If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз тука съм доволен, главно от себе си.
Бях влязъл наскоро внимателно на 0.74, вчера след доста пасианси, някои от които ва банк (ма се изпълниха ) успях да я докарам до 0,69 със по малко от 3% загуба.
Е днес я утроих и вече съм на 0.682 средно.
Гакито дано е прав за кота 64, ма и до 60стинки даже бих толерирал, нема страшно.
Изобщо днес ми е ТИМ ден. Влязох сефте и на "флагмана" на средно 1.118. Дано съм нацелил тайминга и не вземе стане стинки...че то с Тим дъната са относително понятие
Хубаво направих и че разпродадох половината им привилегировани оня ден, сега ще си ги върна (дано) в низините.
При всички случаи гледам да не минавам 15% обща експозиция към ТИМ.
Всеки му е ясно що...
А ко ше прайш ако в понеделник Флагманът е на 1.06, а във вторник на 1,02 примерно?
Аз тука съм доволен, главно от себе си.
Бях влязъл наскоро внимателно на 0.74, вчера след доста пасианси, някои от които ва банк (ма се изпълниха ) успях да я докарам до 0,69 със по малко от 3% загуба.
Е днес я утроих и вече съм на 0.682 средно.
Гакито дано е прав за кота 64, ма и до 60стинки даже бих толерирал, нема страшно.
Изобщо днес ми е ТИМ ден. Влязох сефте и на "флагмана" на средно 1.118. Дано съм нацелил тайминга и не вземе стане стинки...че то с Тим дъната са относително понятие
Хубаво направих и че разпродадох половината им привилегировани оня ден, сега ще си ги върна (дано) в низините.
При всички случаи гледам да не минавам 15% обща експозиция към ТИМ.
Всеки му е ясно що...
Това е пълен та..ак от страна на пазара и най-вече на куравииите мажоритариии...
Имам малко хартийки тук и нямам намерение да ги продавам в близките години...., но знам за други с краткосрочни хоризонти - как ли издържат
Ако имах нужда от кеш щях да я зарежа тази позиция и останалите нейни "производни" - независимо от загубите....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Генерале, за всеки случай, подготвяйте шнорхелите и за плитчините... :eek
Сега е момента, да призовете и провидението да ви е на помощ, с подкрепата на 0,64
Не се шегувай!64 см.- това си е вода до коляното,а ти казваш да е до глезена.Като на ген.Али
Генерале, за всеки случай, подготвяйте шнорхелите и за плитчините... :eek
Сега е момента, да призовете и провидението да ви е на помощ, с подкрепата на 0,64
мисирко, умря циганката дето й плащаше да те хвали и пак започна сама да се хвалиш
Ти нали не мислиш ,че точно на теб ще съчувствам за загубите.... !
На бясно куче здрав кривак казват шопите.....
Чакам си бутилката за баса който загуби. Женчо !
Боже, колко глупост има по този свят.....
Ти по 50 К купуваше и на 1,5 и на 1,3 и на 1,2 .....сега не е лиредно да купиш 1000 К за да усредниш малко.....
Искаш ли малко ХИМ да ти дам че купих днес на 1,155 .....сега имам по малко и в трите и мога да си пиша каквото си искам....
За протокола всичките ми ЗХБГ ,ХИМ и ССВ в момента са компенсирани от Еларг и излизат на нула и отгоре съм на печалба с 5К ......приемам поздрави!
мисирко, умря циганката дето й плащаше да те хвали и пак започна сама да се хвалиш
Боже, колко глупост има по този свят.....
Ти по 50 К купуваше и на 1,5 и на 1,3 и на 1,2 .....сега не е лиредно да купиш 1000 К за да усредниш малко.....
Искаш ли малко ХИМ да ти дам че купих днес на 1,155 .....сега имам по малко и в трите и мога да си пиша каквото си искам....
За протокола всичките ми ЗХБГ ,ХИМ и ССВ в момента са компенсирани от Еларг и излизат на нула и отгоре съм на печалба с 5К ......приемам поздрави!
Коментар