Първоначално изпратено от INSIDER-A
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениеявно е поне 50К
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеДа де, ама има още много път до точката на кипене / сваряване. Така де, всяка жаба да си анализира какво се случва в нейния си гьол и как и кога да се евакуира, налеМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеПреди време, в американските колежи се провеждал експеримент, при който са пускали жаба в съд с вряща вода, за да тестват нервната й система, и да проверят дали жабата е достатъчно умна да изскочи от него. И тя го правела.
После пускали жабата в съд със стайна температура, където тя спокойно си стояла и плувала, очевидно незасегната от условията на средата.
Най-накрая, поставяли съда върху котлон и бавно увеличавали температурата с всяка изминала минута. Жабата продължавала да си плува наоколо, без да забелязва какво се случва. Водата ставала все по-гореща и по-гореща, докато в крайна сметка жабата умряла.
Независимо от факта, че жабата буквално се сварила, тя дори не се опитала да избяга от сигурната смърт. Тя дори не забелязала опасната ситуация, в която се намирала.
Коментар
-
Преди време, в американските колежи се провеждал експеримент, при който са пускали жаба в съд с вряща вода, за да тестват нервната й система, и да проверят дали жабата е достатъчно умна да изскочи от него. И тя го правела.
После пускали жабата в съд със стайна температура, където тя спокойно си стояла и плувала, очевидно незасегната от условията на средата.
Най-накрая, поставяли съда върху котлон и бавно увеличавали температурата с всяка изминала минута. Жабата продължавала да си плува наоколо, без да забелязва какво се случва. Водата ставала все по-гореща и по-гореща, докато в крайна сметка жабата умряла.
Независимо от факта, че жабата буквално се сварила, тя дори не се опитала да избяга от сигурната смърт. Тя дори не забелязала опасната ситуация, в която се намирала.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениемного станахте песимистите
Честит ви Трифон Зарезан и НАЗДРАВЕ!
Чукайте се! с чаши
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениемного станахте песимистите
EXIT под 1,50 лв. цъ цъ цъ! Фандък повече не бутам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБат ви Ташунко напуска гемийката тук.Берекет работка беше .Скачам другаде където смятам че предстои разтеж.За мен туканка в тази артия той се изчерпа.Следва пързалка надоле.На останалите тук успех.Ожънете прерийката още ако пусне гювеч но за мен той свърши вече.Успех бледолики и по кротко с алчнеенето .Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБат ви Ташунко напуска гемийката тук.Берекет работка беше
успех
Коментар
Коментар