IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Турската борса няма да е лош вариант. Те ще се превърнат в регионалния гигант. Поради едни или други причини тяхната икономика ще расте много бързо и относителната им тежест ще нараства. Имат само един недостатък. Не са членове на ЕС. Според мен няма и да станат. До преди десет години се възприемаха като част от Европа, но несправедливо отхвърлени, то днес възпремат себеси като център на региона около който трябва да гравитират по-малките държави в азиатската част и евентуално балканите. Някаква форма на консолидация на балканските пазари през виенската борса е добър вариант. Аз очаквам развитие на пазара със или без приватизация. Затова съм и акционер в борсата. Според мен текущата цена е абсурдно ниска за монополното право да организираш търговия с акции.
    Доколкото си спомням Румънската борса също имаше преди известно време желание за покупка на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
      Всички сте на cobos ли?
      Не. И затова действаме.

Коментар

• Бавно и методично се действа май.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Горкият стар чичо Кобос... май съвсем се е издухал
          Всички сте на cobos ли?

Коментар

• Горкият стар чичо Кобос... май съвсем се е издухал
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
              Политиката влезе и в тази тема.

По-добре дайте да обсъдим кой може да купи БФБ, кой трябва да купи БФБ и кой реално ще иска и ще може да го направи. Понеже процеса се проточи, съм му изтървал края, тъй че ако някой има някоя информация или направо линк към новина, ще ви бъда благодарен, ако помогне да вляза малко в час.
              За мен лично смяната на собствеността на БФБ ще доведе до по-активно управелине на борсата. Всъщност който и да дойде все ще по-добре май
              Турската борса няма да е лош вариант. Те ще се превърнат в регионалния гигант. Поради едни или други причини тяхната икономика ще расте много бързо и относителната им тежест ще нараства. Имат само един недостатък. Не са членове на ЕС. Според мен няма и да станат. До преди десет години се възприемаха като част от Европа, но несправедливо отхвърлени, то днес възпремат себеси като център на региона около който трябва да гравитират по-малките държави в азиатската част и евентуално балканите. Някаква форма на консолидация на балканските пазари през виенската борса е добър вариант. Аз очаквам развитие на пазара със или без приватизация. Затова съм и акционер в борсата. Според мен текущата цена е абсурдно ниска за монополното право да организираш търговия с акции.

Коментар

• Аз се чудя що тихо, то кобосите не могат да влязат.

Коментар

• Вива Чавес... ала бала... не им се връзвайте на глупостите. Това е само за заблуда на врага... Национализация ли? По-скоро май ще ги консолидираме в отчетите на Химимпорт
                  Не е препоръка.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    И се отвориха спредовете на нерешителността.
                    В момента щом чух думата национализация на монополите и дай да осъдим мръстниците......
                    Сложих край на БГ ралито...
                    Няма чужд инвеститор да се забие тук ако акциите му са под натиск ...
                    Това ЕРП , ТИМ и сие ,Софарма и сие и т.н....

Коментар

• Обаче енерготата ги отвориха... Това е доста готино, дано настане паника и да си купя евтинки... повече протести трябва, повече
                      Не е препоръка.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Аз като гледам главно се продават ЕРП -ийски хартийки.

Коментар

• Поради технически причини при репликацията е възможно временно да има проблеми при достъпа до системата COBOS.

Коментар

• И се отвориха спредовете на нерешителността.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                              Политиката влезе и в тази тема.

По-добре дайте да обсъдим кой може да купи БФБ, кой трябва да купи БФБ и кой реално ще иска и ще може да го направи. Понеже процеса се проточи, съм му изтървал края, тъй че ако някой има някоя информация или направо линк към новина, ще ви бъда благодарен, ако помогне да вляза малко в час.
                              За мен лично смяната на собствеността на БФБ ще доведе до по-активно управелине на борсата. Всъщност който и да дойде все ще по-добре май
                              И Депозитара, барабар с Пазара! Но кога ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                                В Коньовица им викаме "Цепенячки"!

От бате прекрасна вечер!
                                Коньовица е столицата на София, както казват по-старите

Успех!
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X