IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
    Тук данък лихва не играе! http://www.corpbank.bg/individual_customers_41.html
    Както и Закона за гарантиране на Флоговете ....Игра в центъра,всички са доволни и изчакват съдията да даде тъй желания Край на Редовното Време,от страна и на двата отбора.....
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      достатъчно е и това че лихвите непрекъснато падат!
      това бе причината за мен 2007-2008 да потърся алтернативни продукти за парите си. Ще дойдат парите - споко колелото мисля че се завъртя!
      доходността на Софикс сега, ще докара още хора които ще видят че БФБ е инструмент за доходи!

Тук данък лихва не играе! http://www.corpbank.bg/individual_customers_41.html

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Точно !
        Трябва да го направят двоен поне, а не да го махат както чувам че се канят да правят.
        достатъчно е и това че лихвите непрекъснато падат!
        това бе причината за мен 2007-2008 да потърся алтернативни продукти за парите си. Ще дойдат парите - споко колелото мисля че се завъртя!
        доходността на Софикс сега, ще докара още хора които ще видят че БФБ е инструмент за доходи!

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
          Ако вдигнат данък депозит със сигурност ще има повече смелчаци
          Точно !
          Трябва да го направят двоен поне, а не да го махат както чувам че се канят да правят.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            то подценено е относително понятие... една позабравена от спекулантите позиция..еубг и ликвидност даже има, че и у софикс... не е препоръка
            eubg- абсурд, тя не е забравена случайно, дори спекулантите нахитряха !

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
              Кога ще идват новите играчори?
              Ако вдигнат данък депозит със сигурност ще има повече смелчаци

Коментар

• Тук сме 10-20 души и си знаем вече всичките номера Да идва вече новата смяна, малко да живне и форума....
                Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Кога ще идват новите играчори?

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                    Аз пък мисля, че ЕУБГ е надценена на тези цени и много рискова акция. 5 мин реаглеждане на баланс на неконсолидирана база са ми достатъчни за тоя извод. Не е препоръка.
                    +1

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      то подценено е относително понятие... една позабравена от спекулантите позиция..еубг и ликвидност даже има, че и у софикс... не е препоръка
                      Аз пък мисля, че ЕУБГ е надценена на тези цени и много рискова акция. 5 мин реаглеждане на баланс на неконсолидирана база са ми достатъчни за тоя извод. Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                        Ще видим кой кого Пилците се броят на есен, след няколко години ще си говорим Ако загубя все още ще съм тук и ще казвам - да загубих и ще го казвам с чиста съвест, без да крия като мишка.Щото в тоя форум всички печелите, поне аз така разбрах. 1 не съм чул да си е казал, че е загубил
                        Както виждаш, аз гледам съвсем реално на нещата - ще търся доходност между 100% и150% за 5 години, което смятам, че е нормално ?
                        Ако пък по някаква щастлива случайност взема та спечеля, ще съм наежен и богат

Ех мечти, както се вика, какво лошо има човек да си помечтае ?
                        Напротив, аз съм писал - около 50К ми е загубата от инвестиции в "групата" през последните 4-5 г.....
                        Преди това печалбата ми беше 60 К

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          В този форум са мегаиграчите
                          Всички, които изминалите 6 месеца бяха оптимисти и пазаруваха залагайки смело, ще са най-спечелилите. Мишките и тези които ги беше страх, които чакаха, както и тези които си продаваха акциите без пари, сега им остава само един избор - или да купуват сега по-скъпо или след време още по-скъпо. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Мии, да ...!!!
                            С капиталови инжекции от по 50к на година,след 10г си постигнал целта - 250 К.....
                            Ще видим кой кого Пилците се броят на есен, след няколко години ще си говорим Ако загубя все още ще съм тук и ще казвам - да загубих и ще го казвам с чиста съвест, без да крия като мишка.Щото в тоя форум всички печелите, поне аз така разбрах. 1 не съм чул да си е казал, че е загубил
                            Както виждаш, аз гледам съвсем реално на нещата - ще търся доходност между 100% и150% за 5 години, което смятам, че е нормално ?
                            Ако пък по някаква щастлива случайност взема та спечеля, ще съм наежен и богат
                            Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            В този форум са мегаиграчите
                            Ех мечти, както се вика, какво лошо има човек да си помечтае ?
                            Last edited by LuckyYou; 10.06.2013, 16:00.
                            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                            не е препоръка

Коментар

• В този форум са мегаиграчите

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                                Аз искам от 500к до 1 млн. в близките 5 години да направя! С малко хъс и капиталови инжекции от по 50к на година смятам, че ще успея!

Мии, да ...!!!
                                С капиталови инжекции от по 50к на година,след 10г си постигнал целта - 250 К.....

Коментар

Working...
                                X