Първоначално изпратено от Martingale
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
al4en
Има много ресурси, които ще влязат в употреба и не са така географски неравномерно разпределени. Оказа се че осветителните крушки с нажежаема жичка произвеждат повече топлина и излъчват много в инфрачервения спектър и видимата светлина е едва 10-15 %. Това е причината да ги спрат от производство в Европа, диодите наистина решават този проблем и технологията се разви. Съща работа е ако се изгори един килограм въглища по класическата технология - 80% заминават през комина, най доброто гориво е метан смесен с 5 % водород..т.е. скоро ще ни светне че е много по добре петрола , въглищата и всякакви въглерод и водород съдържащи да се превърнат първо на метан и после да се използват за енергийни нужди. Т.е. Хитлер навремето е бил заблуден и е тръгнал да гони Михаля в Русия и Сибир. Когато това се промени ще се окаже, че енергийните ресурси от фосилни горива са доста по равномерно разределени и следството да се терминират въглед и водород съдържащи до метан е открито както и компютрите пак от един българин - браун газ може да създаде температура, която да ги терминира до метан в камера в която няма кислород.Рано е да се стигне до златото, то по скоро е ценно от технологична гледна точка поради свойството му да не се окислява и просто добре провежда, но несвръжпровежда и има приложение в технология, но тя е обект на далечно бъдеще според мен. Първо е време да се научим да добиваме енергия само в ефективни процеси и образно казано от всичко и да я пестим и тогава вече това общество, което не е чак толкова енергийно жадно и озлобяло и други хора с друг тип мислене ще могат да използват технологии с много по високо ниво, които към момента са просто опасни за цивилизацията. Представяш ли си в момента да им дадеш на всички устройство което може да акумулира енергия, но с огромен капацитет, те веднага ще го изпробват като бомба.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение"Във връзка с разпоредбата на чл. 8, ал. 1, т. 1 от Наредба № 16 на КФН, на сесията, която ще се проведе на 19.07.2013 следните емисии финансови инструменти могат да служат за обезпечение при извършване на маржин покупки и къси продажби:
Код Име Среднодневен обем Бр. дни Ср.брoй сделки Free float
6A6 Адванс Терафонд АДСИЦ-София 31421.70 20 20.35 38.02
6C4 Химимпорт АД-София 12089.35 20 16.75 15.24"
Утре може и те да не стават! Кой ще тръгне да се занимава при това положение!
Коментар
-
ИБРИКШАРО, А НАПОТНИЯ МАРИНОВ ЛИЗАЛ ЛИ СИ МУ ИЛИ ВЕЧЕ САМО НА ГЕЯ И ВИГЕНИН
Ново 20! Веско Маринов: Цветан Цветанов е моят пример в живота!
Понеделник, 22 Юли 2013 13:39
31924
com_content.article
1
2
3
4
5
(0 гласа, оценка 0 от 5)
vesmarЦветан Цветанов е моят пример в живота, призна по Нова ТВ певецът Веселин Маринов, който се слави като един най-близките на бившия МВР шеф. Маринов разкри, че сега се виждал по-рядко с кумира си, защото му било трудно след изборите, след повдигнатите обвинения и безбройните атаки.
Аз не съм политик, познавам Цветанов в личния му живот и знам, че той се опита да промени живота на хората и на България, посочи Маринов. Певецът нямал скрупули, че на времето пял за БСП, защото така имал възможност да прави безплатни концерти за хората.
Изпълнителят на "Горчиво вино" обясни, че когато е млад, човек е ляво мислещ, но с навъртането на годините, се преориентирал към дясното. Така свързал себе си с политиката на ГЕРБ. Веско Маринов призна, че бил много близък и със собственика на нелегалната печатница в Костинброд, където бяха заловени незаконните бюлетини.
Той има страшен морал, невероятен човек е. Прави ни рекламните материали и плакатите на себестойност, похвали го Маринов.
Певецът призна, че трудно преживява раздялата си с половинката си Цветанка, но не намирал никаква вина в себе си. Според него пълни лъжи били писанията, че домът му бил оборудван с камери, за да следи Цветанка.
