Казваш че трябва да се измъкнем от кризата , да се стабилизират нещата и тогава акциите да почнат да растат .Хммм....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеХубавото на борсите е че няма как само в една посока да се движат.
Обикновенно, тя / посоката / се променя като почти не останат вярващи в обръщането и ........
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнението от 2009г няма вярващиама няма никакво движение нагоре, освен като изключим началото на 2010г. явно аз съм мазохист и само пълня ли пълня
Та според теорията наближава обратаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеа кога ще вземе да се вдигне че то 2 години само си падата ми омръзна вече да купувам
Коментар
-
А дали въобще ще се появят?
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТо като се появи лавината купувачи, тогава ще видиш, какъв цирк ще стане тука.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Купуват щастливите кокошки на ТИМ , продават осъзналите се манипулирани големи риби....
Когато продаде и последният руснак ще станеш мажоритар на Белово
Не е препоръка...Last edited by X_Y; 21.08.2012, 14:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениехайде стига сте писали глупости ......................... сменете темата и кажете сега - на тези които купуват кой им продава и тези които продават кой им купува акциите
Купуват щастливите кокошки на ТИМ , продават осъзналите се манипулирани големи риби....
Когато продаде и последният руснак ще станеш мажоритар на Белово
Не е препоръка...
Коментар
-
ОК
Браво Бобане 1, че освен че си дошъл на моето мнение, но даже ме цитираш. Добре е да признаваш авторитети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеПо света сме виждали много банки да фалират. С какво тази е по-различна, че да не може?
Коментар
Коментар