Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Къци Вапцаров е загубил огромна сума на фондовата борса. Шоуменът е вкарал за покупка на рискови акции 500 000 лв. и за малко да ги проиграе всичките заради ината си, твърди в. "Всеки ден".
Къци поискал от инвестиционните посредници да вложат крупната сума в акции на английска компания, която се занимава с добив на злато в Африка. Парите били вложени, въпреки че брокерите го предупреждавали, че инвестицията е изключително рискова. В крайна сметка шоуменът се измъкнал от пълен погром с помощта на брокерите.
Но за "благодарност" Вапцаров си изтеглил всичките останали му след "златната" сделка пари. Загубата му от цялата безумна операция е над 100 000 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСамо 4 пункта по зле от обикновен $ депозит...или кеш на $ пазар ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКиро портфейла е на +2 процента за годината. Аз нямам оплаквания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКиро портфейла е на +2 процента за годината. Аз нямам оплаквания.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМифки има, ама няма къртачи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМифки има, ама няма къртачи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПробвай дълги в датската крона ....очаквам всеки момент да им падне борда....и да отиде в небесата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеНе ме кефят , освен за къси .
Имам предвид нашия биткойн
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениегледай рублата и атинската борса ако си хазартен тип....
Друга валута е швейцареца ,изчакай малко да падне още и пълни.....
Имам предвид нашия биткойн
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеАха , мисля да обърна внимание на биткойните
Друга валута е швейцареца ,изчакай малко да падне още и пълни.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи си знаеш ,но и водещите брокери почват да пеят в тази посока ...неохотно....
А водещите брокери затова са водещи - за да пеят
Коментар
Коментар