If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
екзситенцбевайс, всеки ден смукач може да откара до осиране. Време е и тълпата която плаче за кебапчета и евтин ток да си направи самооанализ, защото след още един месец сренощни разходки няма да може и за зелено да се хване като дойде първа пролет Бачкане си трябва .... за това трябва да манифестират а не мангалите сега да искат да им се махнат електромерите...
Яко Софикс, яко. Животът бил радост и тъга. Но нищо, ако трябва пак ще вадим ресурс на ниското. До сега колко пъти сме го правили. И пак ще го правим! Напук! Не давам и една хартия!
Но биткойн е отново над 31 долара. Държа капитала си в 3 класа активи, както ще видиш ако прочетеш подписа отдолу?
Мастере, добра новина за теб - Известният икономист Нуриел Рубини изнася лекция у нас
Ще може да му пуснеш мухата и на него, че в кризата ще може да пичЕли от койни. Сигурно се е ушил в депозити.
А какъв е тоя подпис долу и как да се чете ?
Мислиш ли, че става въпрос за закъсали продавачи?
Просто се продава с цел отиграване на евентуално движение надолу. Спекулативно си създаваме движение на пазара, щом не е за нагоре, ще го играем за надолу и си продават акциите. Не ми е ясно защо го правят, при ясното съзнание, че просто си подаряват акциите, но явно това е част от пътя, който трябва да извървим!
Виж, аз обичам движенията и когато играя на БФБ дебна именно такива като днешните. Днес имаме движения, но не съм купил нито една акция. Просто защото, не очаквам съществено движение в обратна посока в идните дни.
Аз пък чакам с оферти в ниското, за много закъсалите продавачи нека продават
Мислиш ли, че става въпрос за закъсали продавачи?
Просто се продава с цел отиграване на евентуално движение надолу. Спекулативно си създаваме движение на пазара, щом не е за нагоре, ще го играем за надолу и си продават акциите. Не ми е ясно защо го правят, при ясното съзнание, че просто си подаряват акциите, но явно това е част от пътя, който трябва да извървим!
Коментар