Първоначално изпратено от Muller
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениебензина не е инфлация. това е просто една стока и като такава нищо чудно да се мотае нагоре надолу и то с много проценти.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко не виждаш риск при печалбата, това просто означава че не виждаш риска - не че той не съществува. Няма печалба без риск. И ДЦКта на Гербания да купуваш само си носиш целия риск от инфлацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеТака си мислиш цял живот съм печелил без риск вика му се посредничество затова инвестиционното ми хоби си остава само хоби защото не обичам рисковете, но въпреки това си имам някаква печалба и от това така че тука грешиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХаха, няма печалба без риск
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениехахаха... както и очквах.. даваш заден ход.
Виждаш ли сега, че съм прав?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИ къде къде по-добри от онези продавани през 1902 г...
Ако и двамата имаме по 100 лева аз ще ги изхарча за храна, подслон, отопление и осветление, а ти ги похарчи за компютри пък да видим, колко дена ще изкараш?!...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМерим през CPI, никакви бензини де да го знам бензина той може да скочи двойно за периода и след това да падне с 50% бензина не е инфлация, а все пак говорим за инфлация, и за да има еднакви данни за всички страни взимаме данните на евростат. Ако си прав ще го включа в подписа си за една година.
Виждаш ли сега, че съм прав?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа но компютрите сега са къде къде по-добри от тези продавани през 2002
Ако и двамата имаме по 100 лева аз ще ги изхарча за храна, подслон, отопление и осветление, а ти ги похарчи за компютри пък да видим, колко дена ще изкараш?!...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз вече съм ти го посочил! Какво по-ясно от това? Ако сега инфлацията е 3% акто твърдиш ти, десетократното и повишаване е инфлация от 30%. Засичаш сега колко струва 1 литър бензин или нафта на бензиностанцията и след това колко ще струва на 31-12-2013. Ако поскъпването е над 30% очаквам да включиш "поклона" в подписа си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХайде да дефинираме десетократно.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеВиж сега аз не взимам страна в този спор просто желая да съм един честен арбитър посредник затова смятам че е най-справедливо при победа на който и да е дами отчитатае по една унцийка така и така ги мразиш поне ще те поразтоваря малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащото, равновесенов, освен ценовата инфлация трябва да се начислява и качествената инфлация. Масово продаваното сирене сега съдържа 30% палмово масло. Масово продаваното месо сега съдържа повече соя и инжектирани биологични разтвори! Масовите автогуми сега съдържат по-малко качествен каучук и много повече евтина химия, ето защо се налага да купуваш по 2 чифта - едни летни и едни зимни, защото едната химия става пластмаса през зимата а другата химия остава по асфалта при летни температури! Примери бол...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНо ако е под 30% едновременно в САЩ, ЕС и България очаквам в такъв случай по една златна унция всеки месец към мен
Или да го кажем формално - ако официално измерената от Евростат да кажем CPI измерен към края на периода, хайде да дам малко гювеч и да не искам средно за периода, отговарящ за декември 2013 е под 30% очаквам по една унция на месец за една година
Баса май така няма да изглежда никак привлекателен за привържениците на инфлацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеНе по-добре е ако сгрешиш да ми отчиташ по една златна унция всеки месец в знак на разкаяние за направената груба инвестиционна грешка
Или да го кажем формално - ако официално измерената от Евростат да кажем CPI измерен към края на периода, хайде да дам малко гювеч и да не искам средно за периода, отговарящ за декември 2013 е под 30% очаквам по една унция на месец за една година
Баса май така няма да изглежда никак привлекателен за привържениците на инфлацията
Коментар
Коментар