If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както и Закона за гарантиране на Флоговете ....Игра в центъра,всички са доволни и изчакват съдията да даде тъй желания Край на Редовното Време,от страна и на двата отбора.....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
достатъчно е и това че лихвите непрекъснато падат!
това бе причината за мен 2007-2008 да потърся алтернативни продукти за парите си. Ще дойдат парите - споко колелото мисля че се завъртя!
доходността на Софикс сега, ще докара още хора които ще видят че БФБ е инструмент за доходи!
Точно !
Трябва да го направят двоен поне, а не да го махат както чувам че се канят да правят.
достатъчно е и това че лихвите непрекъснато падат!
това бе причината за мен 2007-2008 да потърся алтернативни продукти за парите си. Ще дойдат парите - споко колелото мисля че се завъртя!
доходността на Софикс сега, ще докара още хора които ще видят че БФБ е инструмент за доходи!
Аз пък мисля, че ЕУБГ е надценена на тези цени и много рискова акция. 5 мин реаглеждане на баланс на неконсолидирана база са ми достатъчни за тоя извод. Не е препоръка.
то подценено е относително понятие... една позабравена от спекулантите позиция..еубг и ликвидност даже има, че и у софикс... не е препоръка
Аз пък мисля, че ЕУБГ е надценена на тези цени и много рискова акция. 5 мин реаглеждане на баланс на неконсолидирана база са ми достатъчни за тоя извод. Не е препоръка.
Ще видим кой кого Пилците се броят на есен, след няколко години ще си говорим Ако загубя все още ще съм тук и ще казвам - да загубих и ще го казвам с чиста съвест, без да крия като мишка.Щото в тоя форум всички печелите, поне аз така разбрах. 1 не съм чул да си е казал, че е загубил
Както виждаш, аз гледам съвсем реално на нещата - ще търся доходност между 100% и150% за 5 години, което смятам, че е нормално ?
Ако пък по някаква щастлива случайност взема та спечеля, ще съм наежен и богат
Ех мечти, както се вика, какво лошо има човек да си помечтае ?
Напротив, аз съм писал - около 50К ми е загубата от инвестиции в "групата" през последните 4-5 г.....
Преди това печалбата ми беше 60 К
Всички, които изминалите 6 месеца бяха оптимисти и пазаруваха залагайки смело, ще са най-спечелилите. Мишките и тези които ги беше страх, които чакаха, както и тези които си продаваха акциите без пари, сега им остава само един избор - или да купуват сега по-скъпо или след време още по-скъпо. Не е препоръка
Мии, да ...!!!
С капиталови инжекции от по 50к на година,след 10г си постигнал целта - 250 К.....
Ще видим кой кого Пилците се броят на есен, след няколко години ще си говорим Ако загубя все още ще съм тук и ще казвам - да загубих и ще го казвам с чиста съвест, без да крия като мишка.Щото в тоя форум всички печелите, поне аз така разбрах. 1 не съм чул да си е казал, че е загубил
Както виждаш, аз гледам съвсем реално на нещата - ще търся доходност между 100% и150% за 5 години, което смятам, че е нормално ?
Ако пък по някаква щастлива случайност взема та спечеля, ще съм наежен и богат
Коментар