Преци, там ли е завършил Парамов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти, този Парамов от всичко разбира- дали има поне една акцияНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТвоята приятелка психоложка казвала ли ти е, че когато човек не може кратко и ясно да обори нечия теза започва подсъзнателно да напада. Слабичко е да спекулираш с проблеми в сектора или фирмата, с която оперирам или пък да подлагаш на съмнение кадърността ми при все очевдини факти и пример, който ти посочих. И на мен понякога ми е трудно да споря с книжни червеи, но гледам да спазвам добрия тон.
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЩе използвам твоя пример, че току виж си ме разбрал правилно. Ако Палфингер продадат на доларовите пазари повече кранове, то Палфингер ще са добре. Те обаче няма да платят повече на ХЕС за тяхната единица продукция.
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАко обаче ХЕС купуват компоненти и материали от Турция или Китай, то за тях какъв ще е ефектът? Имаш ли статистика колко % от българските износители купуват от Азия?
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗа очаквания ефект от петрола изписа фермани. Ще ни осветлиш ли за очаквания ефект от скъпия долар? С опция за вариант скъп долар с покачващ се петрол. Но моля не цитирай стъкмистиката от януари. Януари мина, идва април. Еврото е 1.06 долара, а не 1.25.
Не възприемам и арогантното поведение, че само ти си добър мениджър и всички други в България са боклуци и не стават. Не възприемем отношението ти, че ти ще се справиш а другите некадърници ще се удавят. Видимо се справят ОК и износа за ЕС расте с 15,3 процента! Не съм чул някой да се оплаква и да мрънка!
Винаги съм те възприемал като умно момче, което се опитва да проектира реалният бизнес върху финансовите пазари. Поради това бърка. Сега гледам как проектираш ситуацията в собствената ти фирма върху цялата икономика, отричайки обективните факти, които сочат друго нещо.
Явно пак минах през защитите на хората и ще отрекат всичко без да се замислят.
Не разбирам и на какво отгоре очакваш съществен ръст на петрола?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМонти, този Парамов от всичко разбира- дали има поне една акция
мисля че е от антуража на гоце....
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwoundда, смешно е, да си смешник... дон периньоне..
познавам много дейци от СДС който са били членове на БКП и те всичките пишат и говорятк в твоя стил....
ренегати който служат на своя интерес и който плати повече....
личи си от 5 хиляди километри....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеUUUUUP 4000
Кольо Парамов: Не е вярно, че Българската фондова борса е пред срив
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе се разсейвай Монти. Кажи нещо за пазаря, ще растат ли дърветата !??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwoundбяхме, троших ги всичките портрети на цялото порлитбюро с една голяма сопа...
Инвеститор съм, но не желая комунистически тролове в интвеститорски сайт..
Аз съм дошъл да правя пари, а вие сте дошли, да ме вкарвате в партията на малоумниците, за да посрещате Путин!!
Не ви искам, пречите ми да правя пари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеgetoff, не че нещо, ама ивестирай,развивай се...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеКато стана на въпрос голдман-сакс смятат покупки на руски акции за добра инвестиция в момента.
Коментар
Коментар