Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеШефе,
Каквото и да напишеш си прав защото аз си знам, че съм Голяма Мисирка......
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениезащото водиш ятото към ловните полета......
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДаже и в тези времена на Ралито на ТИМ ,не можеш да убедиш хората да влагат пари в тези калпави акции ,защото и ти не вярваш в тях ,но средната не намалява... Нали! ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеами откакто съм във форума чета темите на всички акции ................ гледам да не пропускам нищо в инвестора (и в други сайтове разбира се) свързано с бг акции ................ абонирал съм да получавам инфо за акциите които ме интересуват...
но в теми като "виртуална кръчма"; "Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят"; "Докога ще им търпим своеволията???"; "Армията ни ще се модернизира, но след инфраструктурата"; "Работодатели искат стажантите да работят без заплата"; и т.н. никога не съм влизал
в теми като "политика"; "Търся мнение за акциики"; "Среща на форума в София?"; "Измамата – задължителни „частни пенсионни фондове“ и „конституционния съд“;"Какво да правя 50K" и т .н. влизам по един път в годината
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеТ"ва форум "Млад фермер" ли е,що ли
Утре ви пожелавам късмет ,за да мога и аз да си продам и мойте тимуровци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ от кога я четеш темата за фармата
но в теми като "виртуална кръчма"; "Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят"; "Докога ще им търпим своеволията???"; "Армията ни ще се модернизира, но след инфраструктурата"; "Работодатели искат стажантите да работят без заплата"; и т.н. никога не съм влизал
в теми като "политика"; "Търся мнение за акциики"; "Среща на форума в София?"; "Измамата – задължителни „частни пенсионни фондове“ и „конституционния съд“;"Какво да правя 50K" и т .н. влизам по един път в годината
Коментар
-
Първоначално изпратено от Голяма Мисиркаживея там, но там не те чака черното джони --->>> както си пожелала...
ко напиша мисирка с главна буква - Мисирка ................ ти навярно ще си помислиш, че те уважавам ли, мисирко???
много мъка има на този свят и като те чета виждам, че мъката ти се увеличава, мисирко
Каквото и да напишеш си Голяма Мисирка.... защото водиш ятото към ловните полета....
Даже и в тези времена на Ралито на ТИМ ,не можеш да убедиш хората да влагат пари в тези калпави акции ,защото и ти не вярваш в тях ,но средната не намалява... Нали! ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Расте ли носа.....
Вече е над метър нали.....
Ти в Столипиново ли живееш,
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениезащото Пловдив с малка буква звучи като подиграФка с живеещите там ...
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБоже ,боже колко мъка има на този свят....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеколкото пъти съм чел тема на софармата ти винаги си там и все си отявлен оптимист за акцията...
и това от години си е все така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Голяма мисиркоами то БТХ го приватизираха преди по-малко от година, а ти какво чакаш от както си се родила - нямам си идея
иначе както не веднъж съм казвал ->>> твоето черно джони те чака там където пожела да те чака...
чака те на любимото ти място като идваш в пловдив ................. друг адрес за доставка не си посочила
Расте ли носа.....
Вече е над метър нали.....
Ти в Столипиново ли живееш,защото Пловдив с малка буква звучи като подиграФка с живеещите там ...
Боже ,боже колко мъка има на този свят....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКъде ги видя тези години най-дълго в портфейла са ми две чужди компании, които вече направиха година и месец. Всичко друго от това което в момента имам, включително и софарма е от доста по-скоро.
и това от години си е все така...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеШефе ,
едно Уиски от литър с черен етикет Джони Уокър......
една бутилка чакам вече две години....
иначе както не веднъж съм казвал ->>> твоето черно джони те чака там където пожела да те чака...
чака те на любимото ти място като идваш в пловдив ................. друг адрес за доставка не си посочила
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКъде ги видя тези години най-дълго в портфейла са ми две чужди компании, които вече направиха година и месец. Всичко друго от това което в момента имам, включително и софарма е от доста по-скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекато те знам как от години си емоционално свързан със софармата не мисля, че действаш по описания от теб начин
Коментар
Коментар