IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Докато си говорите биковете ще ви смачкат. Много взеха да шетат. Сигурно са получили заплати,

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
      След обяд ще извадя от последната анкета Кучетата на Форума за 2014. Който не се отчел да минава на преброяване, че днес явно друго няма какво да се прави...

Дивиденски компании на БФБ 2014
      Ей сегинка ще попълним

Коментар

• След обяд ще извадя от последната анкета Кучетата на Форума за 2014. Който не се отчел да минава на преброяване, че днес явно друго няма какво да се прави...

Дивиденски компании на БФБ 2014
        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• те биковете са си тук, само че шарят по различни позиции - днес са при мсх, хес, емка, икб, елхим...по някои от тия ми намирисва и на алианц

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Да дойдат биковете!
            Биковете дойдоха ли вече или още да чакам

Коментар

Да дойдат биковете!
              ами да идват...тъпчейки полетата на БФБ..налели кървави очи

Коментар

• Да дойдат биковете!

Коментар

• Чета в темата за оптимизма, оптимисти, че и тази година ще повторим ситуация, когато виждаме ръъст и после продължително безвремие на консолидация и спад. Както е казал народа, а дано и тази година така, ама надали

Надали. Мераклиите да продават се топят като февруарси сняг

Коментар

• аз съм от 5 години - явно много плямпам

Коментар

За 10 години във форума и аз направих 4 000 мнения. Да ми е честито!
                      И аз съм от десет години ама още съм на 3500.

Един заслужил не моа да стана и това е
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• А, ама ни сме ударил 580 бре, това съм го пропуснал. Време е да се почерпим за здравето на индекса
                        Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• здравейте,
                          днес случайно сменях радиата и попаднах на новинарския блок на Дарик в 12:00. Изведнъж трима пича взеха да си бъбрят за БФБ. Беше забавно - говориха за ръста, за това че познавали американци инвестиращи в топ5 най-ликвидните от Софикс и т.н. и т.н. , някой знае ли кое е предаването, има ли сайт, фейсбук???

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Софарма АД (“Дружеството”) информира, че от 13 Февруари 2014 до и включително 19 Февруари 2014 Дружеството изкупи обратно 1 500 собствени акции представляващи 0.0011% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 6 420.00 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.28.

Софарма АД (“Дружеството”) информира, че от 6 Февруари 2014 до и включително 12 Февруари 2014 Дружеството изкупи обратно 9 990 собствени акции представляващи 0.0076% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 42 882.50 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.29.
                            Благодаря, това обяснява нещата. Спрях да се интересувам от тази позиция напълно след като мина 2,30, колкото и смешно да звучи това сега

Коментар

• Май към 6лв се е запътила.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                                Абе кой я купува тая акция, пак ли обратно?
                                Софарма АД (“Дружеството”) информира, че от 13 Февруари 2014 до и включително 19 Февруари 2014 Дружеството изкупи обратно 1 500 собствени акции представляващи 0.0011% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 6 420.00 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.28.

Софарма АД (“Дружеството”) информира, че от 6 Февруари 2014 до и включително 12 Февруари 2014 Дружеството изкупи обратно 9 990 собствени акции представляващи 0.0076% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 42 882.50 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.29.

Коментар

Working...
                                X