If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бях им гледал портфейлите в акции преди време ,аз лично се преместих в Инг от Алианц, щото до сега не съм ги засичал да правят врътки и спонсорират свързани лица.Лично мнение не е препоръка !
Не знам кого спонсорират инг ама компанията майка хептен фаулира
Бях им гледал портфейлите в акции преди време ,аз лично се преместих в Инг от Алианц, щото до сега не съм ги засичал да правят врътки и спонсорират свързани лица.Лично мнение не е препоръка !
Хахаха - точно обратното. Бягай към ИНГ. Колко Алианц е Алианц питай другаря Желев. Да са живи и здрави да го крепят ИХЛБЛ-то.
Здравейте
Моля за мнения къде да си преместя партидата и да го правя ли въобще? В момента съм при Ццб, а Доверие ме съблазняват.
Благодаря за отговорите
Здравейте
Моля за мнения къде да си преместя партидата и да го правя ли въобще? В момента съм при Ццб, а Доверие ме съблазняват.
Благодаря за отговорите
И аз съм в ЦКБ, служебно разпределен
Честно, по им вярвам на тях
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Здравейте
Благодаря за отговорите
Коментар