IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    При бичи тренд продавам само за да сменя едно конче с друго ..
    Напълно съм съгласен. Аз правя същото.

Коментар

• Батя, и днес избушеняците са начело. Поздравления. Вижда се, че което най- се е избушило, после най-много дърпа Щом и синергона тръгва, работата е опечена.

Коментар

• При бичи тренд продавам само за да сменя едно конче с друго .. или пък леко да намаля ливъриджа... но не и да изляза на кеш. Мисля че е твърде рано за това

Коментар

• С размера на мой портфейл не мога да си позволявам такива маневри по БФБ... да пробвам да ловя корекцийки и пр. А и опита ми от предния бичи тренд (2001-2007) е показал че няма и особен смисъл. Веднъж ще отиграеш корекцията, два пъти ще останеш извън пазара и ще гледаш умно.
          Но всеки сам си знае... А и някой уроци трябва човек да си ги плати и изстрада за да ги научи добре

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Аз виждам нещата по съвсем друг начин. Пари бол, но няма акции. Оборота не пада а расте, както като обем, така и като брой сделки. Имаме ликвидност. Няма нужда да се звъни по телефона и да се договарят пакети, когато проблемите могат да се разрешат на пазар. Представи си, че си брокер и от три места ти звъннат да търсят нещо. Никой не продава. Вероятно и ти ще си купиш. Така купувача по телефон ще остане без акции. Трудна дилема да се обадя ли да търся пакет или да действам през пазара. Гледал ли си какво се случва с колективните инвестиционни схеми? Непрекъснато им влизат пари. Потока към борсата изобщо не е секнал. На този етап не виждам от къде може да дойде корекция. Естествено нещата се променят и след време може да си сменя мнението.
            И аз така ги виждам нещата на този етап.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Аз виждам нещата по съвсем друг начин. Пари бол, но няма акции. Оборота не пада а расте, както като обем, така и като брой сделки. Имаме ликвидност. Няма нужда да се звъни по телефона и да се договарят пакети, когато проблемите могат да се разрешат на пазар. Представи си, че си брокер и от три места ти звъннат да търсят нещо. Никой не продава. Вероятно и ти ще си купиш. Така купувача по телефон ще остане без акции. Трудна дилема да се обадя ли да търся пакет или да действам през пазара. Гледал ли си какво се случва с колективните инвестиционни схеми? Непрекъснато им влизат пари. Потока към борсата изобщо не е секнал. На този етап не виждам от къде може да дойде корекция. Естествено нещата се променят и след време може да си сменя мнението.
              Като изглежда секси пазара, много народ има желание да се включи в оргията, но то желанието както го има така и изчезва

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Не, просто виждам, че пазара вече е изтощен, парата свърши обемите падат има ръст но от еуфория, не от наситено купуване с големи обеми изобщо всички неща които ги има в края на едно движение, а не в началото или в края. Да бутне следващите дни софикс още 2-3% нагоре, но ако не влезат свежи пари в голямо количество, след това вече няма да има купувачи, а продавачи винаги има

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                  какво значи това, ще купуваш или ...
                  Активна търговия - купувам, продавам, разменям
                  Майтапа на страна по някои позиции го играя маркетмейкър и от двете страни на барикадата...

Отделно свикнах на ден с по 1% нагоре на портфейла, и като не стигна тоя един процент се чувствам като наркоман в абстиненция. А ако тръгне рязко надолу направо не знам какво ще е чувството, сигурно няма да ям една седмица, барем покрия некой леф загуба
                  Last edited by keizer; 12.02.2014, 15:16.
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                    Тука днес всеки се ослушва като разузнавач на секретна мисия.
                    какво значи това, ще купуваш или ...

Коментар

• Тука днес всеки се ослушва като разузнавач на секретна мисия.
                      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        може някой да бъдат, като Енерго про продажби.....
                        Това са най важните акции на БФБ и те ще дадат насока за следващото тримесечие....
                        Да ти кажа честно при Енерго Про Продажби си взех моите 30% и реших да изчакам. Много бързо затихна еуфорията за моя вкус. Пък нека следващите 30% ги вземе друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          Не виждам с какво консолидираните отчети ще изненадат анализаторите.
                          може някой да бъдат, като Енерго про продажби.....
                          Това са най важните акции на БФБ и те ще дадат насока за следващото тримесечие....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Ако има сериозна пързалка ,тя ще почне след конс. отчети.....
                            сега да се разпродава е все едно да се гадае.....на боб..
                            Пък после точно най разпродадените може да са с най големи печалби....
                            Действително има затишие...
                            Но за мен е, че има много продали и търсят къде да вложат кеша....най изгодно и най сигурно....
                            А едни и същи позиции не могат да растат всеки ден а и да правят оборот.......
                            Трябва и други да тръгнат ама маркета се колебае.....
                            Не виждам с какво консолидираните отчети ще изненадат анализаторите.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              От Дакса ли го научи
                              то само това да беше . ама и неговото време идва

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Демек да върне на около новогодишни нива ли?
                                Ето, отпуши се...

Коментар

Working...
                                X