IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
    Benz Mafia, регистриран на 3 Февруари 2013 г.

"Разчитам на котировките" означава, че търгуваш, така ли?
    Вероятно за всяка сделка ходиш в офиса на посредника, а?
    Ами качи си безплатната му платформа и гледай котировките в реално време.
    Аман от плашилото КФН!
    Бате Бойко, знаех, че посещаваш форума Човек може да гледа котировките, откъдето си пожелае, но , ако някой твърди, че дава котировки (а дали не съм виждал и съобщение за закъснение и конкретен период, не съм сигурен) то е хубаво да го прави, както подобава!
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
      Някой от тук пишещите беше написал "Много си тъп Коле ама много".....Кво ли си пиша с такива лаици и не.....ци,като теб.Та ти дори не вдяваш кво искам да ти кажа бе "мила"."Прост народ слаба държава" -тази велика мисъл е валидна с пълна сила и днес за съжаление. И моляте без тъпи и излишни коментари,мисля да търгувам нямам време да се занимавам с "теб"!!!!!
      Ми търгувай де, кой те спира

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Говорих за акции на борсата. Очевидно на теб в главата са ти някакви прозаични сметки.
        Някой от тук пишещите беше написал "Много си тъп Коле ама много".....Кво ли си пиша с такива лаици и не.....ци,като теб.Та ти дори не вдяваш кво искам да ти кажа бе "мила"."Прост народ слаба държава" -тази велика мисъл е валидна с пълна сила и днес за съжаление. И моляте без тъпи и излишни коментари,мисля да търгувам нямам време да се занимавам с "теб"!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          И какво е туй уиски бе Да не сме хамериканци. Имам много готина туба ракия.
          Имам и собственоръчно направена пещ и поръчвам агнето.
          Дори и да спечеля това го обещавам. Звъня ти и идваш къмто Варна, ей го на де ти е -задния ти двор.
          Винаги има какво полезно да научи човек от играч като тебе, макар че нагласите и прийомите ни на инвестиране са доста противоположни.
          Е, и 1-2 от моя "отбор" като Алонсо и/или Булбов мога да поканя та да стане интересно
          Това и с Батя и без него ще го направим, както сме се разбрали Ако решат да участват повече хора, може да организираме нещо около Бяла или Обзор, че да е близо и за бургазлии. Та да обсъдим едно пролетно събиране на агне ако искате? Бобан, Батя ?
          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Нищо не е евтино.Нито парнотоно,нито водата нито тока ,така че всичко тепърва предстои.Не си тормози "малкото" мозъче с политика.Преживял съм я цялата тая демокрация от самото и начало до сега,дори вземах участие в нея за съжеление,но стига толкова.
            Говорих за акции на борсата. Очевидно на теб в главата са ти някакви прозаични сметки.

Коментар

Ами ако мислиш така то сигурно сега нещата ти изглеждат евтини. Все пак разликата в очакванията прави пазара.
              Нищо не е евтино.Нито парнотоно,нито водата нито тока ,така че всичко тепърва предстои.Не си тормози "малкото" мозъче с политика.Преживял съм я цялата тая демокрация от самото и начало до сега,дори вземах участие в нея за съжеление,но стига толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                Аз от повече от 7 г. разчитам на котировките на Инвестора. Заради тях съм тук в сайта - да не си мисли някой, че съм тук за да чета мненията на Монти, Себулба или други като тях.

Инвестора извърши долна манипулация на пазара, като продължава да държи необновени котировки, обновяващи се на незнайно какво време - понеже явно и се обновяват, но като цяло са напълно подвеждащи. Най-важното е, че направиха всичко това без никаква комуникация до потребителите си - напълно подло! Мнението ми е, че постъпиха така, понеже такава им е корпоративната култура, не искам да вярвам в конспирации.

Да се надяваме, че КФН ще се заеме с този случай на манипулация на пазара! не съм пускал жалба, дано се намерят хора реално ощетени от подвеждащите котировки, които да си потърсят правата!
                Benz Mafia, регистриран на 3 Февруари 2013 г.

"Разчитам на котировките" означава, че търгуваш, така ли?
                Вероятно за всяка сделка ходиш в офиса на посредника, а?
                Ами качи си безплатната му платформа и гледай котировките в реално време.
                Аман от плашилото КФН!

