IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Не четеш правилно аз казвам че заниманието ми е посредничество в което няма риск рискът е за купувача или продавача за мене е само печалбата и понеже в инвестирането в хартиени активи има голям риска аз го правя само като хоби за разширение на общата култура и кръгозора на личността макар че и в конкретният казус пак бих могъл да ви бъда посредник депозирате при мене баса в края на срока аз предавам на спечелилият наградата и си прибирам процента ето ти посредничество нужно е само доверието затова най-голямото изкуство на този свят е посредничеството греша ама може би не
    Съвсем правилно го прочетох. Всеки път когато една стойност се движи по една верига може я стойността да изчезне, я веригата да се прекъсне, я просто да вземе да обикаля и заобикаля или направо да се появи нова верига или поне конкурентна такава.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      бензина не е инфлация. това е просто една стока и като такава нищо чудно да се мотае нагоре надолу и то с много проценти.
      Няма специалист който да се съгласи с твърдението че нефтът е стока като всички останали. Нефтът е основата на нашата цивилизация! Всички локални войни които САЩ и техните натовси сателити водят от 20 години насам са само и единствено за нефта и контрола върху пътищата по които се транспортира! В кой свят живееш?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ако не виждаш риск при печалбата, това просто означава че не виждаш риска - не че той не съществува. Няма печалба без риск. И ДЦКта на Гербания да купуваш само си носиш целия риск от инфлацията.
        Не четеш правилно аз казвам че заниманието ми е посредничество в което няма риск рискът е за купувача или продавача за мене е само печалбата и понеже в инвестирането в хартиени активи има голям риска аз го правя само като хоби за разширение на общата култура и кръгозора на личността макар че и в конкретният казус пак бих могъл да ви бъда посредник депозирате при мене баса в края на срока аз предавам на спечелилият наградата и си прибирам процента ето ти посредничество нужно е само доверието затова най-голямото изкуство на този свят е посредничеството греша ама може би не

Коментар

Така си мислиш цял живот съм печелил без риск вика му се посредничество затова инвестиционното ми хоби си остава само хоби защото не обичам рисковете, но въпреки това си имам някаква печалба и от това така че тука грешиш
          Ако не виждаш риск при печалбата, това просто означава че не виждаш риска - не че той не съществува. Няма печалба без риск. И ДЦКта на Гербания да купуваш само си носиш целия риск от инфлацията.

Коментар

Хаха, няма печалба без риск
            Така си мислиш цял живот съм печелил без риск вика му се посредничество затова инвестиционното ми хоби си остава само хоби защото не обичам рисковете, но въпреки това си имам някаква печалба и от това така че тука грешиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              хахаха... както и очквах.. даваш заден ход.
              Виждаш ли сега, че съм прав?
              към заден ход - говорим за инфлация и ти изведнъж изцепваш бензин. бензина не е инфлация. това е просто една стока и като такава нищо чудно да се мотае нагоре надолу и то с много проценти.

Коментар

И къде къде по-добри от онези продавани през 1902 г...

Ако и двамата имаме по 100 лева аз ще ги изхарча за храна, подслон, отопление и осветление, а ти ги похарчи за компютри пък да видим, колко дена ще изкараш?!...
                Ако имам само 100 лева ще си взема оръжие и най-вероятно ще се съюза с други постъпили като мен - все пак това е доминантната стратегия за хаос. Храна и подслон се губи когато силата на правото се смени с правото на силата

Коментар

Мерим през CPI, никакви бензини де да го знам бензина той може да скочи двойно за периода и след това да падне с 50% бензина не е инфлация, а все пак говорим за инфлация, и за да има еднакви данни за всички страни взимаме данните на евростат. Ако си прав ще го включа в подписа си за една година.
                  хахаха... както и очквах.. даваш заден ход.
                  Виждаш ли сега, че съм прав?
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Да но компютрите сега са къде къде по-добри от тези продавани през 2002
                    И къде къде по-добри от онези продавани през 1902 г...

Ако и двамата имаме по 100 лева аз ще ги изхарча за храна, подслон, отопление и осветление, а ти ги похарчи за компютри пък да видим, колко дена ще изкараш?!...

Коментар

Аз вече съм ти го посочил! Какво по-ясно от това? Ако сега инфлацията е 3% акто твърдиш ти, десетократното и повишаване е инфлация от 30%. Засичаш сега колко струва 1 литър бензин или нафта на бензиностанцията и след това колко ще струва на 31-12-2013. Ако поскъпването е над 30% очаквам да включиш "поклона" в подписа си!
                      Мерим през CPI, никакви бензини де да го знам бензина той може да скочи двойно за периода и след това да падне с 50% бензина не е инфлация, а все пак говорим за инфлация, и за да има еднакви данни за всички страни взимаме данните на евростат. Ако си прав ще го включа в подписа си за една година.

Коментар

Хайде да дефинираме десетократно.
                        Аз вече съм ти го посочил! Какво по-ясно от това? Ако сега инфлацията е 3% акто твърдиш ти, десетократното и повишаване е инфлация от 30%. Засичаш сега колко струва 1 литър бензин или нафта на бензиностанцията и след това колко ще струва на 31-12-2013. Ако поскъпването е над 30% очаквам да включиш "поклона" в подписа си!

Коментар

Виж сега аз не взимам страна в този спор просто желая да съм един честен арбитър посредник затова смятам че е най-справедливо при победа на който и да е дами отчитатае по една унцийка така и така ги мразиш поне ще те поразтоваря малко
                          Хаха, няма печалба без риск

Коментар

Защото, равновесенов, освен ценовата инфлация трябва да се начислява и качествената инфлация. Масово продаваното сирене сега съдържа 30% палмово масло. Масово продаваното месо сега съдържа повече соя и инжектирани биологични разтвори! Масовите автогуми сега съдържат по-малко качествен каучук и много повече евтина химия, ето защо се налага да купуваш по 2 чифта - едни летни и едни зимни, защото едната химия става пластмаса през зимата а другата химия остава по асфалта при летни температури! Примери бол...
                            Да но компютрите сега са къде къде по-добри от тези продавани през 2002 - то по тогавашните стандарти днешните смартфони биха били забранен износ от САЩ защото биха се разглеждали като суперкомпютри способни да моделират ядрен взрив. Елктроуредите също значително си повишават качеството. Автомобилите също.

Коментар

Но ако е под 30% едновременно в САЩ, ЕС и България очаквам в такъв случай по една златна унция всеки месец към мен

Или да го кажем формално - ако официално измерената от Евростат да кажем CPI измерен към края на периода, хайде да дам малко гювеч и да не искам средно за периода, отговарящ за декември 2013 е под 30% очаквам по една унция на месец за една година

Баса май така няма да изглежда никак привлекателен за привържениците на инфлацията
                              Виж сега аз не взимам страна в този спор просто желая да съм един честен арбитър посредник затова смятам че е най-справедливо при победа на който и да е дами отчитатае по една унцийка така и така ги мразиш поне ще те поразтоваря малко

Коментар

Не по-добре е ако сгрешиш да ми отчиташ по една златна унция всеки месец в знак на разкаяние за направената груба инвестиционна грешка
                                Но ако е под 30% едновременно в САЩ, ЕС и България очаквам в такъв случай по една златна унция всеки месец към мен

Или да го кажем формално - ако официално измерената от Евростат да кажем CPI измерен към края на периода, хайде да дам малко гювеч и да не искам средно за периода, отговарящ за декември 2013 е под 30% очаквам по една унция на месец за една година

Баса май така няма да изглежда никак привлекателен за привържениците на инфлацията

Коментар

Working...
                                X