Първоначално изпратено от azzzz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеОт тук насетне идва трудното. Вчера Kiro ме пита знам ли кой е Херострат и може да се окаже прав. Все по вероятно ми изглежда "Бившият" да запали страната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеайде честито
Коментар
-
Гледате ли Бтв-то. В момента интервюират земеделския министър, който е при протестиращите в подкрепа на правителството. Фарса е пълен, на жълтите павете има тир с прасета, трактори и тн.
Та за оптимизма какво ще правим, въобще не ми харесва на къде отиват нещата.
Имам акции, но в момента съжалявам, че е така
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеTaка,каквото беше беше,изхарчихме и днес някой лев.Та да отговоря понеже и на кафе трябва да се иде.Ако не си ме разбрал защо съм ги сложил кавикчите много лошо.Ама ми и писна от дебили тук,не се обиждай все пак.Вие от кво живеете бе "пич"?Спите и ставате тук,или както беше казал някои повечето тук са държани служители или платени клакьори.....Ееее ама писва му на човек от вас,по 10-15 000 мнения....Ами айде свършете нещо де.Лек ви ден на всичи "компетентни" тук.И без лоши помисли .....
Между другото да ви споделя нещо, което истински ме учуди, приятно.
Преди 2 дена ми се наложи по лични дела да се поразходя пеша повечко между разни банки и кантори из централната част на Варна.
В разстояние на 2-3 часа поне 4 пъти на прекъсната (не на пеходни пътеки) ми бе най учтиво давано предимство от водачи на МПС да си премина най спокойно. На средна възраст съм все пак, не някакъв дъртак. 4 пъти !!!
Направи ми огромно впечатление. Досущ в нормалните държави където съм бил.
Има ли връзка с протестите, не знам. Някаква нова солидарност ли е между хората, разбиращи че всички сме в един кюп и няма какво да се ядем едни други...също не знам. Последния път когато имах такова чувство бе 1990 като студент когато протестирахме срещу червените гадове.
Еее, излъгаха ни тогава и станахме курбан, както най вероятно ще стане и сега с тези по улиците......ма това е друга дълга тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАйде по-сериозно - 120 не е високо, но дай конкретна цифра?
Сменяш му разширението на XLS и го отваряш в Ексел.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от azzzz Разгледай мнение120 и расте - фалита идваCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПич, нищо лично, ма все пак малко осторожност като се пише публично не е излишна.
Щото българите така в кавички може да го напише само истинска уфтсъ ...
Паисий другояче ги наричаше, ма айде...да не задълбаваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеАз от повече от 7 г. разчитам на котировките на Инвестора. Заради тях съм тук в сайта - да не си мисли някой, че съм тук за да чета мненията на Монти, Себулба или други като тях.Инвестора извърши долна манипулация на пазара, като продължава да държи необновени котировки, обновяващи се на незнайно какво време - понеже явно и се обновяват, но като цяло са напълно подвеждащи. Най-важното е, че направиха всичко това без никаква комуникация до потребителите си - напълно подло! Мнението ми е, че постъпиха така, понеже такава им е корпоративната култура, не искам да вярвам в конспирации.
Да се надяваме, че КФН ще се заеме с този случай на манипулация на пазара! не съм пускал жалба, дано се намерят хора реално ощетени от подвеждащите котировки, които да си потърсят правата!
Абе Манипулаторче,
Ти да не ни взимаш за идиоти...
Ако не си регистриран в Инвестора ,не можеше да виждаш котировките в Инвестора в реално време....а с 15 минути...а ти си се регистрирал този месец,къде са тези седем години...
Даже и дали търгуваш изобщо става въпрос...
Аман от неграмотници и лъжци...
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНищо няма да стане,следващите месеци.Пак същите "маймуни" ще ни управляват и всичко ще е мирно и спокойно.Ние "българите" по-принцип сме си "овце" бе Равновесие"!
Щото българите така в кавички може да го напише само истинска уфтсъ ...
Паисий другояче ги наричаше, ма айде...да не задълбаваме.
Коментар
Коментар