Първоначално изпратено от nns
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДЗПО къде да си преместя партидата?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнениеКолко повече време бе? 5 години малко ли са? Твоята наглост и безочливост минават всякакви граници! Вижда се как се правят продажбите в Алианц - с откровени лъжи, заблуждаване на клиентите и обещания за доходност!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнениеКолко повече време бе? 5 години малко ли са? Твоята наглост и безочливост минават всякакви граници! Вижда се как се правят продажбите в Алианц - с откровени лъжи, заблуждаване на клиентите и обещания за доходност!
Има хорица изгладнели, до такава степен , че са готови и продават душите си за малко кинти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеПри ИНГ също си и спокоен , че няма как компанията майка / ИНГ груп/ да фалира ОТНОВО , щото съвсем скоро го направи )) , само в хода на вървящото преструктуриране /разделяне с несвойствените дейности/ холандското правителство да не реши да го продаде на някой тим примерно ) но това са неща за които можем само да гадаем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЕ то това не е довод, а стакмистика от КФН, нищо ново и интересно.Гледай стакмистиката пак в края на годината, а и времето ще докаже правотата ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pa Pa Разгледай мнениеИменно при търсенето на най-малкото зло, освен гореупоменатите - доверие, алианц и дск-родина отпадат автоматично...най-малкото зло е ИНГ. Там няма кухи недвижими и моти, инвестиции в конфликт на интереси на икономически кръгове, несъбираеми вземания на 100% от лицевата им стойност и тем подобни...тук има един Себулба дето винга цитира статията в капитал "Ако не със Съгласие, със Сила", ама и другите са един дол дренки. В Алианц си мислят, че като са опънали табелата и клиентите сами ще дойдат, а германското се изчерпва с двама германци дето идват на 6 месеца за по един ден - толкова с германското.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеТрябва да Ви кажа , че и в момента има пенсионери в Алианц, които си получават месечните пенсиии, макар от кризата по партидите им да няма останали дялове.
Какво ще кажете по този казус. Дали "Бъдеще", ЦКБ или Пенсиооно-осигурителният институт, щяха да плащат на тези пенсионери?
И в УПФ има право на доживотни пенсии, за които няма реерви в момента! Да видим тогава как ще се плащат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pa Pa Разгледай мнениеВърни се малко назад в историята и разгледай как се плащаха пенсии в ДПФ при големия срив 2008-ма, защото и там е така Оказа се обаче, че паричките си намаляват, и то яко
Какво ще кажете по този казус. Дали "Бъдеще", ЦКБ или Пенсиооно-осигурителният институт, щяха да плащат на тези пенсионери?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеВ дзпо -то тактиката е да търсиш най-малкото зло. От там да се набучиш при ковачки , алексей петров , тим , си е твое решение дето се казва информирано )
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеОт момента на подписването на договор за изплащане на пенсия парите по партидата се вадят от инвестиция и започва да им се начислява твърда годишна лихва /3,5% - мисля/ и няма начин да ти намалеят , но май и при доверие е подобно /без фиксираната лихва/ - абе който има пари там, да си прочете правилниците на фондовете внимателно. това че викаш не те прави автоматично прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнениеТова, че знам нещата ме прави автоматично прав!!! Ето с твоето допълнение се оказва, че не са само Алианц, а и не са и само Алианц и Доверие! Освен това тънкия момент, че това важи за след подписване на договор за изплащане не е споменат от Деската!
Тая Деси 80% от нещата които пише са пълни лъжи. А това ме кара да викам!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнениеТова, че знам нещата ме прави автоматично прав!!! Ето с твоето допълнение се оказва, че не са само Алианц, а и не са и само Алианц и Доверие! Освен това тънкия момент, че това важи за след подписване на договор за изплащане не е споменат от Деската!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеТ.е. ти знаеш че много от дружествата са кухи , но приемаш стойностите на дяловете базирани на тези инвестиции за реални )) , не толкова въпроса за стойността на дяла а като трябва да се продаде , ще има ли кой да го купи на тази цена )) щото те и дяловете на Бъдеще имаха уж някаква цена ама
))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнениеhttp://www.fsc.bg/public/upload/file...07_2011_bg.xls
Ето ми доводите! Нещо не виждам залагането на опита и спасяването на Гърция от Алианц да е помогнало много на осигурените там!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеОт момента на подписването на договор за изплащане на пенсия парите по партидата се вадят от инвестиция и започва да им се начислява твърда годишна лихва /3,5% - мисля/ и няма начин да ти намалеят , но май и при доверие е подобно /без фиксираната лихва/ - абе който има пари там, да си прочете правилниците на фондовете внимателно. това че викаш не те прави автоматично прав
Коментар
Коментар