IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от azzzz Разгледай мнение
    Видяхте ли Лорда беше до камиона с прасетата
    айде купувайте,че не останаха акции

Коментар

• Видяхте ли Лорда беше до камиона с прасетата
      Иска ме си БоЙко - аз съм си платил!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
        От тук насетне идва трудното. Вчера Kiro ме пита знам ли кой е Херострат и може да се окаже прав. Все по вероятно ми изглежда "Бившият" да запали страната.
        Според мен Герб пак ще са първи на изборите, но с по-малко, и ще се коалират или с Костов, или с Мегленчето...

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          айде честито
          От тук насетне идва трудното. Вчера Kiro ме пита знам ли кой е Херострат и може да се окаже прав. Все по вероятно ми изглежда "Бившият" да запали страната.

Коментар

• айде честито

С 209 гласа "за" оставката на Бойко Борисов беше приета.
            п. п. Светът не свърши, сега какво правим
            Last edited by dex; 21.02.2013, 13:34.

Коментар

• Гледате ли Бтв-то. В момента интервюират земеделския министър, който е при протестиращите в подкрепа на правителството. Фарса е пълен, на жълтите павете има тир с прасета, трактори и тн.
              Та за оптимизма какво ще правим, въобще не ми харесва на къде отиват нещата.
              Имам акции, но в момента съжалявам, че е така

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                Taка,каквото беше беше,изхарчихме и днес някой лев.Та да отговоря понеже и на кафе трябва да се иде.Ако не си ме разбрал защо съм ги сложил кавикчите много лошо.Ама ми и писна от дебили тук,не се обиждай все пак.Вие от кво живеете бе "пич"?Спите и ставате тук,или както беше казал някои повечето тук са държани служители или платени клакьори.....Ееее ама писва му на човек от вас,по 10-15 000 мнения....Ами айде свършете нещо де.Лек ви ден на всичи "компетентни" тук.И без лоши помисли .....
                Приемаме че е от бързане. Също лек ден и на тебе и без лоши помисли

Между другото да ви споделя нещо, което истински ме учуди, приятно.
                Преди 2 дена ми се наложи по лични дела да се поразходя пеша повечко между разни банки и кантори из централната част на Варна.
                В разстояние на 2-3 часа поне 4 пъти на прекъсната (не на пеходни пътеки) ми бе най учтиво давано предимство от водачи на МПС да си премина най спокойно. На средна възраст съм все пак, не някакъв дъртак. 4 пъти !!!
                Направи ми огромно впечатление. Досущ в нормалните държави където съм бил.
                Има ли връзка с протестите, не знам. Някаква нова солидарност ли е между хората, разбиращи че всички сме в един кюп и няма какво да се ядем едни други...също не знам. Последния път когато имах такова чувство бе 1990 като студент когато протестирахме срещу червените гадове.
                Еее, излъгаха ни тогава и станахме курбан, както най вероятно ще стане и сега с тези по улиците......ма това е друга дълга тема.

Коментар

• 123.22 пункта сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    Айде по-сериозно - 120 не е високо, но дай конкретна цифра?
                    http://www.dbresearch.com/servlet/reweb2.ReWEB?cdsAction=showExcelCountry&cdsCountry =CDSC0000000000000548&rwnode=DBR_INTERNET_EN-PROD$EM&rwobj=cdscalc2.Start.class&rwsite=DBR_INTE RNET_EN-PROD

Сменяш му разширението на XLS и го отваряш в Ексел.
                    |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                    |___________||__|___|)
                    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от azzzz Разгледай мнение
                      120 и расте - фалита идва
                      Айде по-сериозно - 120 не е високо, но дай конкретна цифра?
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• 120 и расте - фалита идва
                        Иска ме си БоЙко - аз съм си платил!!!

Коментар

• Някой може ли да даде данни за CDS-а ?
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Пич, нищо лично, ма все пак малко осторожност като се пише публично не е излишна.
                            Щото българите така в кавички може да го напише само истинска уфтсъ ...
                            Паисий другояче ги наричаше, ма айде...да не задълбаваме.
                            Taка,каквото беше беше,изхарчихме и днес някой лев.Та да отговоря понеже и на кафе трябва да се иде.Ако не си ме разбрал защо съм ги сложил кавикчите много лошо.Ама ми и писна от дебили тук,не се обиждай все пак.Вие от кво живеете бе "пич"?Спите и ставате тук,или както беше казал някои повечето тук са държани служители или платени клакьори.....Ееее ама писва му на човек от вас,по 10-15 000 мнения....Ами айде свършете нещо де.Лек ви ден на всичи "компетентни" тук.И без лоши помисли .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                              Аз от повече от 7 г. разчитам на котировките на Инвестора. Заради тях съм тук в сайта - да не си мисли някой, че съм тук за да чета мненията на Монти, Себулба или други като тях.Инвестора извърши долна манипулация на пазара, като продължава да държи необновени котировки, обновяващи се на незнайно какво време - понеже явно и се обновяват, но като цяло са напълно подвеждащи. Най-важното е, че направиха всичко това без никаква комуникация до потребителите си - напълно подло! Мнението ми е, че постъпиха така, понеже такава им е корпоративната култура, не искам да вярвам в конспирации.

Да се надяваме, че КФН ще се заеме с този случай на манипулация на пазара! не съм пускал жалба, дано се намерят хора реално ощетени от подвеждащите котировки, които да си потърсят правата!
                              Benz Mafia, регистриран на 3 Февруари 2013 г.

Абе Манипулаторче,
                              Ти да не ни взимаш за идиоти...
                              Ако не си регистриран в Инвестора ,не можеше да виждаш котировките в Инвестора в реално време....а с 15 минути...а ти си се регистрирал този месец,къде са тези седем години...
                              Даже и дали търгуваш изобщо става въпрос...
                              Аман от неграмотници и лъжци...

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                                Нищо няма да стане,следващите месеци.Пак същите "маймуни" ще ни управляват и всичко ще е мирно и спокойно.Ние "българите" по-принцип сме си "овце" бе Равновесие"!
                                Пич, нищо лично, ма все пак малко осторожност като се пише публично не е излишна.
                                Щото българите така в кавички може да го напише само истинска уфтсъ ...
                                Паисий другояче ги наричаше, ма айде...да не задълбаваме.

Коментар

Working...
                                X