If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днеска всичко зелено, само ХИМ-а, на които предстои търг. Ако продължава така обаче, на тоя търг акциите ще бъдат купени топли топли Доволен съм, движим се здраво!
И аз мисля да понапърня, но изчаквам за да видя на къде духа вятъра. Доволен съм за сега, но много трябва да се внимава!
Днеска всичко зелено, само ХИМ-а, на които предстои търг. Ако продължава така обаче, на тоя търг акциите ще бъдат купени топли топли Доволен съм, движим се здраво!
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Ъпват някои компании,не цялата борса.Фактите са такива,не заблуждавай хората
Някои са ъпнали с 90%,други с 50%.......някои като Софарма с около 3%,някои като М+С С ОКОЛО 2%....различно е....Абе като ....свинско със зеле...Аз се облажих с пържолите....някои набиват зеленце...Че така
Не е препоръка
важното е да ти е вкусно.
парите не миришат, независимо дали са направени от лош или добър мажоритар.
ти поне си призна че пазаруваш още преди Яхотоо
така че се радвай и касирай поне част от печалбата.
на екрана е едно, но като ги изтеглиш и инвестираш в кръчмата (не виртуалната)
всичко придобива сми.
успех
Някои са ъпнали с 90%,други с 50%.......някои като Софарма с около 3%,някои като М+С С ОКОЛО 2%....различно е....Абе като ....свинско със зеле...Аз се облажих с пържолите....някои набиват зеленце...Че така
Не е препоръка
Ах ах ах... По матматика, колко имаш бре? Там за "около" се пише слаб
Не е препоръка
Свинското със зеле ще е налично към 10 ч. днес (поне по проспект ми е обещано), ако говорим за скромната ми трапеза, а на скромната родна борса с лаг 6 месеца.
До тогава, ще мислим кое свинско, кое зеле
Не е препоръка
Може ли от Investor-a да дадете малко инфо за Z-score на компаниите от Софикс, че от много време ми се струва не сте давали?! Ако не сега то при включването на нови компании ще е от полза, че до преди време си спомням Холдинг Пътища, ОЦК и Албена бяха с нисък Z-score и...
да хубави материали(когато нямат новини) правеха тук едно време.
- най-задлъжнели публични компании
- най-рентабилни публични компании
- компании без мажоритар(не толкова отдавна)
Може ли от Investor-a да дадете малко инфо за Z-score на компаниите от Софикс, че от много време ми се струва не сте давали?! Ако не сега то при включването на нови компании ще е от полза, че до преди време си спомням Холдинг Пътища, ОЦК и Албена бяха с нисък Z-score и...
Коментар