IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Активна търговия по позицията!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      Да
      В петък 50 к по 2 500 на .95, днес незнам колко по 1 000 на .9, да се надяваме, че утре няма да са Х по 100 на .85 примерно.
      Акции имам, препоръки не!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        това от теорията на Батя "тралалала" .....или нещо друго
        не те разбрах?
        Преди малко купих от айсберга на 90 ст., затова знам че са те....

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Да
          това от теорията на Батя "тралалала" .....или нещо друго
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            Пак ли са 106 с тоя приятен айсберг?
            Да

Коментар

• Пак ли са 106 с тоя приятен айсберг?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                продадох на 0,973 винаги мога да взема пак... доволен съм
                Прав си! Аз започнах пак да зареждам стъпаловидно пък да видим докъде ще я докараме.....

Коментар

• Не ми харесва, че така пада. Колкото повече пада, толкова повече продавачи с малка печалба ги сърбят ръцете и натискат селл-а, а така се завърта коолото и айде от където тръгнахме.
                  Имам, не е препоръка за нищо!

Коментар

• Някой може ли да ми даде линк към отчета да видя какво са сътворили счетоводителите?
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• продадох на 0,973 винаги мога да взема пак... доволен съм

Коментар

• Днес май ще слезем под 0,9

Коментар

• Малко поиздишахме, а?
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Бобане, преди време и аз ги смятах за консервативни и това държане на кеш го одобрявах. Оказа се, че това си е или дългосрочна политика на банката или чиста некадърдност, защото не се променя в зависимост от икономическите условия. Да вземаш кеш, да му плащаш лихви и да държиш кеша под дюшека си е малоумие.
                            За таксите и комисионните, какво да ти кажа, не ти ли направи впечатление, че огромният ръст не е тенденция, а еднократен ефект в последното тримесечие, в което нетният доход по това перо скача с почти 100% в сравнение със същия период на миналата година и с 63.5% спрямо предходното тримесечие. Някаква невероятна активност трябва да се е случила в последното тримесечие или просто е трябвало нещо да се измисли, за да се закърпи опр-то, защото без тази врътка печалбата щеше да е наполовина.
                            Като сложиш и ударното покачване на "другите приходи от дейността" през последното тримесечие, за които не може да се намери обяснение, а са цели 21 млн. и почваш да се чудиш, тази банка дали реално е на печалба. А като се погледнат и огромните административни разходи, нарастващи като за последно на фона на трагичното представяне на ниво класическо банкиране и нещата стават съвсем не толкова розови, както ги представяш. За последните три години Cost to Income рейшото скочи от огромните 73% на още по-огромните 83%.
                            С коментара си не изказвам мнение за бъдещето представяне на акцията, а коментирам само отчета.
                            Last edited by znae6t; 04.02.2013, 11:12.

Коментар

• Да въздух, дирижабли, самолети и в бъдеще ракети от тях.
                              Номера и тарикатлъка при ТИМ е момента с приземяването.
                              Очаквам обаче да има летежи, даже почнаха.
                              Сега гледам през илюминатора и съм доволен.
                              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                                Според мен втората след време ще я продадат с печалба разбира се.
                                Та сега е момента на Апартамента, първо на БФБ това онова с увеличенията, отчети убави , шарани риби, кукички стръв . А бе общо казано стария но забравен сценарии.
                                За да стане тази работа малко трябва и по старите акции да сме доволни.
                                Та това с брака не го вярвам.
                                И този вариант ме устройва - и в двата случая ще се ползва хелий вместо топъл въздух
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X