If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От 1 март можем да намалим с 8% цената на тока, ако ДКЕВР се съгласят.
Това каза министър-председателят Бойко Борисов.
По думите му ЕРП-тата няма да се национализират. Категорично съм противняма да съм аз този, който ще национализира - повтарям ние няма да национализирамел каза Боpсов.
И трите ЕРП-та са глобени днес, а в рамките на днешния ден ЧЕЗ ще бъде отнет лицензът, съобщи Борисов.
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...i-temi,147080/
Да не излезе, че сега след референдума, скъпия ток и "гневът на народа" ще строим АЕЦ Белене? Това би обяснило и премахването на Дянков, той нееднократно е бил против този проект
Не е препоръка.
Какво ще стане като свършат съвсем парите - включително и свободния кеш в банки и ПФ. Защото тези почти милиард където мислят сега да ги емитират на пожар ще източат наистина много ликвидност. Ами следващия месец какво ще се случи, от къде ще се намерят пари. От ЕС я дошли навреме, я не.
Ти не мисли държавата, мисли като си продаде акциите, дали ще можеш да си ги купиш пак на по евтино?
Какво ще стане като свършат съвсем парите - включително и свободния кеш в банки и ПФ. Защото тези почти милиард където мислят сега да ги емитират на пожар ще източат наистина много ликвидност. Ами следващия месец какво ще се случи, от къде ще се намерят пари. От ЕС я дошли навреме, я не.
Коментар