IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Считай тогава, че Ташунко доста ще пише през следващите дни....
    гетофф, с форекс мастъра си приличате и в това - смело бълване на прогнози на килограм
    При него успяваемостта в прогнозирането е критично ниска, ще се опитам да засека и твоята, но това лесно сипване на прогнози не обещава добър резултат

Коментар

• Да не са и месеци

Не е препоръка за търговия с акции

Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
        Случайно или не прави ми впечатление как пък винаги намираш време да пишеш когато ЦКБ - то пада ,
        и никога - когато се качва

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Имах доста работа а и не ми се четяха заяжданията и глупостите на малоумниците ама сега като ги виждам как пак са се надъхали реших да разпродам и да чакам изгодна цена и разбира се ядосах пилешките мозъци Страх ги е че ще изляза прав
          Случайно или не прави ми впечатление как пък винаги намираш време да пишеш когато ЦКБ - то пада ,
          и никога - когато се качва

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
            Колко залагаш на второто и за какъв период и как ще уредим плащанията???????????
            Да не загубиш от залаганията като гледам днес как с ряз се устреми любимата ми артийка надолу.Мислех си че до края на годината може да ми дойде на цената ама да не стане по раничко само че ще се чудим с какво да прикриваме кафявото на гащите ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Еййй, ташунко, къде се загуби бре!
              Имах доста работа а и не ми се четяха заяжданията и глупостите на малоумниците ама сега като ги виждам как пак са се надъхали реших да разпродам и да чакам изгодна цена и разбира се ядосах пилешките мозъци Страх ги е че ще изляза прав

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS
                Тъпанара със сапа снощи беше много силен и вилен не си ми отговорил на въпроса за баса. ИЛи чакаш следващото моментно сътресение за да се издрискаш колко си бил прав?????????????????
                Още един кретен се е появил у форумчето хахахахахха !!!!

Коментар

• Еййй, ташунко, къде се загуби бре!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    и аз не съм продавал акции на ЦКБ не само през последния месец, но и през последната година

и на мен ми изпадна малко кеш, че си продадох джипа миналата седмица и като видях спада тази седмица реших вместо да си взимам друг джип да вкарам кинтите тук през следващите седмици (днес ги преведох от банката в платформата и утре ще са налични) ......................... след няколко месеца парите ще са поне с 50% повече и ще си избия загубата която реализирах от покупката на МПС-то до продажбата му
                    Само да не си гледаш джипа как се топи и да си ожалиш инвестицията. Тая криза никой не я очакваше

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      А не може ли да се появи "черен лебед"
                      По-скоро сив
                      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Може да ме впечатли само тъмно кафяв

Коментар

Те всички са черни лебеди

Един бял не може ли да се появи питам аз
                          Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
                            Ами ще видим народа как го мисли
                            Аз сега ще пийна една ракийка, че седмицата беше напрегната
                            Недей много че, трепе мозъчни клетки

Коментар

• А не може ли да се появи "черен лебед"
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                                герб+куневица - ще им се клатят краката още след първата година. Най-математически целесъобразно е герб+гея
                                Ами ще видим народа как го мисли
                                Аз сега ще пийна една ракийка, че седмицата беше напрегната
                                Veni, Vidi, Vici

Коментар

Working...
                                X