IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Много е Възможно. Утре ще погледна и една таблица от работата, чрез която ги имам описани кой колко ми "снася"
    Просто си виж движението по сметката...ако ли не - акциите по 19-20 ст. и воала.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
      Е къртят тея дето са отгоре. Мен ми е чудно, тея дето са отдолу, какво са се хванали да коментират тука, явно още не са си изпили порцията студена вода
      Е да са отдолу, колко отдолу? Да има да няма 10-15 000 човека които стискат картони на бфб. За една цяла държава на 1300 години нищо не са. Докато не станат поне 1-2 милиона държачи на бфб говорим само за клуб по интереси, къде са тея извънземни пирамиди !??? Я виж какво става на форекса - милиард човека плющят форекс нон стоп из цялото земно калбо и края му се застъпва, та се не вижда и не само че не могат да направят пирамидата, ами и нямат никакво намерение да спират с опитите...
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Хим
        Много е Възможно. Утре ще погледна и една таблица от работата, чрез която ги имам описани кой колко ми "снася"
        Не е препоръка... !!!

Коментар

Че какво им е на пирaмидите, не си ли чувал, че от тях се къртят яко кинти
          Е къртят тея дето са отгоре. Мен ми е чудно, тея дето са отдолу, какво са се хванали да коментират тука, явно още не са си изпили порцията студена вода

Коментар

темата е за +, и Да кажем нещо положително
            дошло ми е някакво дивидентче вчера или днес. !!!
            Не се сещам от коя хартия, някой получавал ли е дивидент по някоя позиция тези дни ?
            Хим

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
              Още ли има балъци да се набиват в тая пирамида
              Че какво им е на пирaмидите, не си ли чувал, че от тях се къртят яко кинти
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Още ли има балъци да се набиват в тая пирамида

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Ми не е добре!
                  От снощи ближа рани
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    ЕЕЕ ама много си хитра само за игнора ще работиш
                    Mи кажи му на батюшата да ме изкара от игнора и ще купя един шит за 1000 лв. (Хайде от мене да мине) Но искам да си избера кой шит, от списъка, за да не ме прецака със синергон
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

на празни обороти съм оставило двигателя днеска
                      Ми не е добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Смук, смук?
                        на празни обороти съм оставило двигателя днеска
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

Аааа тези са в твойта категория, мерси, няма да ти правя сечено, не съм толкова хитро като батката
                          Смук, смук?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Знам ,че ти е слабост и това не може да те спре...
                            Имам си една нова слабост ама първо ще поразкешя догодина.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              За Таксун се иска достъп "Строго секретно".
                              Знам ,че ти е слабост и това не може да те спре...

Коментар

• ЕЕЕ ама много си хитра само за игнора ще работиш

Коментар

Working...
                                X