Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеЕ къртят тея дето са отгоре. Мен ми е чудно, тея дето са отдолу, какво са се хванали да коментират тука, явно още не са си изпили порцията студена водаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеХимНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЧе какво им е на пирaмидите, не си ли чувал, че от тях се къртят яко кинти
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениетемата е за +, и Да кажем нещо положително
дошло ми е някакво дивидентче вчера или днес. !!!
Не се сещам от коя хартия, някой получавал ли е дивидент по някоя позиция тези дни ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеОще ли има балъци да се набиват в тая пирамидаНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМи не е добре!Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕЕЕ ама много си хитра само за игнора ще работиш(Хайде от мене да мине)
Но искам да си избера кой шит, от списъка, за да не ме прецака със синергон
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениена празни обороти съм оставило двигателя днеска
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСмук, смук?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАааа тези са в твойта категория, мерси, няма да ти правя сечено, не съм толкова хитро като батката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗнам ,че ти е слабост и това не може да те спре...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа Таксун се иска достъп "Строго секретно".
Коментар
Коментар