IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Защо така, почитателю на изкуството?
    екзситенцбевайс, всеки ден смукач може да откара до осиране. Време е и тълпата която плаче за кебапчета и евтин ток да си направи самооанализ, защото след още един месец сренощни разходки няма да може и за зелено да се хване като дойде първа пролет Бачкане си трябва .... за това трябва да манифестират а не мангалите сега да искат да им се махнат електромерите...

Коментар

• Днес е голямо състезание кой ще е пръв по спад в Софикс...
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
        днес съм без смукач
        Защо така, почитателю на изкуството?
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          днес съм без смукач

Коментар

Яко Софикс, яко. Животът бил радост и тъга. Но нищо, ако трябва пак ще вадим ресурс на ниското. До сега колко пъти сме го правили. И пак ще го правим! Напук! Не давам и една хартия!
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Но биткойн е отново над 31 долара. Държа капитала си в 3 класа активи, както ще видиш ако прочетеш подписа отдолу?
              Мастере, добра новина за теб - Известният икономист Нуриел Рубини изнася лекция у нас
              Ще може да му пуснеш мухата и на него, че в кризата ще може да пичЕли от койни. Сигурно се е ушил в депозити.
              А какъв е тоя подпис долу и как да се чете ?

Коментар

Опъвате ли смукача?

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                  Мислиш ли, че става въпрос за закъсали продавачи?
                  Просто се продава с цел отиграване на евентуално движение надолу. Спекулативно си създаваме движение на пазара, щом не е за нагоре, ще го играем за надолу и си продават акциите. Не ми е ясно защо го правят, при ясното съзнание, че просто си подаряват акциите, но явно това е част от пътя, който трябва да извървим!
                  Виж, аз обичам движенията и когато играя на БФБ дебна именно такива като днешните. Днес имаме движения, но не съм купил нито една акция. Просто защото, не очаквам съществено движение в обратна посока в идните дни.

Коментар

• Сра-ло ме-че
                    на пъ-те-че
                    кой го яде
                    ти

Коментар

• Бог да прости!
                      Attached Files
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Булгартабак довърши Софикс днес -4,50%

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Аз пък чакам с оферти в ниското, за много закъсалите продавачи нека продават
                          Мислиш ли, че става въпрос за закъсали продавачи?
                          Просто се продава с цел отиграване на евентуално движение надолу. Спекулативно си създаваме движение на пазара, щом не е за нагоре, ще го играем за надолу и си продават акциите. Не ми е ясно защо го правят, при ясното съзнание, че просто си подаряват акциите, но явно това е част от пътя, който трябва да извървим!
                          Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            И къде е това "ниско"..

Коментар

• Лошото е че май почваме да се качваме а по-добре е на по-ниски цени да купуваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                                Не знам дали купувате или продавате, но аз съм решил да не правя нито едното, нито другото до средата на другата седмица...

Коментар

Working...
                                X