IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    Къци Вапцаров е загубил огромна сума на фондовата борса. Шоуменът е вкарал за покупка на рискови акции 500 000 лв. и за малко да ги проиграе всичките заради ината си, твърди в. "Всеки ден".

Къци поискал от инвестиционните посредници да вложат крупната сума в акции на английска компания, която се занимава с добив на злато в Африка. Парите били вложени, въпреки че брокерите го предупреждавали, че инвестицията е изключително рискова. В крайна сметка шоуменът се измъкнал от пълен погром с помощта на брокерите.

Но за "благодарност" Вапцаров си изтеглил всичките останали му след "златната" сделка пари. Загубата му от цялата безумна операция е над 100 000 лв.
    Трябва да си много прост, за да хванеш вяра на второто изречение, (след което умните просто пропускат следващата боза, за да спечелят време), а тъпаците си играят да го четат... може би още по-изпадналата форма на същестуване си играят да го публикуват във форума ...
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Къци Вапцаров е загубил огромна сума на фондовата борса. Шоуменът е вкарал за покупка на рискови акции 500 000 лв. и за малко да ги проиграе всичките заради ината си, твърди в. "Всеки ден".

Къци поискал от инвестиционните посредници да вложат крупната сума в акции на английска компания, която се занимава с добив на злато в Африка. Парите били вложени, въпреки че брокерите го предупреждавали, че инвестицията е изключително рискова. В крайна сметка шоуменът се измъкнал от пълен погром с помощта на брокерите.

Но за "благодарност" Вапцаров си изтеглил всичките останали му след "златната" сделка пари. Загубата му от цялата безумна операция е над 100 000 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Само 4 пункта по зле от обикновен $ депозит...или кеш на $ пазар ..
        Това е от нова година. На годишна база изглежда доста по-добре. Продължавам да твърдя, че човек трябва да е доста некадърен да не направи 30 процента доходност на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          Киро портфейла е на +2 процента за годината. Аз нямам оплаквания.
          Само 4 пункта по зле от обикновен $ депозит...или кеш на $ пазар ..

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            моя е + 3 но не виждам кво толкова да се радвам.....пилците се броят на есен / зима в нашия случаи....дай боже на зима да е + 33
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• 4д , моят е още по добре, но винаги искам още..Кажи колко ти е последната прогноза за ръст на БВП..за 2015..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Мифки има, ама няма къртачи

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Мифки има, ама няма къртачи
                  има къртачи ама трябва време

Коментар

• Мифки има, ама няма къртачи

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Пробвай дълги в датската крона ....очаквам всеки момент да им падне борда....и да отиде в небесата....
                      С датските крони , монголските тугрици и форекса съм скаран

Коментар

• Утре е срещата Меркел, Оланд, Путин - може да раздвижим нещо тук след нея..

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                          Не ме кефят , освен за къси .

Имам предвид нашия биткойн
                          Пробвай дълги в датската крона ....очаквам всеки момент да им падне борда....и да отиде в небесата....

Коментар

гледай рублата и атинската борса ако си хазартен тип....
                            Друга валута е швейцареца ,изчакай малко да падне още и пълни.....
                            Не ме кефят , освен за къси .

Имам предвид нашия биткойн

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                              Аха , мисля да обърна внимание на биткойните
                              гледай рублата и атинската борса ако си хазартен тип....
                              Друга валута е швейцареца ,изчакай малко да падне още и пълни.....

Коментар

Ти си знаеш ,но и водещите брокери почват да пеят в тази посока ...неохотно....
                                Аха , мисля да обърна внимание на биткойните

А водещите брокери затова са водещи - за да пеят

Коментар

Working...
                                X