IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    ако е 0.1% не е изобщо притеснително. на 100 000лв оборот, това прави 100лв данък

Коментар

Правилно не коментирах тази тема, като се повдигна преди 2 дни.
      Кьор фишек за пред електората
      Браво на капиталци че бързо разясниха идеята!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Според мен това допълнително ще смачка търговията. Тия негодници вместо да мислят как да насърчават инвестициите на борсата правят точно обратното.
        Тук се прави ,всичко възможно да няма малък бизнес да няма млади хора а да са навън и да пращат кинти в държавата а политиците само да си пълнят гушите .Това са фактите ,наздраве за фактите

Коментар

Според мен това допълнително ще смачка търговията. Тия негодници вместо да мислят как да насърчават инвестициите на борсата правят точно обратното.

Коментар

• нов данък на бфб

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
              пичове, утре накъде? На север или на юг?
              на запад
              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                пичове, утре накъде? На север или на юг?
                Може и дълго време се на изток...

Коментар

• пичове, утре накъде? На север или на юг?
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Пичове, какво става.Батката направи ли Софикса 1000. Нали от 7 месеца ни лъже.Хайде, че съм решил на 1000 да продам 30процента от портфейла си, на 2000 ще дам 40 процента, а на 4000 последните 30.Много искам ъпърските тролове да познаят, ама досега само ни лъжат , за да си продават шитовете
                    Не си прав бе Кире,както е тръгнала нашта фалирала държава април,май може
                    Софка на 10000 да я видим.

Коментар

• Пичове, какво става.Батката направи ли Софикса 1000. Нали от 7 месеца ни лъже.Хайде, че съм решил на 1000 да продам 30процента от портфейла си, на 2000 ще дам 40 процента, а на 4000 последните 30.Много искам ъпърските тролове да познаят, ама досега само ни лъжат , за да си продават шитовете

Коментар

• Батка, това,че не можеш да връткаш през 10% заради големината на пакетите не означава, че не е разумно. Моята доходност от БФБ в процентно изражение тази година е доста по-висока от твоята и това е само защото изиграх правилно почти всички движения. Разбира се, това не го припомням и пиша през седмица, защото общо взето никой не го интересува.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          .......
                          Батка, то верно че си перманентен ъпър......
                          Още нещо пипка. Не съм очаквал от теб да се вържеш на мантрите на форумните тролове и негативисти относно ъпърството. Това че съм постоянен във възгледите си и не си променям мнението като фурнаджийска лопата при всяко негативно събитие или корекция на индекса с 10-тина %, не означава че съм кон с капаци и нося само розови очила! По-старите форумци добре помнят през 2007-ма в колко теми за отделни акции упорито списвах фразата "Внимание, Балон!". Обективните са видели и как предупреждавах в темата за Енергони че колкото и евтина да е акцията, при положение че реалната й стойност е 0, те поемат необоснован риск. Помнят и че два дни преди да се спре от търговия КТБ, писах в темата й че ордера купува който се поддържаше първо на 86, а после и на 78 лв. е чудесна възможност за изход, при рисковете които се задават там. ХДПАТ като го захапа ОББ за несъстоятелност, цената все още беше към 80 ст. Писах че акцията е обречена да пътува към 0. Имах там спекулативни бройки и обявих че съм ги продал. При Енемона от доста по-високи нива казвам че тази кама не бих я ловил... неоправдано рисково е.. особено след данните от одита!
                          Така че пип, доверявай се на собствената си глава, не се подвеждай по плювките на завистниците... с този тренд на БФБ, следващите години те ще стават все повече и по-завистливи Мислят че да връткаш акцийки през 10% е най-умната стратегия... времето ще ги научи

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                            Пичове, коледното рали на БФБ започна. Отсега нататък е вече въпрос на лакомия - колкото повече, толкова по-добре

Честито на хората с акции.

Приятен уикенд!
                            Айде бре сериозен ли си???

Коментар

• Ру и Бра не са в ЕС
                              Освен Хим и останалите 9 в портф ми могат да удвоят на база фундамент без балониране Само с нормална полит и бизнес среда
                              Алее аз имам *10 на това и пак не се спичам. Трябва ти просто добър брокер с качествен контакт лист на телефона

Коментар

• що да се дигат - и сега сме си ОК!

Коментар

Working...
                                X