IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    ,
    аз да направя 100К-200К пък нека съм малък!
    Аз искам от 500к до 1 млн. в близките 5 години да направя! С малко хъс и капиталови инжекции от по 50к на година смятам, че ще успея!
    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
    не е препоръка

Коментар

• Не знам за малките, обаче част от големите пари, дето се освободиха наскоро влизат много стабилно в Софарма! Еларг отива към Софарма и Атера, виждат се нещата!
      не е препоръка

Коментар

• дано и сега познаеш Мартингейл, както през 2009 - не си спомням да съм те чел тогава!
        Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Ако скочите над 41 ст. и аз ще ви помогна с една десетка....
          Над 0.43 бих нахълтал за по-сигурно, че да не психясат някои до тогава...

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
            Сега ния малките инвенститори с по около 100 K сме в най добра позиция. Като се влеят институционалните в този тънък пазар и вдигнат цената няколко пъти ни правят милионери. Ръста ще е като през 1997 и 2006/2007 трети дубъл
            ,
            аз да направя 100К-200К пък нека съм малък!

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
              Кажете нещо подценено бе хоптимисти !
              (че няма време, ей сега ще дойде Софикс, да пита за смукача)
              то подценено е относително понятие... една позабравена от спекулантите позиция..еубг и ликвидност даже има, че и у софикс... не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                Май много инвеститори чакат пробива
                По скоро търсят някоя забравена ракета или са се заложили в ниското на не достатъчно още качили акции....
                Ако маркета се запази с този темп нагоре ,бързо ще сменят стратегията ако не искат да останат на сухо...
                Относно ЗХБГ ... голямо предлгане и то не от вчера а повече от месец.. , но ако го преодоле следващото доколкото си спомням ще е над 50 ст.... съпротивата....
                Ако скочите над 41 ст. и аз ще ви помогна с една десетка....
                Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                  Освен чистите ..., Зрънчо Деска!
                  Подкрепям с две ръце

Коментар

• Май много инвеститори чакат пробива

Коментар

• Сега ния малките инвенститори с по около 100 K сме в най добра позиция. Като се влеят институционалните в този тънък пазар и вдигнат цената няколко пъти ни правят милионери. Ръста ще е като през 1997 и 2006/2007 трети дубъл

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                        Кажете нещо подценено бе хоптимисти !
                        Освен чистите ..., Зрънчо Деска!

Коментар

• Кажете нещо подценено бе хоптимисти !

Коментар

• Сега като хапнат и с нови сили

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              здрасти Монти - много готино стана на БФБ!!! Не съм преживявал такова удоволствие! Ееееех дочакахме, кеширате ли вече в очакване на корекция?
                              Айде стига сте запушвали Инс-а бе!!!
                              Крайно време е и нашата борса да започне да катери, стига толкова ГЕРБско иго!
                              не е препоръка

Коментар

• Днес дадох и аз рамо за туй пусто 450 па да видим

Коментар

Working...
                                X