IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/drugi/338/a/i...ograma,162051/
    След тази новина очаквам спад в цената на петрола и ръст на акциите.
    И на БФБ ще изгрее слънце
    За ценителите за златото - чакат ги тежки времена

Да ме прощават шейховете и златарите за мрачните прогнози - но това е само лично мнение и не е препоръка за търговия.
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      ,
      В тази ситуация а лично съм стронг ХОЛД. Портфейла ми е нареден добре, няма и нищо интересно за коментиране в момента.
      И аз така. Много си прав в това да ти кажа.
      БФБ-то (засега) е направо като в оная старата песен "..просто няма какво да се случи..."
      Закрих всички други позиции, допълних си яко дивидентните и оставих извън тях само 2 други, които единствени смятам че могат да дадат 50% и отгоре оттук нататък - Биовет и хим(об.), последното по скоро спекулативно.
      Не ща нищо да ме разсейва на бфб, аче оттатък се накъсвам от търгуване напоследък, нямам време да пиша форума даже. 1/3 от портфейла вече там, а свежи и перспективни идеи да искаш ...тук скууука.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        .
        Явно не ТИМ, а Мърдок да ги купи, пак си остава компанията от Нипроруда, макар и с адрес "БРЮКСЕЛ" 1.
        +++ Точно.
        А да не приказваме че графично са бол ретро и пълна скръб в сравнение с някои конкуренти. За следене на пазарите без огромен лаг да не приказваме.
        И никакъв напредък от години в това отношение.
        Основното добро нещо тук е форума, всичко друго е ала бала.

Коментар

• Хм, БФБ-то икономиката я дърпа нагоре, но политиката надолу... и вече няколко месеца двете сили се уравновесяват и ни държат в рейндж.
          Като гледаш всекидневните протести и циркове в, и около парламента, си доволен че борсата не спихва на този фон.
          После като видиш излизащите добри ик. данни в БГ и ЕС ти е криво че не катерим...
          Както казва Шишо Бакшишо - живота е радост и тъга

А един мой авер го казва още по-простичко - живота е един от най-сложните...

В тази ситуация а лично съм стронг ХОЛД. Портфейла ми е нареден добре, няма и нищо интересно за коментиране в момента. Плащам си лихвите по репата и си чакам
          ... и така до едни по-добри и интересни дни на родната ни борса
          Ще се надяваме на хубаво Коледно рали

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Този пост на Jekata, което администратора изтри беше само новина.
            Или някой си мисли, че само този сайт е видим в Internet.
            Или просто си пазите работата. Никаква промяна откакто го купиха големите ....
            Щях да постна пост от вчера в бисерите, а именно, че друг пост, за пуска на Елана, беше модериран, като причината беше нещо от типа - пост от друг сайт. Само че и въпросния пост е изтрит.
            Явно не ТИМ, а Мърдок да ги купи, пак си остава компанията от Нипроруда, макар и с адрес "БРЮКСЕЛ" 1.

Коментар

• Този пост на Jekata, което администратора изтри беше само новина.
              Или някой си мисли, че само този сайт е видим в Internet.
              Или просто си пазите работата. Никаква промяна откакто го купиха големите ....
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• първо гнидите да пропаднат няколко хилядарки надолу тогава всички избушеняци нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Заспахме пред мониторите
                  Само от 20+ мин.не е имало сделка к'во толкова

Коментар

• Заспахме пред мониторите

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Акциите на Елана Агрокредит АД ще излязат официално на БФБ-София на 22.11.2013 г.

www.infostock.bg
                        Last edited by X_Y; 21.11.2013, 11:15. Причина: линк към конкурентен сайт

Коментар

• Кой мачка бичетата

Коментар

• Горивото е на привършване

Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Горивото на избушеняците е пред приключване, ..... интересно ще е да видим къде ли ще се набучи
                            Ако имаш пред вид вливаната ЛИКВИДНОСТ при Амитата - прав си .Очаквам ги по Коледа и догодина да ни "изпратят" от зелените листа/долари/ преди да им започне ЛИСТОПАДЪТ/инфлацията/. А после ,както се отприщи ПАНИКАТА , ще открием,че доста читави компании сме си имали на БФБ-то.

Тъй че едва ли ще говорим за "избушеняци" тогава. Просто ,който сега се "набучи" , доста ще "отбучи" - още малко търпение ...
                            Last edited by Dmirkata; 20.11.2013, 14:53.
                            не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• ти си я чувал ама можеш ли купи сега

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Много ми е кофти че спекулантите не можем да отиграем новината
                                Тая новина имам чувството, че я чета за 68-и път последните години

Коментар

Working...
                                X