Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко скочите над 41 ст. и аз ще ви помогна с една десетка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеСега ния малките инвенститори с по около 100 K сме в най добра позиция. Като се влеят институционалните в този тънък пазар и вдигнат цената няколко пъти ни правят милионери. Ръста ще е като през 1997 и 2006/2007 трети дубъл,
аз да направя 100К-200К пък нека съм малък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеКажете нещо подценено бе хоптимисти !
(че няма време, ей сега ще дойде Софикс, да пита за смукача)и ликвидност даже има, че и у софикс... не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнениеМай много инвеститори чакат пробива
Ако маркета се запази с този темп нагоре ,бързо ще сменят стратегията ако не искат да останат на сухо...
Относно ЗХБГ ... голямо предлгане и то не от вчера а повече от месец.. , но ако го преодоле следващото доколкото си спомням ще е над 50 ст.... съпротивата....
Ако скочите над 41 ст. и аз ще ви помогна с една десетка....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеОсвен чистите ..., Зрънчо Деска!
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеКажете нещо подценено бе хоптимисти !
(че няма време, ей сега ще дойде Софикс, да пита за смукача)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениездрасти Монти - много готино стана на БФБ!!! Не съм преживявал такова удоволствие! Ееееех дочакахме, кеширате ли вече в очакване на корекция?
Айде стига сте запушвали Инс-а бе!!!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
Коментар