IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
    Не знам дали купувате или продавате, но аз съм решил да не правя нито едното, нито другото до средата на другата седмица...
    Споделям същото мнение, но без да е препоръка!

Коментар

Не знам дали купувате или продавате, но аз съм решил да не правя нито едното, нито другото до средата на другата седмица...
      Нищо ново под слънцето... Поредният ъпър, който вдига ръце от бфб-то!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Неутрално решение.

Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Абсолютно.
          Не е препоръка де
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Не знам дали купувате или продавате, но аз съм решил да не правя нито едното, нито другото до средата на другата седмица...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Нещо много си отвличаш вниманието... Що така? бфб-то вече не е ли интересна? Гледай да разкараш боклуците в които си се ушил докато все още си на прилична загуба!
              Това го копирай в оная тема за вицовете!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Да пусна друга картинка?
                Нещо много си отвличаш вниманието... Що така? бфб-то вече не е ли интересна? Гледай да разкараш боклуците в които си се ушил докато все още си на прилична загуба!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ето ти една история:

Кандилка се трамвай 11 някъде из кв. Илиянци. Ватманът е надул новия хит на Азис "Евала" на макс и бодро цепи по релсите в график. Пътниците си траят, но в един момент млада майка не издържа и кресва "Тази музика не се търпи, намалете я поне малко!!". Присъединяват се пенсиониран старшина и безработен младеж с трева в джоба, които пристъпват заплашително към кабината. Ватманът първо се сащисва и обещава да намали музиката. До следващата спирка обаче размисля и ревва: "Абе аз що не ви ^%^%# майката, вие ме саботирате и не мога да си върша работата като хората, аре тогава карайте си вие &^$&^$-ят трамвай, като сте толкова умни!!!" И слиза на спирката и се отправя в неизвестна посока с ръце в джобовете.

Пътниците не знаят какво да правят, но пенсионираният старшина се окопитва и заявява, че по време на службата е карал танк и ако се наложи, той ще кара трамвая. Младежът пали тревата и пита как се ползва ватманската врътка. Майката не й понася дима от тревата и слиза на спирката. Отзад идва друг трамвай, но ватманът му не иска да си остави без надзор своя трамвай и не прави нищо. Става натрупване на трамваи и с цел безопасност спират ел. захранването по линията. Центърът за градска мобилност обявява криза по трамвайно трасе 11. Развръзката на драмата все още се очаква...

Е нещо подобно се е променило и в БГ последната седмица... За това доста пътници слизат и от тоз трамвай....
                  Йееееееее - това ти ли го измисли , страшно силно е!
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ветерана Разгледай мнение
                    Уж тук имате видения,пророчества виждате все печелившите сделки, а що така песимистично

Кви фенове на национализацията, това което ще предприеме президентът Плевнелиев е близко до ума. Според моето допускане. Той ще даде квоти на първите три,четири партии в служебния кабинет:

Служебният кабинет например:

запазват министерските си постове:
                    Томислав Дончев
                    Делян Добрев
                    Лиляна Павлова
                    ГЕРБ

Останалите министерства ще бъдат разпределени ,Президентът ще покани в четвъртък следващите три партии БСП,ДПС,ДСБ да посочат техни членове на кабинета. Това в името на демократичността и най-широкото представяне на народния вот. Например министър на финансите може да стане Пламен Орешарски
                    А министър на икономиката да стане : Мартин Димитров,на външните работи Надето Михайлова и нещо подобно....

Ще се създаде контролен щит от най-викащите протестиращи обединени в един публичен контролен консултативен обществен съвет към Президенството пред който на всеки 10 дни служебния кабинет ще се отчита както и ще се прави на 10 дни пресконференции и срещи с медиите.

Ще се запазят всички зам.министри защото богове да дойдат няма как да вденат за седмица-две за какво иде реч....

Това ще бъде най-вероятния състав на кабинета.
                    Очаквам жена за министър председател.

