Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеТази баМка още ли шава ? Не познавам нормален човек да работи с нея, освен някои общини и фирми от групата...
Нещо надценена ми се вижда - за да настигне Зърнените по пътя надолу, трябва да падне едно 40-50% от текущите нива, и то при положение, че Зрънчо спре срива си, което лично на мене ми се струва малко вероятно на този етап...
Вие от конкуренцията на ТИМ много ги разбирате нещата.
Ако с плюене се забогатява, то тогава щяхте да сте билионери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение"Малко" пресилваш нещата...
Обслужването в ЦКБ е супер !!! И фронт-офиските са готини....
Давам ти пример.:
Отивам в СИбанк да си плащам осигуровките.Не знам новите кодове, сметки , бинове и т.н ( вече съм свободен профисионалист след като закрих фирмата...)
Питам ..???
Една мухла ми казва - господинеее, ние справки не правиме и консултации не даваме...
( при положение, че като ми въведе ЕГН вижда , че имам (имах) десет депозита....)
Казах и да го .....и си тръгнах....Отивам в ЦКБ и казвам какво искам да направя - три превода и един данък печалба за миналата година.....
Мацката само ме попита в кое поделение на НАП съм регистриран ...За 8-10 мин ме оправи ( да ме беше "оправила" нямаше да бъда по-доволен..)....
Подписах се и готово..кеффффф
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеТази баМка още ли шава ? Не познавам нормален човек да работи с нея, освен някои общини и фирми от групата...
Нещо надценена ми се вижда - за да настигне Зърнените по пътя надолу, трябва да падне едно 40-50% от текущите нива, и то при положение, че Зрънчо спре срива си, което лично на мене ми се струва малко вероятно на този етап...
Обслужването в ЦКБ е супер !!! И фронт-офиските са готини....
Давам ти пример.:
Отивам в СИбанк да си плащам осигуровките.Не знам новите кодове, сметки , бинове и т.н ( вече съм свободен профисионалист след като закрих фирмата...)
Питам ..???
Една мухла ми казва - господинеее, ние справки не правиме и консултации не даваме...
( при положение, че като ми въведе ЕГН вижда , че имам (имах) десет депозита....)
Казах и да го .....и си тръгнах....Отивам в ЦКБ и казвам какво искам да направя - три превода и един данък печалба за миналата година.....
Мацката само ме попита в кое поделение на НАП съм регистриран ...За 8-10 мин ме оправи ( да ме беше "оправила" нямаше да бъда по-доволен..)....
Подписах се и готово..кеффффф
Коментар
-
Тази баМка още ли шава ? Не познавам нормален човек да работи с нея, освен някои общини и фирми от групата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеGaki винаги се е оказвал прав.Такава му е орисията,
Коментар
-
CCB
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе е лесно да си винаги прав .... признавам те - вижда се, че имаш занижена самооценка
Лесно ми се струва да се дават прогнози за спад при мечи тренд....
Един въпрос с повишена трудност, специално за теб :
- колко ще е върха тази година ?
Ако имаш кураж можеш да се пробваш и с дългосрочна прогноза
Преди около 2 години направих твърде драстични /скандални/ прогнози,които взеха,че се потвърдиха.При CCB се разминах с прогноза 0,64.И още не съм я познал.Но Big Bear е свидетел,че предвидих миналогодишния скок.
Въпросът ти с повишена трудност разглеждам като уловка и го подминавам.Това е борса."Чем только черт не шутит".
Коментар
-
CCB
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеГаки, значи викаш да планираме усредняваме на сакралното число 0.666
За числото на Звяра - благодаря ти,даваш ми добра идея /ако съм в настроение/.Подготвен съм на тая тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеGaki винаги се е оказвал прав.Такава му е орисията,
Лесно ми се струва да се дават прогнози за спад при мечи тренд....
Един въпрос с повишена трудност, специално за теб :
- колко ще е върха тази година ?
Ако имаш кураж можеш да се пробваш и с дългосрочна прогнозаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Гаки, значи викаш да планираме усредняваме на сакралното число 0.666
Полкито - не съм толкоз плиткоумен да не помня какво съм мислил преди 3 дена.
И какво лошо да си променя мнението ? Няма нищо по нормално - трябва да се реагира адекватно на пазара, всеки греши в преценките си понякога. Важното е човек да умее да се учи от тях. А не да се запъваш като магаре на ясла и задълбочаваш грешките/загубите си.
Но виж цялостната инвестиционна стратегия и принципите трябва да се следват стриктно.
Има изключения разбира се, няма лошо отвреме навреме да си чеше човек крастата с някоя спекулка по позиции дето обикновено не влиза.
Всеки го прави
Коментар
-
CCB
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеГакито дано е прав за кота 64, ма и до 60стинки даже бих толерирал, нема страшно.
..
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТака е, в земята са засега. И кво ти хвалене - за 2 дена Софикса над 2% нагоре, а аз съм на минус 1.3. Ама пък беше доста интересно.
А форума си го ползвам и като вид хронология да си проследявам къв ми е бил акъла преди време,че ме мързи да водя дневник...а се забравя
ами тогава да ти припомня преди 3 дни какво написа
а днес .................. след няма и 3 дни вече имаш други планове
моя съвет е да се спреш на един план и да го следваш каквото и да се случи ................... иначе ако си сменяш мнението през 3 дни ще влезнеш в един водовъртеж от който измъкване няма...
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениестига се хвали ,като ожънеш тогава се хвали ,сега само си заровил пари в земята
А форума си го ползвам и като вид хронология да си проследявам къв ми е бил акъла преди време,че ме мързи да водя дневник...а се забравя
Бат Гойко - до номинал плана ми е да усреднявам. Ма сурне ли се по надоле къмто стинките - беж лиске да бегаме. Няма да ми е жал за тоя "флагман"
ПС Бе требе човек да си има тука и при фармата. По тях двете най рано се усещат май накъде духат ветровете.
Адциците са съвсем друга манджа, който си мисли че стават за индикатори - лъже се. Те са просто подслонче за лоши времена.
Коментар
Коментар