If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дир-ът може да е могъщ като трафик, но ако трафика не се използва добре (разбирай да се продава добре реклама) не става. Инвестор.бг набляга все повече на това да е медия със силен екпи продажби, докато дира според мен лежат на стари лаври. Аз не бих участвал тук, но това си е лични мнение и не е препоръка.
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
След като стояхме без хостинг една седмица и down на сайта за една седмица + меили ....не виждам как си бих участвал тук .....това ми се чини като потъваш кораб малко.Това е собствено мнение.
Не е препоръка.Може и да има доволни от тях.Направи ми впечатление как един френд преди време си беше регнал свободна поща безплатна, но след няколко месеца му я спраха.След като се обади там на съпорта установи че искали 15 лева за годишна такса за тази поща, била станала изведнъж ПЛАТЕНА без да го уведомят официално с меил примерно.Абсолютно нелоялно.
Сполай Ви
Ако всичкото, което казваш тук е вярно - то това значи, че не просто предлагат лоша услуга, ами просто е ужасна
Ако искат да имат клауд, да предлагат платена поща и са поискали по 15 лв. за годишна такса - какви сървис левъли предлагат - или само искат пари - ей така да си цоцат парички
Не става в сферата на онлайн услугите където конкуренцията е просто жестока и всички от по-добри стават все по добри - пример безлатната услуга gmail - всяко тримесечие, всяка година има подобрение някакво
Да предлагаш услуга, не значи стратегията ти да е да цоцаш парички
Дир.бг ще са може би от тези които ще разберат както е да си вън от пазара, поради това, че не разбираш какво значи онлайн услуги и как да ги менажираш
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
След като стояхме без хостинг една седмица и down на сайта за една седмица + меили ....не виждам как си бих участвал тук .....това ми се чини като потъваш кораб малко.Това е собствено мнение.
Не е препоръка.Може и да има доволни от тях.Направи ми впечатление как един френд преди време си беше регнал свободна поща безплатна, но след няколко месеца му я спраха.След като се обади там на съпорта установи че искали 15 лева за годишна такса за тази поща, била станала изведнъж ПЛАТЕНА без да го уведомят официално с меил примерно.Абсолютно нелоялно.
Дир.БГ са вероятно единствената интернет компания (опс, забравих УМГ), която се смалява през годините.
Те реално не могат да си достигнат резултатите и паричните потоци от 2008. Единственото, което очевидно правят е... бартери.
А за облачните услуги, освен изброените, ще трябва да се конкурират и с MS, Google, Apple...
Ръководството на Емитента предвижда с набраните средства от новата емисия
акции да инвестира в следните три области: Изпълнение на проект по оперативна програма „Развитие на
конкурентоспособността на българската икономика” - Доставка и
инсталиране на специализирано софтуерно портално приложение и
система за хардуерно осигуряване и съхранение на данни”;
Развитие на облачни услуги;
Разработка и внедряване на софтуер за мобилни устройства /телефони
и таблети/.
Тоест, парите ще отидат за някакъв европроект, както и за облачни услуги, които към днешна дата нямат нищо общо с дейността на Дир.БГ - общо взето това IPO е с извинение, пълен *****.
cloud computing, cloud services, точно те ще правят ама на някоя куково лято
Смятат сигурно да се излязат на пазара и да се конкурират с IBM. HP, Microsoft, Amazon, Salesforce да не изреждам
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Ръководството на Емитента предвижда с набраните средства от новата емисия
акции да инвестира в следните три области: Изпълнение на проект по оперативна програма „Развитие на
конкурентоспособността на българската икономика” - Доставка и
инсталиране на специализирано софтуерно портално приложение и
система за хардуерно осигуряване и съхранение на данни”;
Развитие на облачни услуги;
Разработка и внедряване на софтуер за мобилни устройства /телефони
и таблети/.
Тоест, парите ще отидат за някакъв европроект, както и за облачни услуги, които към днешна дата нямат нищо общо с дейността на Дир.БГ - общо взето това IPO е с извинение, пълен *****.
Коментар