Първоначално изпратено от obafeme
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениенали въртеше многоцифрени суми? Как така го правиш на дневна база на БФБ? Нещо не ми се връзва, или малко преувеличаваш с твоите трицифрени суми
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТи откъде знаеш, че аз няма да съм по 3? Че ако е дал Господ и повече. Разликата между мен и теб, приятелю е, че аз търгувам движения, а ти търгуваш тренд. Докато движенията са еднозначни и в момента със засилена активност са бол, то трендът не е потвърден. Разликата между мен и теб също така е, че аз вечер си лягам с пари в портфейла, а не във виртуални суми като произведение от брой акции по курса на деня. Това ме прави по-спокоен като знам, че повечето акции на БФБ са си живо самоубийство. Акциите са инструмент и нищо повече. На първо място за Мажо, после за големите играчи, после за мен, теб и т.н. докато стигнем до баламурниците. За тях са любов!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеРаздадени ли са картите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТогава ще ги подложим на дълбока оран.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПак ли ...???
Уж все ги избичваме, а биците станахме на волове....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМечетата ще бъдат брутално избичени отзад.
Уж все ги избичваме, а биците станахме на волове....
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеМонти ти или не си наясно със себе си или дрискаш по форумите тенденциозно за да задържиш временно цената на акцията за да влезеш?
пиша за да не бъде масовката пак да бъде излъгана и да влезе където не тряба...
Вместо всичкият свободен ресурс на БФБ на отиде при ТИМ акциите и после ..бум..
Да се търси правилната акция с перспектива поне една година....
Ако цялата БФБ се качваше нямаше да пиша ,но изкуственото напомпане тип преоценка и после както на входа се биете за влизане ,после на изхода ще е още по жестоко... за излизане и 90 % загубили...
Значи качвате акцията за тези 10 % ... кой са те..
А в Еларг печелят всичките 100 %.....
П.П. Аз съм от тия 10 % защото имам печалба 17 ст на акция и не мисля да влизам повече... Така че процента на печелифшите намалява ,защото все повече излизат на плюс ..Last edited by Монти; 07.02.2013, 09:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеТи Батката не го мисли. Той както разправя, че чака трендове, така и ще разкеши при пръв сигнал, че обръщаме посоката.
Може вече и да е започнал да разкешването. Тогава става най-активен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Голямата Мисиркатова всички го знаем
ти даже и не знаеш как се наричат полетата................... не се казва "ловни", а се наричат "лобни" за това което искаш да намекнеш
рата...
Казва се към Вечните ловни полета ....
Ама не съм толкова злобен и отмъстителен да ти го пожелавам....
А всеки да си го тълкува както иска , един ловеч ,друг дивеч...
Та така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТи откъде знаеш, че аз няма да съм по 3? Че ако е дал Господ и повече. Разликата между мен и теб, приятелю е, че аз търгувам движения, а ти търгуваш тренд. Докато движенията са еднозначни и в момента със засилена активност са бол, то трендът не е потвърден. Разликата между мен и теб също така е, че аз вечер си лягам с пари в портфейла, а не във виртуални суми като произведение от брой акции по курса на деня. Това ме прави по-спокоен като знам, че повечето акции на БФБ са си живо самоубийство. Акциите са инструмент и нищо повече. На първо място за Мажо, после за големите играчи, после за мен, теб и т.н. докато стигнем до баламурниците. За тях са любов!
Маркираното е истината за нашата Борса.И колкото е лошо,толкова и хубави неща си има.Въпросът е да можеш да се възползваш от хубавите неща....
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениене, че нещо ама не трябва ли да обсъждаме акцията с аргументи , а не кой кога купил, колко пари направил, изгубил ,пропуснал и да се заяждаме???
айде по сериозно ще ви замоля
Коментар
Коментар