IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пфу, аз пак купих високо . Има още малко леФ ще намажа и аз келепир на по ниско.
    Пак ли Артио сипва?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Айдаа, пак си дойдохме на думата. На пейсе и кусур...
      Да почваме да приготвяме грошчетата пак за новата кошничка.
      Коледа иде...
      Дам чудесни нива ще даде!
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Айдаа, пак си дойдохме на думата. На пейсе и кусур...
        Да почваме да приготвяме грошчетата пак за новата кошничка.
        Коледа иде...

Коментар

• Аз съм писал защо мисля че това ще е една от рали акциите, догодина ще си говорим пак. Аз накупих под 60 и съм лонг терм с доста по-висок таргет от вашите спекулации

Имам тук, не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Той пазарът е тръгнал. Ама накъде?
            Не е препоръка.
            Лошо, значи някои ще изпуснат влака този ще е експрес най-вероятно, но посоката не се знае

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
              Ако тръгне пазара 150% е нищо
              Той пазарът е тръгнал. Ама накъде?
              Не е препоръка.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                То да ходи нагоре е хубаво, ама трябва да качи поне 150 % да ми излязат сметките
                Не е препоръка за търговия с ЦК
                Ако тръгне пазара 150% е нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                  Ако ме питаш по добре да ходи нагоре
                  То да ходи нагоре е хубаво, ама трябва да качи поне 150 % да ми излязат сметките
                  Не е препоръка за търговия с ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                    Дали ще падне още малко Опитвам се да си докарам средната под левче, но май няма да стане с останалият ми наличен кеш, ако не падне ощееее малко
                    Ако ме питаш по добре да ходи нагоре

Коментар

• Дали ще падне още малко Опитвам се да си докарам средната под левче, но май няма да стане с останалият ми наличен кеш, ако не падне ощееее малко

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                        Аз виждам какво правя

Добре, не че много исках ама я кажи според теб на БФБ кой са тези мега добрите компании - ако ЦКБ за теб е кофти я да видим кои са най-добрите
                        Е как кои?????/ Една от добрите компании на БФБ е х(Т)има. Бъзика на страна ама ако наистина продавача е спрял тук щенаправим много добри печалби, още няма и 2 седмици и ще си проличи

Коментар

Аз виждам какво правя

Добре, не че много исках ама я кажи според теб на БФБ кой са тези мега добрите компании - ако ЦКБ за теб е кофти я да видим кои са най-добрите
                          Имаше 1 друга тема, портфейли нещо....отдавна там никой не пише и не си признава какво държи.
                          За мене са само 7-8 на БФБ-то тия дето си заслужава човек да ги държи длъжко и няма да се разочарова от тях, другото е просто талаш.
                          ЦКБ имам, ама не е измежду горните, просто си чакам нивото да я разкарам с определен профит.

Коментар

• Аз виждам какво правя

Коментар

Е виждаш че може и това е реалност - и видимо се оказва едно от доста търгуваните дружества. Борсата има цел да събере двете групи и те да определят цената. Въпрос на време е да излезе над номинал - то десетки други са под номинала седна се притесняваш тук. Виж каква е цялата конюнктура на борсата, че да искаш това или онова.

Значи проблема ти е някъде другаде
                              Проблем, аз нямам, обаче има тука едни финансови институции, които не задържат номинал и не ги интересува какво значи това.
                              Ами какво да ти кажа инвестирай ти в такива.Ако не виждаш очевидното незнам какво ще видиш някога.Това е проблем.Обаче.
                              Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх

Коментар

• Е виждаш че може и това е реалност - и видимо се оказва едно от доста търгуваните дружества. Борсата има цел да събере двете групи и те да определят цената. Въпрос на време е да излезе над номинал - то десетки други са под номинала седна се притесняваш тук. Виж каква е цялата конюнктура на борсата, че да искаш това или онова.

Значи проблема ти е някъде другаде

Коментар

Working...
                                X