IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
    правят подмолни неща. Затлачен кредит повече от 6 месеца го "предоговарят". Всичко остава същото като условия, просто прехвърлят изостаналите вноски към "новия" кредит, който е един вид "на чисто". Целта е да не се блокират средства за "лоши" кредити
    Мизерници
    Аз имам друго определение за мизерник - фалирал спекулант, който се мести от тема в тема за да троли
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
      Вижда се, че банките започват да чистят по-активно балансите си - и това не са само борсово търгуваните, а всички (спр. сайта на БНБ). Това определено показва, че самите банки вече се чувстват по-комфортно и могат да извадят наяве реалните лоши кредити и да ги разкарат. А както знаем най-добре се тръгва от чисто.
      правят подмолни неща. Затлачен кредит повече от 6 месеца го "предоговарят". Всичко остава същото като условия, просто прехвърлят изостаналите вноски към "новия" кредит, който е един вид "на чисто". Целта е да не се блокират средства за "лоши" кредити
      Мизерници
      ps. говорим по принцип за "банките", не е конкретно за тази. Дори конкретните примери се отнасят по-скоро за други
      Last edited by zlatna treska; 01.08.2013, 12:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
        Вижда се, че банките започват да чистят по-активно балансите си - и това не са само борсово търгуваните, а всички (спр. сайта на БНБ). Това определено показва, че самите банки вече се чувстват по-комфортно и могат да извадят наяве реалните лоши кредити и да ги разкарат. А както знаем най-добре се тръгва от чисто.
        Да, точно страхът от много "скелети в гардероба" е причината според мен за най-значителният срив на финансовите акции спрямо другите, но пък когато дойде бичата вълна вярата в наличието на "скрити козове в ръкава" на банките ще им вдига цените по бързо от другите акции.
        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
          Добре, да се върнем на темата банки и техните резултати.

Борсово търгуваните банки с 16% ръст на печалбата

Тъй като писах твърде много извън темата ще си позволя да кажа и нещо по темата. Ако действително това което се забелязва в подобряването на резултатите на банките е реална тенденция, бичият пазар ще набира още сили в следващите тримесечия. За мен лично оптимизмът ще се завърне реално когато имането на кредит от проблем се превърне във възможност при разбора на пасивите на компаниите. Така че позитивната вълна трябва да сезароди при финансовите акции. Форумът ги вижда като най подценени в анкетите.

Имам.
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            А, той си смята печалбата на Софикс 10 000?
            Както и да е, големи печалби, големи обеми, а накрая никой не смее да се басира за 5 000 лв.
            Просто съм се почерпил и реших да отправя предизвикателство на нашия батко, но цък
            Утре пак ще обяснява и убеждава....
            И е на линия, но явно сме под нивото му, за да спечели 5 000 лв или да ни опровъргае

Ако ли не, си обикновено мишле, което завижда и плюе по успяващите
            Това е твой цитат, мишле Искаш ли 5 000 лв. или са твърде малко за теб?
            Снощи на замаяна глава доста глупости си изписал.
            Днес, след като ти мине махмурлука пак ще говорим.
            Ще ти взема 5-те хил., няма проблем, но не разчитай да ти водя лекция и да ти обяснявам как, кога, с кого и пр.
            Потвърждавам, спрямо сумата с която започнах на БФБ през 2001 г. досега доходността ми е над 30 пъти, или над 3 000%, ползвал съм ливъридж и съм теглил редовно.
            На върха на пазара в края на 2007-ма беше стигнала над 300 пъти или 30 000%
            Биг беър добре е описал за разваления телефон по-долу, прочети го внимателно!

гетофф се опита да ме наклепа, но като му предложих облог хитро се извъртя... нямам повече работа с такъв тип хора, да плува както си знае...
            Last edited by Батя; 01.08.2013, 11:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
              Тук някъде Батята беше казал че от как е започнал да инвестира е направил много процентна доходност / не ми се търси точния цитат/ и от този коментар разваления телефон го докара до изкарана доходност от някоя настояща еднократна инвестиция, макар че всъщност става въпрос за поредица от много сделки започнали далеч преди върха на пазара през 2008 година.
              Здрасти Беър,
              Снощи се включих в тази "игра", провокиран от стила на Батя за мишлетата и парите. Просто изразих съмнения относно думите му с по-хамалски думи /най-вероятно заради наздравиците /, за което се извинявам.
              Много добре разбирам, че не става въпрос за 1 сделка, че се отнася за дълъг период, но някак си продължавам да не вярвам, че може се правят "поредица от много сделки" с 50 000 инса примерно. Може да се прави така с 1000, 2000, но това на общия портфейл ще въздейства твърде слабо. Съмнявам се, че всички позиции са успешни, а знаем като дори само 1 гръмне, какво става с общата доходност. Съмнявам се, че периода на голямата криза човек е могъл да има прилични доходности.
              Всичко това обаче наистина няма значение и си прав, че не трябва да се дразни човек.