Линда е новата ми любов, посветен съм на нея 24 часа, разкри певецът. Но в същност това било любимото му куче. В момента в живота му нямало нова жена, а много му се искало, когато се прибира вечер, да има кой да го посреща.
От ефира Маринов призна, че концертът в НДС, когато изпя скандалната песен "Нашата полиция ни пази" било до известен степен гаф, но само що се отнася до хореографията и спектакъла на чийто фон я изпял. Според него и текстът, и музиката, и аранжимента били много добри и той с много любов направил този подарък на българската полиция.
ШАРО- МУТРОШАРО ВИКАЛ ТЕ ГЕЯ НА ПОЗИТАНО
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение"Във връзка с разпоредбата на чл. 8, ал. 1, т. 1 от Наредба № 16 на КФН, на сесията, която ще се проведе на 19.07.2013 следните емисии финансови инструменти могат да служат за обезпечение при извършване на маржин покупки и къси продажби:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениемоя посредник също ми вика работим, но това вече от месеци. Има ли някой посредник изобщо дето го предлага. Какво му е трудното не разбирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗаконово е уреден въпроса, но посредниците бягат. Това от мен, не претендирам, че е така, но е повече от нищо! Мисля, че Карол са най-напред в това отношение, но за момента и те нямат /или нямаха преди 2-3 месеца, когато ги питах/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениепитам за 10 ти път в форума и никои не е компетентен да ми отговори. До къде са стигнали нещата с късите продажби и марджините?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеНе вършат работа за съжалениене знеш достатъчно, злато и литии другото не играе.
Щом казваш, явно не знам.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Тои и комшията няма заем ...ама няма и едно цвете в двора си и е в барака без ток и проси за хляб....така че не смятаи какъв ние дългът ....спасява ни водата и дървата....но с това темпо на износ на дървен материал ....след 5 г пенсиите селяните а и гражданите...не виждам как ще се топлят при кубик 100 евроЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Държавният дълг на България е сред най-ниските в ЕС
22 Юли 2013 13:03
Държавният дълг на България е 18% от Брутния вътрешен продукт (БВП) и сред най-ниските в Европейския съюз, показват публикуваните днес данни на Евростат за първите три месеца на 2013 г. Преди нас е Естония (10% от БВП), а след нас Люксембург (22,4% от БВП).
Държавният дълг на 17-те страни-членки на еврозоната се повиши до 92,2% от БВП през първите три месеца на 2013-а година след дълг в размер на 90,6% от БВП в края на миналата година и дълг от 88,2% през първото тримесечие на 2012-а година, показват още данните на статистическата служба на ЕС.
Така суверенният дълг в региона удари 8,75 трлн. евро през първите три месеца на годината. Това ново рязко повишение на дълга вероятно ще изостри критиките относно мерките на строги икономии в еврозоната и ще засили призивите за мерки в подкрепа на икономическия растеж.
Гръцкият държавен дълг се повиши с 3,7% и достигна цели 160,5% от БВП за периода януари-март, испанският дълг се повиши с 4% до 88,2% от БВП, а дългът на Италия се повиши до 130,3% от БВП на страната.
Повишение отбелязват и суверенните дългове на Португалия и Ирландия съответно с 3,5% до 127,2% от БВП и със 7,7% до 125,1% от БВП.
Според данните на Евростат държавният дълг в целия Европейски съюз (27-те страни-членки) се е повишил по-слабо до 85,9% от БВП през първите три месеца на 2013-а година от 85,2% в края на миналата година.
За целия ЕС най-високи нива на дълга има в Гърция, Италия, Португалия и Ирландия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИма доста по-добри проводници от златото, а единият от тях е около 60 ПЪТИ по-евтин от него. Тези, които имат основни познания ГО ЗНАЯТ!!!не знеш достатъчно, злато и литии другото не играе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеКопирам ти едно мое мнение, мързел голям е при мен
Мастара, че е дразнител, две мнения нямав случая е прав, златото дългосрочно, физическото - подчертавам ще е безценно, причината е, че е свръхпроводник - жизнено важен за навлизането на новите технологии - свързани със свободната енергия, които има основни знания по темата ще разбере друг е въпроса дали ще има сили да го стиска 20тина години
но на него други бръмбари са му в главата
пирамиди и т.н.
П.с. няма риск при златото.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар