If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
как си друже ,търгуваш ли.....
С този оборот не само брокерите но и тези с репата ще почнат да скачат от мостовете.....
Минавай към дивиденски компании докато масовката не се е включила....
като гледам какво става в Трасе ,следват и други......
Аз се мъча в табака да купя малко но нещо не става.....иначе в Трасе съм пълен.... а и енергото цепи мрака....
бегай от ТИМ докога можеш....
Не е препоръка....
Не знам за какво говорите , но вижте какъв оборот се вихри по българския Уол Март
как си друже ,търгуваш ли.....
С този оборот не само брокерите но и тези с репата ще почнат да скачат от мостовете.....
Минавай към дивиденски компании докато масовката не се е включила....
като гледам какво става в Трасе ,следват и други......
Аз се мъча в табака да купя малко но нещо не става.....иначе в Трасе съм пълен.... а и енергото цепи мрака....
бегай от ТИМ докога можеш....
Не е препоръка....
Ся ми звънна развълнуван бай Трифон ХашБето от 7-мия етаж и ми вика:
- Га че ли некой препотен фонд менажер взема та похарчи некой уеф по консервативни позиции. Нека окуражим туй момче и да му вдъхнем увереност, че е на прав път: "Давай по-смело мойто момче, фърлай храбро пара дорде има, то менажерството не е само да си капеш Визин в зъркелите през работно време и да участваш в умни анкети по телефона, требе и да се купуват артии, ръираш ли..."
Пратеник на лас вегас наскоро дойде за да нахока българския представител на лас вегас в софия защо аджеба продължава да има хора който не са си продали хакциите на дъното.тонът беше сплашващо застрашителен
Коментар