Тук дали да очакваме новини в близките дни?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дир.бг АД
Collapse
X
-
Абсолютни скапаняци управляват Дир.бг.. Ползвам email при тях от много години ама от няколко месеца насам е просто ужас - през седмица става някой фал, пощата я няма и почват едни кандърми - ама сори, ама работим, ама се извиняваме. Тръгва за седмица и после пак - прас! Абе хора, електронната поща би трябвало да е най-простото нещо на света. Какви са тия спецове там, от гората ли са хванати не знам. Обаче са ме изнервили страхотно.
В момента пак няма електронна поща и щом тръгне - пускам едно съобщение до контактите си, че се местя на друг имейл и ги отрязвам тотално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеЛистна се - за 9 месеца има 14 сделки и над 10 хил. лв оборот с емисията.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеЛистна се - за 9 месеца има 14 сделки и над 10 хил. лв оборот с емисията.
Инвестор.БГ трябва да внимават, защото скоро Дир.БГ ще ги задминат по брой сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеЛистна се - за 9 месеца има 14 сделки и над 10 хил. лв оборот с емисията.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТук каква беше драмата?
В крайна сметка тази компания листна ли се?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеТука е голям цирк. Набраха 200 хил. лв от IPO, а след няколко месеца си раздадоха 180 хил. лв като дивидент. Сега пак увеличение на капитала. Не мога да разбера ще инвестират ли в компанията или ще връщат пари на акционерите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеимаш предвид провал предполагам
Истината е, че dir.bg са адски надценена компания без каквато и да е визия за развитие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениена колко им беше ипо-то, че не ми се рови?
и кво сега кей би си като затвориха кепенците, друг посредник ги поема?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеимаш предвид провал предполагам
и кво сега кей би си като затвориха кепенците, друг посредник ги поема?
Коментар
Коментар