IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
    И тук ли сложиха тапа сега? Егати айсбергите
    няма никакви тапи ........................ купувачите се назландисват и се навиват като "ташунки в сапа", че ще купуват на 60 стинки като същевременно четат анализчетата на николчо без да си дават сметка, че Софикс има само 15% до предния връх от 528 пукта по което време ЦКБ-то струваше 1.84 ..................... е, така се изпуска 80 процентово движение заради няколко стинки чакане и после пак ще се чудят защо батката прави хиляди процента профит...

нека пробием 1.10 и веселбата ще е пълна тук .................... ще се наредят ордери за хиляди бройки търсене

не е препоръка - имам акции на ЦКБ
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• И тук ли сложиха тапа сега? Егати айсбергите

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
        Наложи един софикс и ще видиш къде сме
        И два софикса да наложа все тая

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
          къде сме сега
          Наложи един софикс и ще видиш къде сме
          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Някой пази ли форумния вариант, по ме кефи

къде сме сега

Коментар

В последната фаза на балона имаме и смяна на парадигмата - както каза старото нормално. За жалост това е някакво "субективно нормално" и по късно след пукането на балона се вижда, кое е нормалното

http://pazaradnes.com/фазите-на-един-балон/
              Някой пази ли форумния вариант, по ме кефи

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Те тогава и много акции на БФБ купуваха. Това беше старото нормално.
                В последната фаза на балона имаме и смяна на парадигмата - както каза старото нормално. За жалост това е някакво "субективно нормално" и по късно след пукането на балона се вижда, кое е нормалното

http://pazaradnes.com/фазите-на-един-балон/

Коментар

И на това му се викаше как ... преструктуриране на кредит. Вярно, че при намаляване на вноските, чрез увеличаване на периода или чрез спад на лихвата и пак периода - води до повече печалби в дългосрочен план, но за да стане това от срещаната страна трябва да се съгласи. А това, че са взимали през 2007-8 яките кредитие без да са мислили как да ги връщат това, си е и проблем на самите хора.
                  Те тогава и много акции на БФБ купуваха. Това беше старото нормално.

Коментар

правят подмолни неща. Затлачен кредит повече от 6 месеца го "предоговарят". Всичко остава същото като условия, просто прехвърлят изостаналите вноски към "новия" кредит, който е един вид "на чисто". Целта е да не се блокират средства за "лоши" кредити
                    Мизерници
                    И на това му се викаше как ... преструктуриране на кредит. Вярно, че при намаляване на вноските, чрез увеличаване на периода или чрез спад на лихвата и пак периода - води до повече печалби в дългосрочен план, но за да стане това отсрещната страна трябва да се съгласи. А това, че са взимали през 2007-8 яките кредити без да са мислили как да ги връщат това, си е и проблем на самите хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Аз имам друго определение за мизерник - фалирал спекулант, който се мести от тема в тема за да троли
                      Ти може да имаш всякакво определение. За кво ти е обаче, акО и пет пари не струва !???

Коментар

правят подмолни неща. Затлачен кредит повече от 6 месеца го "предоговарят". Всичко остава същото като условия, просто прехвърлят изостаналите вноски към "новия" кредит, който е един вид "на чисто". Целта е да не се блокират средства за "лоши" кредити
                        Мизерници
                        Аз имам друго определение за мизерник - фалирал спекулант, който се мести от тема в тема за да троли
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                          Вижда се, че банките започват да чистят по-активно балансите си - и това не са само борсово търгуваните, а всички (спр. сайта на БНБ). Това определено показва, че самите банки вече се чувстват по-комфортно и могат да извадят наяве реалните лоши кредити и да ги разкарат. А както знаем най-добре се тръгва от чисто.
                          Мизерници
                          ps. говорим по принцип за "банките", не е конкретно за тази. Дори конкретните примери се отнасят по-скоро за други
                          Last edited by zlatna treska; 01.08.2013, 11:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                            Вижда се, че банките започват да чистят по-активно балансите си - и това не са само борсово търгуваните, а всички (спр. сайта на БНБ). Това определено показва, че самите банки вече се чувстват по-комфортно и могат да извадят наяве реалните лоши кредити и да ги разкарат. А както знаем най-добре се тръгва от чисто.
                            Да, точно страхът от много "скелети в гардероба" е причината според мен за най-значителният срив на финансовите акции спрямо другите, но пък когато дойде бичата вълна вярата в наличието на "скрити козове в ръкава" на банките ще им вдига цените по бързо от другите акции.
                            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                              Добре, да се върнем на темата банки и техните резултати.

Борсово търгуваните банки с 16% ръст на печалбата

Тъй като писах твърде много извън темата ще си позволя да кажа и нещо по темата. Ако действително това което се забелязва в подобряването на резултатите на банките е реална тенденция, бичият пазар ще набира още сили в следващите тримесечия. За мен лично оптимизмът ще се завърне реално когато имането на кредит от проблем се превърне във възможност при разбора на пасивите на компаниите. Така че позитивната вълна трябва да сезароди при финансовите акции. Форумът ги вижда като най подценени в анкетите.

Имам.
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                А, той си смята печалбата на Софикс 10 000?
                                Както и да е, големи печалби, големи обеми, а накрая никой не смее да се басира за 5 000 лв.
                                Просто съм се почерпил и реших да отправя предизвикателство на нашия батко, но цък
                                Утре пак ще обяснява и убеждава....
                                И е на линия, но явно сме под нивото му, за да спечели 5 000 лв или да ни опровъргае

Ако ли не, си обикновено мишле, което завижда и плюе по успяващите
                                Това е твой цитат, мишле Искаш ли 5 000 лв. или са твърде малко за теб?
                                Снощи на замаяна глава доста глупости си изписал.
                                Днес, след като ти мине махмурлука пак ще говорим.
                                Ще ти взема 5-те хил., няма проблем, но не разчитай да ти водя лекция и да ти обяснявам как, кога, с кого и пр.
                                Потвърждавам, спрямо сумата с която започнах на БФБ през 2001 г. досега доходността ми е над 30 пъти, или над 3 000%, ползвал съм ливъридж и съм теглил редовно.
                                На върха на пазара в края на 2007-ма беше стигнала над 300 пъти или 30 000%
                                Биг беър добре е описал за разваления телефон по-долу, прочети го внимателно!

гетофф се опита да ме наклепа, но като му предложих облог хитро се извъртя... нямам повече работа с такъв тип хора, да плува както си знае...
                                Last edited by Батя; 01.08.2013, 10:29.

Коментар

Working...
                                X