IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Предстоящи събития за днес, 26.11.2013 г.

- Последна дата на търговия на правата увеличението на капитала на ТБ Централна кооперативна банка АД.

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
      до кога се търгуват тези права и какво се случва ако не ги упражниш
      Виж тук

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
        Да
        до кога се търгуват тези права и какво се случва ако не ги упражниш

Коментар

• Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнение
          колеги малко съм пропуснал тук, но гледам че имам в сметката си някакви права получени, предполагам са издавали права на всеки който притежава акции, така ли е ? срещу n на брой акции - n на брой права, така ли е ?
          Да

Коментар

• колеги малко съм пропуснал тук, но гледам че имам в сметката си някакви права получени, предполагам са издавали права на всеки който притежава акции, така ли е ? срещу n на брой акции - n на брой права, така ли е ?
            Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• По-скоро с чужди пари

Коментар

• За инвеститори с дълги пари, а и повече инфо от нас, тази емисия може да е чудесна възможност

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  абе за кол опцията би платил ти, поне аз бих платил, защото сега би била доста евтина, а през 2020 ще се изплати много добре, но облигация с такава доходност не е за нас, това е за големите инвеститори
                  В същност си прав. Тук просто липсва ливъриджа, какъвто има при опцията и опираме до даване на реалните пари, които в момента всички кътат и бягат от риска за добро или за лошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Carl Johnson Разгледай мнение
                    100% записване, но от кого - от публиката или от мажоритаря? Мисля че отговорът е ясен. Аз в момента не бих вложил пари на 4.5%, нито пък бих платил за кол опция със страйк 3.20 за акцията през 2020 г. Ако повечето мислят така, значи и 0.001 е висока цена.

Разбира се не е препоръка.
                    абе за кол опцията би платил ти, поне аз бих платил, защото сега би била доста евтина, а през 2020 ще се изплати много добре, но облигация с такава доходност не е за нас, това е за големите инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Интересно защо - понеже подозирам, че ще има близо 100% записване
                      Не е препоръка, имам акции тук
                      100% записване, но от кого - от публиката или от мажоритаря? Мисля че отговорът е ясен. Аз в момента не бих вложил пари на 4.5%, нито пък бих платил за кол опция със страйк 3.20 за акцията през 2020 г. Ако повечето мислят така, значи и 0.001 е висока цена.

Разбира се не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Ако не продадем, правата ще отидат на аукциона и там ще ни ги вземат на 0.001

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                          0.001 май е нармална цена
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнение
                            какво мислите за цената на правата
                            0.001 май е нармална цена

Коментар

• какво мислите за цената на правата

Коментар

• Първоначално изпратено от richar Разгледай мнение
                                защо евра, правата не се ли търгуват в лева?
                                това беше поредната грешка на БФБ
                                вече го коригираха и се котират в лв.

Коментар

Working...
                                X