Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеДано не е скоро, че нас ще ни дойдат много два големи за едно десетилетие
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКакто се казва - кеф цена нямаКога ли младите колеги ще изпитат кефа от големия хОй
Коментар
-
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...ondove-188298/
Може да се окаже и повод за оптимизъм
Ако ги притиснат да участват на пазара по-прозрачно ще има приток на повече капитал към позиции към които пишещите тук предпочитат - за разлика от онези към, които не поглеждат ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКакто се казва - кеф цена нямаКога ли младите колеги ще изпитат кефа от големия хОй
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗнам.Затова сегашния хОй е смешен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Мисля, че Sofix говори за онзи ХОЙLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТака де.Падна пазара с процент и половина и се панираха - хОй.Това сега хОй ли е, бе?Навремето къф хОй беше .... УжасТ...... Ма оцеляхме.
Мисля, че Sofix говори за онзи ХОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПомним, помним, ама след това какъв хОй ядохмеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОптимизъм ...?!?! Къф оптимизъм е това сега,бе?Навреемето къф оптимизъм имаше ехеее .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПортфейла ми като видя червената борса и позеленя от яд. Случват се и такива неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеГледам днес оптимистично е почервеняла борсата.
Коментар
Коментар