Коментар

Нищо няма да стане,следващите месеци.Пак същите "маймуни" ще ни управляват и всичко ще е мирно и спокойно.Ние "българите" по-принцип сме си "овце" бе Равновесие"!
                  Ами ако мислиш така то сигурно сега нещата ти изглеждат евтини. Все пак разликата в очакванията прави пазара.

Коментар

Обективното и реалното гледане е че изпадаме в политически хаос с минимален фискален резерв, растящи лихви по дълга, все още нестабилна банкова система, нарастващи нужди на правителството да се финансира от пазара.

къде тук виждаш нещо позитивно. То в дългосрочен план всичко може да е цветя и рози но следващите месеци може да стане кръв и сополи.
                    Нищо няма да стане,следващите месеци.Пак същите "маймуни" ще ни управляват и всичко ще е мирно и спокойно.Ние "българите" по-принцип сме си "овце" бе Равновесие"!

Коментар

Никой не ти говори за чужд акъл,той и Б.Б.,само това повтаряше....нали.Гледай обективно и реално на ситуацията,това казвам аз.А "равновесие" винаги е нужно,понякога даже необходимо.....
                      Обективното и реалното гледане е че изпадаме в политически хаос с минимален фискален резерв, растящи лихви по дълга, все още нестабилна банкова система, нарастващи нужди на правителството да се финансира от пазара.

къде тук виждаш нещо позитивно. То в дългосрочен план всичко може да е цветя и рози но следващите месеци може да стане кръв и сополи.

Коментар

Да бе да. Аз много пъти съм го казвал че чужд акъл не ми трябва.
                        Никой не ти говори за чужд акъл,той и Б.Б.,само това повтаряше....нали.Гледай обективно и реално на ситуацията,това казвам аз.А "равновесие" винаги е нужно,понякога даже необходимо.....

Коментар

Колкото по-бързо всички "апокалиптици" от вас осъзнаят думите на Илиян Скарлатов толкова по-бързо всичко ще си дойде на мястото.А пътят е ясен и той е само НАГОРЕ!!!(Не е препоръка за вземане на инвестиционни и всякакви други решения!!!)
                          Да бе да. Аз много пъти съм го казвал че чужд акъл не ми трябва.

Коментар

Винаги можем да намерим причини защо нещо няма да стане. Важното е да се гледа как нещо може да сепромени към по-добро, а не да търсим причини защо си ни е добре в кочинката.
                            Колкото по-бързо всички "апокалиптици" от вас осъзнаят думите на Илиян Скарлатов толкова по-бързо всичко ще си дойде на мястото.А пътят е ясен и той е само НАГОРЕ!!!(Не е препоръка за вземане на инвестиционни и всякакви други решения!!!) P.S. Не четете само тоя сайт, има и други много обективни и добри! Знаете ги!!!
                            Last edited by olimpiec; 21.02.2013, 10:37.

Коментар

• Винаги можем да намерим причини защо нещо няма да стане. Важното е да се гледа как нещо може да сепромени към по-добро, а не да търсим причини защо си ни е добре в кочинката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                До преди две седмици тук в сайта сесията се отразяваше почти едно към едно във времето.Сега какво толкова станааа... Защо се появи това закъснение от 15-20 минути ?!?
                                Аз от повече от 7 г. разчитам на котировките на Инвестора. Заради тях съм тук в сайта - да не си мисли някой, че съм тук за да чета мненията на Монти, Себулба или други като тях.

Инвестора извърши долна манипулация на пазара, като продължава да държи необновени котировки, обновяващи се на незнайно какво време - понеже явно и се обновяват, но като цяло са напълно подвеждащи. Най-важното е, че направиха всичко това без никаква комуникация до потребителите си - напълно подло! Мнението ми е, че постъпиха така, понеже такава им е корпоративната култура, не искам да вярвам в конспирации.

Да се надяваме, че КФН ще се заеме с този случай на манипулация на пазара! не съм пускал жалба, дано се намерят хора реално ощетени от подвеждащите котировки, които да си потърсят правата!
                                Last edited by Benz Mafia 4; 21.02.2013, 10:30.
                                Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

Working...
                                X