IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Веднъж сънувах, че Хима е станал 12 лева сутринта. По-хубав сън не съм имал!
    Айде лека нощ и от мен.
    Ти на толкова ли ги купи?
    Имам едни познати, бързаха по онова време да направят репо на по 12 кинта, че да не изтърват келепиря...

Коментар

Веднъж сънувах, че Хима е станал 12 лева сутринта. По-хубав сън не съм имал!
      Айде лека нощ и от мен.

Коментар

• Веднъж сънувах, че Хима е станал 12 лева сутринта. По-хубав сън не съм имал!
        Айде лека нощ и от мен.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Ей психопати, социопати и всякакви *пати..., имайте предвид че само доктор Черкезов е привилегирован с червената книжка. За всички други - други цветове !
          Аре затваряйте седянката, че да не ни зачислят по някоя жълта книжка на нас - останалите избушеняци
          И утре е ден, пък и мъката при избушването се понася като е на порции по малко но от сърце. Събирайте сили, че големия кораб минава и ... забърсва наред.
          Батката да внимава с артиите под номинал, верно, че кинтите са си негови, но по всичко изглежда, че пак става дума за артии под една или друга форма, затова ние, хартиените никове производни от дърво, ви пожелаваме лека нощ и от утре пак с песен, нека шоуто продължава, ако искате - пак избушвайте наред.
          Какво да ни пука, след като фирмите са живи и здрави, бизнеса цъфти (а някъде и вързва). На най-"избушената" борса дори и самата "хартия" започва да губи значение, а влизайки в зоната на "чистите" дори се развързва от фундамента
          Важно е, да си в играта като бенца, да пиеш вода от чешмата - като тони, пепито на фармата и т.н.
          Изобщо шоуто да продължава, всеки ден е шеметен за оптимизма, днес в кипър, а утре и у нас
          Kакто са казали древните шоумени - "за народа - хляб и зрелища"
          А на някои освен хляб и зрелища ще раздадат и шапки - нови иновации в социалното приобщаване във времето на информационното общество
          Нека всички си изпием хапчетата и да си лягаме преди да се забием в поредното избушване.
          И нека утре ралито на избушеняците да продължава!!!
          Чудни неща се случват насън, нека не се лишаваме от него!!! И нека сънуваме - "Ъп 4000"
          Колко е хубаво само ... Не е честно - това вече е оптимистично ...
          Last edited by precakanoto; 19.03.2013, 03:04.
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Бе на кой му пука за борсите вече? Хората започват да губят спестяванията си за пенсии и здраве. И то не от друго а ги конфискуват, а вие ми говорите за борси... Кви борси, кви 5 лева? Международната финансова система се разпада пред очите ни! Очаквам злато и сребро да се изстрелят в космоса още преди края на тази година!
            А мен пък не ми пука нито за хората, нито за здравето, нито за пенсиите им. Аз съм социопат и единствено борсата ме вълнува на този свят. А сега де? Какво ще ми кажеш? Ако искаш да знаеш даже имам едно дълго злато в момента.
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Бе на кой му пука за борсите вече? Хората започват да губят спестяванията си за пенсии и здраве. И то не от друго а ги конфискуват, а вие ми говорите за борси... Кви борси, кви 5 лева? Международната финансова система се разпада пред очите ни! Очаквам злато и сребро да се изстрелят в космоса още преди края на тази година!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                Казах му, че след решаването на тоя Кипърси водевил, очаквам борсите по целия свят да се изтрелят мощно - до великден +15%.

Ти си му бръкнал в мозъка Сигурно ти е завидял за борсите по целия цвят

Коментар

Казах му, че след решаването на тоя Кипърси водевил, очаквам борсите по целия свят да се изтрелят мощно - до великден +15%.
                  Не можа ли да му кажеш, че нашата ще е най-отпред ....
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                    И ти какво му каза?
                    Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

Днес ми се обади един приятел от Кипър. Работи дълги години там, Пита ме как е БФБто
                      И ти какво му каза?

Коментар

Днес ми се обади един приятел от Кипър. Работи дълги години там, Пита ме как е БФБто
                        Кажи му че е 6 Никой не иска да ти отнеме 6.9 до 9.9% от хартиите, така както го правят в кипър с депозитите

Коментар

• Днес ми се обади един приятел от Кипър. Работи дълги години там, Пита ме как е БФБто
                          Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

"Тигре, тигре - ....
                            Имаш ли пари - хубави жени.
                            Нямаш ли пари - стари бабички..."
                            Имаш ли пари - скъпи хартии
                            Нямаш ли пари - вода от чешмички

Коментар

"Тигре, тигре - имаш ли пари? Имаш ли пари - хубави жени. Нямаш ли пари - стари бабички..."

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                какво заглеждаш тигре?
                                "Тигре, тигре - имаш ли пари? Имаш ли пари - хубави жени. Нямаш ли пари - стари бабички..."
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X