Този вариант който ви посочвам според вас песимистичен ли е или най-силния на този етап на еволюцията на израстването на гражданското общество.
                    Ще... ще.. ще...
                    Да му мислят тези, които все още вЕрват в борда!

Коментар

Какво ли се е променила толкоз икономиката на България последната седмица,че борсичката така е увесила нос
                      Ето ти една история:

Кандилка се трамвай 11 някъде из кв. Илиянци. Ватманът е надул новия хит на Азис "Евала" на макс и бодро цепи по релсите в график. Пътниците си траят, но в един момент млада майка не издържа и кресва "Тази музика не се търпи, намалете я поне малко!!". Присъединяват се пенсиониран старшина и безработен младеж с трева в джоба, които пристъпват заплашително към кабината. Ватманът първо се сащисва и обещава да намали музиката. До следващата спирка обаче размисля и ревва: "Абе аз що не ви ^%^%# майката, вие ме саботирате и не мога да си върша работата като хората, аре тогава карайте си вие &^$&^$-ят трамвай, като сте толкова умни!!!" И слиза на спирката и се отправя в неизвестна посока с ръце в джобовете.

Пътниците не знаят какво да правят, но пенсионираният старшина се окопитва и заявява, че по време на службата е карал танк и ако се наложи, той ще кара трамвая. Младежът пали тревата и пита как се ползва ватманската врътка. Майката не й понася дима от тревата и слиза на спирката. Отзад идва друг трамвай, но ватманът му не иска да си остави без надзор своя трамвай и не прави нищо. Става натрупване на трамваи и с цел безопасност спират ел. захранването по линията. Центърът за градска мобилност обявява криза по трамвайно трасе 11. Развръзката на драмата все още се очаква...

Е нещо подобно се е променило и в БГ последната седмица... За това доста пътници слизат и от тоз трамвай....

Коментар

Например министър на финансите може да стане Пламен Орешарски
                        Що ли и аз имам такова чувство. Ако така -добре, ама нали ти казвам, пазара просто го е страх да не настане пълна анархия. До колко прав - друг въпрос.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Това графика за последните 10 дена ли е? Не ме разсмивай. Аз да не съм еднодневка като теб!?
                          Да пусна друга картинка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            Не какво се е случило, а какво ще се случи Ами ако дойдат феновете на национализацията на власт?
                            Не мисля че ще случи, но на страха очите...
                            Уж тук имате видения,пророчества виждате все печелившите сделки, а що така песимистично

Кви фенове на национализацията, това което ще предприеме президентът Плевнелиев е близко до ума. Според моето допускане. Той ще даде квоти на първите три,четири партии в служебния кабинет:

Служебният кабинет например:

запазват министерските си постове:
                            Томислав Дончев
                            Делян Добрев
                            Лиляна Павлова
                            ГЕРБ

Останалите министерства ще бъдат разпределени ,Президентът ще покани в четвъртък следващите три партии БСП,ДПС,ДСБ да посочат техни членове на кабинета. Това в името на демократичността и най-широкото представяне на народния вот. Например министър на финансите може да стане Пламен Орешарски
                            А министър на икономиката да стане : Мартин Димитров,на външните работи Надето Михайлова и нещо подобно....

Ще се създаде контролен щит от най-викащите протестиращи обединени в един публичен контролен консултативен обществен съвет към Президенството пред който на всеки 10 дни служебния кабинет ще се отчита както и ще се прави на 10 дни пресконференции и срещи с медиите.

Ще се запазят всички зам.министри защото богове да дойдат няма как да вденат за седмица-две за какво иде реч....

Това ще бъде най-вероятния състав на кабинета.
                            Очаквам жена за министър председател.

Този вариант който ви посочвам според вас песимистичен ли е или най-силния на този етап на еволюцията на израстването на гражданското общество.
                            Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Това графика за последните 10 дена ли е? Не ме разсмивай. Аз да не съм еднодневка като теб!?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Значи без значение че цената на златото пада ти ще продължиш да набиваш парите си в него?
                                Аз не виждам цената му да пада. Ти къде гледаш?

Коментар

Working...
                                X