Батя, нали за това сме тук да споделяме без да ангажираме никой с мнението си, а това ,че сме в ничия земя за мен означава ПАС. При преминаване на дадено ниво нагоре или надолу съответно бай или сел
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеТим-акциите удариха сериозни съпротиви, няма как да се разминат с разпродажбите. Един много уважаван от мен съфорумец, който вече почти не пише тук казваше,че сме в ничия земя. Софикс пак удари тавана 400+-1.2п, което ниво сега е съпротива, а във времето около него са се водили люти "битки" защо да не направим едно връщане до 370, за да проверим колко е здраво Та опитах по мой начин да обясня за жабите
Когато тренда се е обърнал и си е нагоре, играта на корекции може просто да те изхвърли от пазара. Да в един момент ще се убедиш че си сгрешил и ще тръгнеш пак да купуваш и да се връщаш, но първо ще си изтървал голямо движение и второ не знаеш дали няма да склониш да влезеш точно преди ново предстояща корекция
Та аз лично си държа акциите защото вярвам в тренда и че има още доста път нагоре.
Всеки сам да си решава.
Просто споделям като препатил вече 12 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЖабешки бутчета пане, а? Е вий се осра*те
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеНа мен ми се струва, че за теб в ролята на жабите са купувачите и оптимистите. Интересно ми е, защото уважавам мнението ти. Иначе за себе си мога да кажа, че не съм сигурен, коя позиция е по-правилна в момента и кой ще се окаже жабата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение106
Не е лошо да се вкара малко панировка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеДа, може да са и двете страни - прав си. Всеки да тълкува както опита и настроението му подсказват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеДа, жабите са велики анализатори. Факт!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениена кой е големия айсберг?
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/ikonomika-i-p...zcenki,146249/
Малко обща информация за състоянието на банковата система, като цяло.
Коментар
-
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...zcenki,146249/
Малко обща информация за състоянието на банковата система, като цяло.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеТова в случая с БФБ може да се тълкува двузначно. В ролята на жабата може и да са продавачите, може и да са купувачите. По-интересно ми е, ти какво влагаш в конкретната ситуация?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеПреди време, в американските колежи се провеждал експеримент, при който са пускали жаба в съд с вряща вода, за да тестват нервната й система, и да проверят дали жабата е достатъчно умна да изскочи от него. И тя го правела.
После пускали жабата в съд със стайна температура, където тя спокойно си стояла и плувала, очевидно незасегната от условията на средата.
Най-накрая, поставяли съда върху котлон и бавно увеличавали температурата с всяка изминала минута. Жабата продължавала да си плува наоколо, без да забелязва какво се случва. Водата ставала все по-гореща и по-гореща, докато в крайна сметка жабата умряла.
Независимо от факта, че жабата буквално се сварила, тя дори не се опитала да избяга от сигурната смърт. Тя дори не забелязала опасната ситуация, в която се намирала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеДокато не заври водата, нищо не може да се каже със сигурност...
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар