се захванали в най-скоро време и от БФБ, да се отърват, но за по-сериозна сума, затова ще се опитат по всякакъв начин да надуват оборота, като по-този начин ще се опитат да замажат очите на чужденците, че "ето борсата ни става ликвидна"
Ще ми е интересно да прочета коментара на "старите кучета"
член 6, параграф 1 от Регламент (ЕС) № 236/2012 г. на Европейския парламент и на Съвета от 14 март 2012 г. относно късите продажби и някои аспекти на суаповете за кредитно неизпълнение (ОВ, L 86/1 от 24 март 2012 г.) (Регламент (ЕС) № 236/2012)
Етооо. Скоро всеки който очаква срив на БФБ ще може да играе къси и да спечели от това, вместо само да се напъва по форумите и да раздава безплатно акъл
Също прочетох промените в закона и съобразяването с този европейски регламент. Честно казано не съм изобщо на ясно, какъв е регламента и ще помогне ли съобразяването с него за някакви къси продажби. Още повече, без да желая да влизам по надълбоко има някакви заигравки и с CDSите, както и някакво намесване на финансовия министър на най-високо ниво. Не знам до колко това помага или пречи на борсата. Някой ако има повече инфо да каже.
Ето с какво се занимават и за какво харчат пари БФБ
Националната комисия по корпоративно управление вече има уеб-страница в интернет. Тя е на адрес http://nkku.bg и е създадена и предоставена за ползване на Комисията от "Българска фондова борса – София" АД. В желанието си да развива и подобрява корпоративното управление в България, Борсата безвъзмездно прехвърли тази придобивка на НККУ. Информацията е налична на български и английски език. БФБ се надява уеб-страницата да се превърне в пълноценен източник на информация, свързана с корпоративното управление и добрите практики у нас и по целия свят.
Етооо. Скоро всеки който очаква срив на БФБ ще може да играе къси и да спечели от това, вместо само да се напъва по форумите и да раздава безплатно акъл
Тук си в грешка - защо си мислиш , че е "безплатно" ?
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Решения от заседание на КФН от 12 декември 2012 г.
5. КФН прие на второ четене Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 16 от 07.07.2004г. за условията и реда за извършване на маржин покупки, къси продажби и заем на финансови документи. Наредбата предстои да се обнародва в държавен вестник.
Мастъре ти си гуру тук, но не разбирам защо таиш ненавист към бфб Имай вяра ще тръгне, а златото не се види, да е най-скъпоценното ! Иаам кубинско от 19 век и пак си седи у меня! Ако сакаш продавам жълтици!
До Нова година ще съм закрил всичките си депозити и ще съм купил с тях физическо злато и сребро. А вас вече не мога да ви мисля, предупреждавах ви многократно!
Ти май си решил да загубиш всичко. Няма лошо, загубите каляват характера
Коментар