Съжалявам за спама, просто исках да се извиня и обоснова, няма да има продължение
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Добре, да се върнем на темата банки и техните резултати.

Борсово търгуваните банки с 16% ръст на печалбата

Тъй като писах твърде много извън темата ще си позволя да кажа и нещо по темата. Ако действително това което се забелязва в подобряването на резултатите на банките е реална тенденция, бичият пазар ще набира още сили в следващите тримесечия. За мен лично оптимизмът ще се завърне реално когато имането на кредит от проблем се превърне във възможност при разбора на пасивите на компаниите. Така че позитивната вълна трябва да сезароди при финансовите акции. Форумът ги вижда като най подценени в анкетите.

Имам.

Коментар

• Храненето е любим спорт на българина. Само влезте в спортал (или в темата за политика, която се надявам да не отворя повече) да видите там за какво става дума Тука май нивото на IQ е малко по-високо и малко по-малко се храним Аз не претендирам мойто да е високо де
                  The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                  не е препоръка

Коментар

• Како сте се размрънкали всички? Само глупости се пишат последно време... Какво значение има кой прав, кой крив, всеки греши от време на време. Вместо това дайте нещо интересно за бамката?
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Биг ти си пич и сериозен човек и аз те уважавам за полезността ти за форума..Колкото и да е част от играта - слухове, манипулации, мнения- трябва да са с мярка и да не стават вицови- все пак е форум за инвестиции , а не за лов и риболов

Коментар

• И аз за това говоря Биг- Още един виц в Ереван Армения се играе мач- Арарат- Спартак Москва завършва 7-1 за Спартак..След мача и тренера и играчите и публиката коментират..Е какво играха те нищо..а ние какъв гол вкарахме ..страхотен гол...невероятен гол...

Коментар

• Киро,

отдавна съм се отказал да давам публично съвети кое ще поскъпне и кое ще падне. Не съм толкова добър, стига ми да печеля повече от колкото губя. Не харесвам откровено манипулативните писания, но те са част от играта. Всеки пише с идеята да популяризира своите виждания за реалността и по някакъв начин коствено я променя, ако успее да повлияе на останалите. Трудно обаче постига успех ако неговите виждания нямат основата да поникнат в главите на другите.

Просто ви призовавам към повече толерантност, толкова сме малко тези които сме така наречените "донори" - оптимисти които купуват и търгуват с български акции.

Коментар

• Точно за това питам защо сте толкова нервни - нали печелите, вместо да седите във форумната Виртуална кръчма и да се черпите
                            Хаде Батя имаш добър месец черпи на плодова основа, че иначе много буйствам и много дървета събарям

Коментар

• Биг и си прав и не си много точен..Колкото е вреден песимизма и лузърството, толкова и ъпърството с този фалш на големите печалби..В някои моменти форума заприличва на вица в които един пациент се оплаква на доктора си, че всичките му приятели правили по 7-8 сеанса всеки ден с жени , а тои само един - два..Естествено доктора му казал- ами на тебе какво ти пречи да им казваш, че правиш по 10-12

За мене тези хвалби постоянно мога да издават или корист, да подведеш и разтовариш на балъците или някакви скрити комплекси..а може и наистина в нашия форум да има по- гениални инвеститори и от Бъфет

Коментар

• Ами Мечо, човек си рискува личните пари да купи на локален връх, за да може видеш ли също портфейлът на Батя да нарастне. А вместо благодаря следват надувки от типа 'да слушаш Батя', 'ти не продаваше ли на 90 ст', че чак до обиди 'форумно мишле'. Сори, ама няма нужда от някой, който преди ерудирано прави по-скоро инфантилно впечатление.

Коментар

Working...
                                X