IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Леко и с мерак, и на живо със салатка
    Ракийка, салатка и песни на Василис Карас

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Пийвам си
      Леко и с мерак, и на живо със салатка
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Ами щял си, обаче не си
        Ръката на смукача ли е
        Пийвам си

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Я тук какво шоу съм щял да пропусна
          Ами щял си, обаче не си
          Ръката на смукача ли е
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Я тук какво шоу съм щял да пропусна

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Не спорете - ясно е,че БФБ-то е мека пишка,но поне чуйте спеца :

http://video.cnbc.com/gallery/?play=...FyY2giOiIifQ==
              А къде е генерала? Той не е ли по-добър спец.
              Няма го да ни подшушне какво ни готви ген. Али-киртиков.
              Това е показателното, че като не се появява дори и новите играчори нямат страх от никой и така могат да си балонират до безкрай. Отдолу граница има - на нулата, а отгоре няма никой
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Не спорете - ясно е,че БФБ-то е мека пишка,но поне чуйте спеца :

http://video.cnbc.com/gallery/?play=...FyY2giOiIifQ==
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

точно така !!!!
                  нещата са ясни !!!
                  Със следващата стъпка на алгоритъма, сега ти се препоръчва, пак да препрочетеш предишния пост ! Този път и с по-дълбоко вникване!
                  Обади се на брокера ти и го питай за тези компании, ако е бил и през 2007 няма как да не се сети.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Конкретиката си е само за мен
                    точно така !!!!
                    нещата са ясни !!!
                    Със следващата стъпка на алгоритъма, сега ти се препоръчва, пак да препрочетеш предишния пост ! Този път и с по-дълбоко вникване!
                    Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Щом те е страх - продавай ! Кво ти пука толкова. Нали си смяташ там риск/профит - каквото ти дойде на сърце.
                    Парите са твои, играта също. Тука и да ти даде някой съвет - пак ще го удариш на спор. Не е мястото, на което ще ти се изясни играта.
                    Щом продадеш, неминуемо ще те видим в редиците на плюещите. След като се е случвало многократно, няма причина, сега да е друго.
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

Не разбрах, кои позиции са такива (в които не влизаш) и кои не са такива (в които влизаш) Конкретиката най-добре изяснява в случая
                      Конкретиката си е само за мен

Коментар

Аз не влизам в такива позиции. Така че няма как и да продавам.
                        Не разбрах, кои позиции са такива (в които не влизаш) и кои не са такива (в които влизаш) Конкретиката най-добре изяснява в случая
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

Щом те е страх - продавай ! Кво ти пука толкова. Нали си смяташ там риск/профит - каквото ти дойде на сърце.
                          Парите са твои, играта също. Тука и да ти даде някой съвет - пак ще го удариш на спор. Едва ли това е мястото, на което ще ти се изясни играта.
                          Щом продадеш, неминуемо ще те видим в редиците на плюещите. След като се е случвало многократно, няма причина, сега да е друго.
                          Аз не влизам в такива позиции. Така че няма как и да продавам.

Коментар

на мен ми изглежда като че се връщат все повече и по-често практики от 2007, така че не се радвайте чак толкова на ръстовете.
                            Парите са твои, играта също. Тука и да ти даде някой съвет - пак ще го удариш на спор. Не е мястото, на което ще ти се изясни играта.
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Ми то и при нас е на +80 % индекса от 2009 дъното. И 50% за последната година.
                              Малко ли е много ли е не знам, ама тия де сме няма и 2 години на БФБ добре ни идва....за разлика от голдънбъгс маняците
                              Че и има всички шансове да направим 100% от дъното. Има едни шугави пари сега ....
                              Не че по някое време няма се изплющим пак на 300, ма друго си е след като разтоварим около 500 на тия де чакат Софикс 2000
                              Aма щатските скочиха повече от двойно и си надминаха предишния връх. A ние сме "само" на 23% от предишния връх
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• честит ви подсайт на Премиум маркет-а, не знам защо СП Холд не е там, ама като са рекли че тези са черешката на тортата...

Коментар

Working...
                                X